Amslod York MRX-600 true blue / lage instap / 52,54,56 etc / 2022

Amslod York MRX-600 true blue / lage instap / 52,54,56 etc / 2022 Best Reviewed mei 2022

Vergelijkbare producten

Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 52,54,56 etc / 2022

Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 52,54,56 etc / 2022
8,2

Amslod Aston MRX-600 stratus white / lage instap / 52,54,56 etc / 2022

Amslod Aston MRX-600 stratus white / lage instap / 52,54,56 etc / 2022
8,3

Amslod Ascot MRX-600 celene beige / lage instap / 52,54,56 etc / 2022

Amslod Ascot MRX-600 celene beige / lage instap / 52,54,56 etc / 2022
9,1
Bekijk alle Elektrische fietsen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 80 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Amslod York MRX-600 true blue / lage instap / 52,54,56 etc / 2022 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

n**n@k**t.nl 23-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede fiets voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is een fantastische fiets. Na een jaar fietsen ben ik nog steeds erg blij met deze aankoop. Geeft goede ondersteuning en kan aardig wat km (ruim 90 km) met volle accu rijden. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Veel km op volle accu
  • Goede ondersteuning
  • Mooie vormgeving
  • Met remlicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marianne Kann-Merkus 18-11-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Electrice fiets

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeker nog steeds heel blij met onze fietsen het is alleen wel jammer dat de service aan huis lang duurt voor dat er iemand kan komen, het is namelijk niet altijd mogelijk om de fiets naar een service punt te brengen. Was in aug gevallen met de fiets en er was niet meer mee te fietsen en zou dan 3 weken moeten wachten voor de fiets gemaakt zou worden. Gelukkig toch een mogelijkheid kunnen vinden om de fiets op de aanhanger weg te brengen en de fiets binnen een week terug. Dus ja de service aan huis gaat niet altijd op jammer genoeg dat was ook 1 van de reden dat wij toen voor Amslod hadden gekozen maar helaas.

Minpunten

  • Fiets trapt zwaar als je een heuvel op moet

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Amslod 19-11-2022

Beste Marianne,

Bedankt voor uw reactie en feedback. We zetten uw feedback door naar de desbetreffende afdeling(en) ter evaluatie.

Vanzelfsprekend doen wij ons uiterste best om iedereen zo goed en snel mogelijk te helpen. Wij wensen u veel fietsplezier.

Mochten we u op dit moment ergens mee kunnen helpen, dan kunt u onze service desk bereiken via 038 202 0808 (keuze 2).

Met vriendelijke groet,
Mirjam van Amslod

Reageer

w**t@g**l.com 18-10-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze ebike is eenvoudig te bedienen. Duidelijke beschrijving in bijgeleverd boekje en uitleg i de wi kel en bij levering. Let op zowel in de winkel en aan de telefoon nagevraagd, in tegenstelling tot wat in het boekje staat, wél eerst drie keer de accu zo goed als leeg rijden.
Verder vind ik het verschil tussen de vanafprijs in de brochure en de daadwerkelijke prijs best groot. Maar omdat ik voor mn oude fiets nog een leuk bedrag terugkreeg, uiteindelijk toch gekocht en zeker gee spijt van.

Pluspunten

  • Bediening eenvoudig
  • Snel schakelen in ondersteuning
  • Ziet er ook.nog eens mooi uit

Minpunten

  • Standaard trilt snel los
  • Afsluitdopje accu was er al snel af

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**s@g**l.com 30-08-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tevreden na een half jaar gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De fiets heb ik nu een half jaar in gebruik. Hij bevalt me prima. De ondersteuning is goed in de stellen, waardoor je altijd met gemak kunt fietsen. Het display is duidelijk. Kortom, ik ben heel tevreden.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening.
  • Voldoende ondersteuningsmogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**k@c**a.nl 27-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sportieve fiets

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtige fiets met duidelijk display die goed te bedienen is, groot actieradius, genot om kleine en grote tochten mee te maken. Automatische verlichting en zelfs remlichten geven veilig gevoel. Staat stevig door goede standaard. Mooie kleur blauw.
Ben er superblij mee, al heel wat kilometers gemaakt.

