Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021 - Reviews

Specificaties
tile-motor-placement
middenmotor
Soort fiets
stadsfiets
tile-modeljaar
2021 model
  • Best Reviewed dec 2020
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R. Versteegen 22-05-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

service achteraf

Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

3,0
Heb deze fiets gekocht omdat het een nederlands produkt is
de service achteraf is slecht
Wacht al langer dan een maand op een onderdeel dat door een val stuk was

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Mieke 14-04-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets

Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Ik heb deze fiets een half jaar. Fiets er heerlijk op. Lage instap en makkelijk af te stellen.
Goede prijs, kwaliteitsverhouding. Thuisservice.

Pluspunten

  • Rijdt heerlijk
  • Prima accu
  • Makkelijk af te lezen scherm
  • makkelijke versnelling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marja 19-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote accu, Ruime ondersteuning

Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Fijne fiets, reageert goed en direct op de ondersteuningsstanden. Service en communicatie met Amslod is een stuk minder. Nu 2 weken in bezit en al flink wat kilometers gemaakt.

Pluspunten

  • grote accu
  • stuur, zadel makkelijk te verstellen.
  • eco en sport stand ondersteuning

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A de Groen 10-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Overzichtelijk scherm en makkelijk te bedienen

Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
wij hebben documentatie opgevraagd en daaruit onze keuze gemaakt. Na een paar dagen kwamen ze langs voor een proefrit met de door ons uitgezochte fiets. de verkoper was vriendelijk en gaf goede informatie. we hebben 2 fietsen besteld en zijn daar heel tevreden over. wij hebben ze nu een jaar en we hebben geen problemen gehad. ze fietsen heerlijk ook de accu is zeer goed kan er makkelijk 100 km mee rijden. alleen in de winter is het minder. We hebben nu een onderhoudsbeurt aangevraagd was zo gebeurt na een dag al een afspraak binnen.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ton Kurtschreutter 02-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Toffe fiets

Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Nadat wij een tweetal jaren op een elektrische Sparta fietsen met een motor in het voorwiel hadden gefietst en waarmee ik verschillende malen ten val was gekomen, werden wij door onze vrienden getipt om een fiets met steun vanuit het midden te proberen. Wij hebben onze keus toen laten vallen op een Amslod fietsen en zijn daar tot op de dag van vandaag heel erg tevreden over. Ze fietsen heerlijk en voldoen prima aan onze wensen. De afstanden die wij ermee kunnen afleggen zijn voldoende en wij hopen dat we er nog veel plezier aan mogen beleven de komende jaren.
Wij zijn beide 72 jaar en voelen ons met deze fietsen 20 jaar jonger!

Pluspunten

  • ondersteuning in het midden van de fiets
  • actieradius is ruim voldoende
  • fietst in de sportstand super ligt
  • prijs/kwaliteit verhouding is prima
  • service wordt verleend aan huis (na tel.contact)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jolanda (65) 01-01-2021
  • Product gekocht

Zeer tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Amslodfiets is een goede fiets met een zeer goede inruil voor je eigen (elektrische) fiets. Zelf 1 uitgezocht in Meppel, bij vakkundige uitleg en vriendelijk personeel. Fietst heel lekker met duidelijke display en prima ondersteuning.

Pluspunten

  • Mooie duidelijke display
  • Prima ondersteuning
  • Lage instap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Joop Heijmans 01-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm met een makkelijk keuze menu

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

8,0
Gelukkig ben ik in het bezit van een oerdegelijke Amslod fiets . Hij is oerdegelijk betrouwbaar en heeft een groot fietsplezier. Je betaald geenszins de hoofdprijs maar krijgt wel de hoofdprijs.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ruud van Duijne 31-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Solide fiets.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit. Sterke motor. Accuduur valt niet tegen. Gebruikt de fiets voor korte, maar ook voor lange afstanden.

Pluspunten

  • Motor
  • Solide, rammelt niet
  • Accu groot vermogen

Minpunten

  • Opladen duurt lang
  • Weinig ruimte onder bagagedrager.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Klaas Kuindersma Stiens 30-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Amslod in Coronatijd

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

10,0
Vorig jaar een Amslod Preston MX 600 aangeschaft en die voldoet mij uitstekend.
Dit coronajaar veel tochtjes gemaakt in Friesland naar o.a. Bartlehiem.Zwarte Haan en Dokkum.
Ook de ritjes naar Ameland met de boot vanaf Holwerd bevielen goed.
In dit jaar 5500 km.afgelegd en dat is in mijn 71 jarig bestaan met afstand het meeste.

Pluspunten

  • accu
  • oplader
  • rustige pedaalslag
  • uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Poort 29-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima accu,, duidelijk scherm en makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

10,0
Een geweldige fiets die voldoet aan alles wat er in de folder wordt beloofd.
Mooi dat er een eco en een sportstand op zit, de ondersteuning werkt perfect.

Pluspunten

  • lange afstanden zonder de accu op te moeten laden.
  • Sportieve toerfiets
  • Nog geen enkele probleem mee gehad.

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 29-12-2020
  • Product gekocht

Amslod Hamilton

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

10,0
We he.bben in 2019 2 Amslod Hamilton gekocht. Onze eerste e-biked. We kozen voor Amslod omdat die een vestiging heeft in Assen. De prijs voor de fietsen was concurrerend en met inruil van oude fietsen zeer betaalbaar. De fietsen zelf bevallen uitstekend. Geweldige fietsen. Contact met Amslod is ook geweldig. Ook de 2 uitgevoerde servicebeurten waren goed en binnen 2 dagen geregeld. Kortom de fietsen zijn goed en ook Amslod kan ik aan bevelen.

Pluspunten

  • goede ondersteuning tijdens fietsen
  • goede servicebeurten
  • contact met Amslod is perfect
  • mooie fietsen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Henk 24-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede accu, versnelling en goed display. Prima fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Het is een prima fiets met goede accu en mechanisch goed. Fietst heerlijk en zeker aan te bevelen. Laad redelijk snel op en goede service aan huis. Bij probleem lossen ze het snel op.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Esther 22-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke gezinsfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Erg fijne stabiele fiets met een accu die ook lang meegaat.
Ik heb deze fiets gekocht voor woon-werkverkeer. Er passen ook makkelijk twee kinderstoeltjes op en ik heb ook regelmatig een karretje achter de fiets hangen.

Er fijn is dat wanneer de accu leeg is er wel nog de mogelijkheid is om te fietsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Harry hoge Bavel 21-12-2020
  • Product gekocht

Amslod heren fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

8,0
Ik heb in 2018 een nieuwe elektrische fiets van Amslod gekocht. De fiets loopt soepel en fietst lekker gemakkelijk. In de heuvels van Limburg en Brabant heeft de fiets zich goed gehouden. Oftewel een goede fiets met vele mogelijkheden.

Pluspunten

  • Soepel
  • Goede prestatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sssssss 30-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne fiets voor zowel werk als recreatief gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Aston MRX-600 stratus white / dames / 2021

Algemene score

9,0
Ik heb deze fiets met middenmotor nu enkele maanden in mijn bezit en bevalt erg goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Goede prijs verhouding
  • Fietst erg stabiel
  • Makkelijk een heuvel op

Minpunten

  • Accu laadt niet op tot 100%
  • Levertijd nieuwe accu is erg lang
  • Display kan er niet afgehaald worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer