We hebben in maart 2 fietsen van Amslod gekocht. Onze ervaring met deze fietsen is tweeledig.
Natuurlijk gekocht omdat ze prima reden tijdens de proefrit. Na enige tijd kreeg fiets 1 constant de melding E25 en de ondersteuning viel uit. Gemeld en met een update werd dit verholpen. Inmiddels bij fiets 2 foutcode E21 en geen ondersteuning meer. Hier moest de complete controller vervangen worden. Werd ook weer correct afgewerkt, Inmiddels begon bij fiets 1 de ondersteuning een eigen leven te leiden en ging uit zichzelf versnellen. Melding van gemaakt en ook hier moet de controller vervangen worden.
Het is goed dat alles op een correcte manier verholpen wordt, alleen vind ik het geen reclame voor Amslod dat beide (toch geen goedkope) fietsen deze mankementen vertonen binnen een half jaar.
We gaan er maar vanuit als de controllers vervangen zijn dat de foutcodes achterwege blijven en dat we nog veel plezier aan deze fietsen zullen beleven.
Review 11-04-2021:
Een zeer complete, netjes afgewerkte fiets met een prima ondersteuning in de vorm van een middenmotor. Krachtige remmen zorgen dat je direct stil staat (met remlicht). Fijne zit voor relaxt fietsen. Enige minpuntje is het resetten van de dagteller. Dit gaat via een omslachtige manier. Maar volgens Amslod wordt hier aan gewerkt middels een update.
Pluspunten
- fiets prima
- goede ondersteuning
- problemen worden opgelost
Minpunten
- binnen half jaar problemen
- dagteller resetten omslachtig