Pluspunten

  • Groot actieradius
  • Duidelijk display
  • Goede remmen
  • Verlichting die automatisch aangaat
  • Stevige standaard

Minpunten

  • Aardig aan de prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**2@g**l.com 24-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

De beste e-bike

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een mooie niet te zware fiets. Gemakkelijk op de fietsdrager te tillen.
na goed om ons heen gekeken te hebben viel toch de keus op Amslod York.
Vooral de lage instap is een verademing als je wat ouder word.

Pluspunten

  • lage instap
  • licht van gewicht
  • waar voor je geld

Minpunten

  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

s**o@h**l.com 20-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Goed geholpen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne soepele fiets. Ik heb er al vele ritjes mee gemaakt.
Nadat mijn vorige fiets gestolen was is deze binnen een week geleverd.

Reageer

i**m@g**l.com 13-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keus na deskundig advies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze keus voor deze Amslodfietsen werd zoveel makkelijker gemaakt door de uitgebreide en professionele uitleg van Alex, die met een bus vol testfietsen voor de deur stond. Op elke vraag kwam een deskundig antwoord zodat snel duidelijk werd welke fiets echt het best bij ons en onze fietswensen paste. Zeer geduldige uitleg. De fietsen bevallen ons in de praktijk prima! Elk tochtje roept vakantiegevoel op.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Krachtig voorlicht

Minpunten

  • Actieradius van 150 km is overdreven

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

g**s@h**l.com 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds 2 maanden in bezit van een Amslod York. In het Experience center zeer goed geinformeerd en een testrit gemaakt. Deze fiets voldoet aan al mijn eisen. Met name in de heuvels van Zuid-Limburg, geen heuvel is te hoog dankzij de krachtige 80 Nm middenmotor.
Voor heel veel fietsplezier een echte aanrader.
Als leuke bijkomstigheid, een korting als je een oudere fiets inlevert voor een goed doel.
Helemaal TOP!
Mw.....

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lieke 13-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne fiets voor woon/werk afstanden te fietsen. Duidelijke display en makkelijke besturing

Pluspunten

  • duidelijke display
  • makkelijke besturing

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

m**s@g**l.com 12-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt me uitermate goed. Ik ben er erg tevreden over.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De fiets rijdt heerlijk. Als je hem aan de hand mee moet voeren is er een ondersteuning die je aan kunt zetten. Omdat de fiets zwaarder is dan een fiets zonder trapondersteuning kan zo'n hulp heel fijn zijn. Sinds ik de fiets heb heb ik hem al veel gebruikt en heb ik al veel meer gefietst dan toen ik nog mijn 'gewone' fiets had. Er zijn voldoende schakelmogelijkheden om bij elke omstandigheid de juiste, comfortabele ondersteuning te hebben. Kortom, ik ben erg blij dat ik deze fiets heb.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit.
  • Veel schakelmogelijkhede.
  • Mooie fiets om te zien.
  • Display op het stuur is duidelijk.
  • Gebruiksaanwijzing is duidelijk.

Minpunten

  • geen minpunten ervaren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

e**n@g**l.com 12-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

kan ik blijven fietsen [ja]

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het zag er mooi een reed erg goed ,de precentatie was vriendelijk en goed en volledig. fietste prima en vertrouwd . alles wat je van een fiets mag verwachten ,zonder en met ondersteuning ,gezien mijn problemen met knie en heup volledig werden weg genomen

Pluspunten

  • gelijkmatige ondersteuning

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

v**w@h**e.nl 12-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met mijn aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ben erg tevreden over de fiets en de service. Enige minpunt vind ik dat er wordt geadverteerd met beloftes van een actieradius van 150 km. Ik gebruik de maximale ondersteuning en hierdoor haal ik maximaal 70 km. Ik begrijp ook dat ik veel van de accu verlang maar een verschil van 80 km vind ik wel veel. Ps de actieradius wordt alleen behaald bij een minimale ondersteuning, wind in de rug etc.
Desondanks ben ik erg tevreden en laadt mijn accu gewoon een keertje extra op.

Pluspunten

  • Goede service
  • Fiets rijdt lekker

Minpunten

  • Actieradius valt tegen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

h**2@g**l.com 11-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds maart 2022 in bezit van 2 Amslod electriche fietsen. Zijn erg tevreden hierover. Mooie uitstraling, fietst fantastisch! Enige minpunt is de acceleratie, aantal kilometers valt erg tegen met maximaal 70km op de teller doet de accu doet niet wat men beloofd.

Pluspunten

  • Mooie uitstraling
  • Fietst ook licht zonder ondersteuning

Minpunten

  • Te weinig km met de accu

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**e@c**t.nl 10-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geweldige fiets

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze fiets is helemaal geweldig. Hij zit heerlijk, remmen zijn super door de abs en door de veren lijkt het alsof je op wolken rijd. De fiets is erg stil en de bediening is intuïtief. Erg tevreden over het bereik van de accu. Ook het remlicht is erg fijn. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Comfort
  • Accu Bereik
  • Stil

Minpunten

  • Nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

p**f@h**e.nl 10-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

deze Amslod is het neusje van de zalm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb deze fiets gekocht omdat hij beschikt over 80 newton meters mijn oude fiets had er maar 40 en hiermee kon ik de heuvels in Limburg niet goed op fietsen omdat ik geen kracht in mijn benen heb. Met deze fiets kan ik gerust het Limburgslandschap bewonderen en ik fiets deze met gemak op.

Pluspunten

  • mooie fiets
  • goede service
  • fijn fietsplezier

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

c**3@g**l.com 06-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Waar voor je geld!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische fiets voor een goede prijs!
De prestaties zijn boven verwachting!!

Pluspunten

  • Actieradius
  • Ondersteuning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

h**o@h**l.com 06-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super service en kwaliteit van de fiets is ook super goeie accu kortom een zeer goede fiets heb nu ong twee a drie maanden en al bijna 250km mee gefietst kort om echt een aanrader om eens te gaan kijken bij amslod ook de breng service is optimaal houden zich aan de gemaakte afspraken en ook in de winkel heel fijn geholpen gewoon top dus

Pluspunten

  • Alles werkt perfect

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

NicoleBB70 06-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds 2 maanden ben ik in het bezit van deze heerlijke fiets. Ik heb deze fiets gekocht bij Amslod, deze werd mij aangeraden door een familielid en wat ben ik blij dat ik daar naar geluisterd heb! Het is super fijn dat Amslod bij je langskomt met een aantal fietsen, zodat je kan proefrijden en uiteindelijk een mooie fiets kan uitzoeken, die goed bij je past. De medewerker van Amslod heeft verstand van zaken en geeft goed advies. De medewerker regelt verder alles voor je en al na 1 week werd de gloednieuwe fiets thuis afgeleverd. Ik was nooit zo'n fietster maar met deze fiets gaat het bijna vanzelf . Ik laat de auto nu ook veel vaker staan en heb al tientallen kilometers gefietst. Ik geef Amslod dan ook een dikke 10!!!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Helder display
  • Prima accu
  • Fietst heerlijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

j**n@h**l.com 04-05-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Beste fiets.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel goede fiets.
Goede service.
Ben zeer tevreden, geeft goeie ondersteuning bij een viaduct op rijden.
Zeker een aanrader om te kopen.

Review 14-1-2022
Heel goede fiets ,Prachtige uitstraling.
Kan heel veel fietsen voor dat hij weer opgeladen moet worden.
We hebben ook bijpassende fietstassen gekocht.
Dat is helemaal geweldig kan ze er makkelijk afhalen.
Fiets en tassen zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Goeie ondersteuning

Minpunten

  • Hard zadel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews