Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 27 reviews die zijn achtergelaten voor de Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tom Kats 19-08-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

slechte accuduur, fiets met 600 wH nog geen 80 km

Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

2,0
In reclamespots op Tv geven ze aan 150 km te kunnen fietsen met een accu van 600 wH. Ik kom op nog geen 80 kilometer. Gewisseld met een fiets met 400 wH blijk ik nog vele kilometers over te houden. Bij reclameren wordt er door Amslod medegedeeld dat ze 80 km acceptabel vinden. Zij wel maar ik niet omdat ik nu geen lange ritten met vrienden kan maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Arnoud Dill 18-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prettig rijdende fiets voor een redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

7,0
Herenfiets met lage instap heeft als consequentie dat het frame, hoewel dit er erg degelijk uitziet, niet zo stijf is als ik graag zou zien. Het lijkt mij niet dat het problemen gaat opleveren, maar het voelt niet prettig. De fiets heeft 7 versnellingen, maar ik fiets altijd in de 7de versnelling en had eigenlijk zeker fietsend tegen de 25 km/h liever langzamer willen trappen, maar dat was volgens de verkoper niet mogelijk. Ik moest leren fietsen zoals het hoort !

Pluspunten

  • Prijs / kwaliteit
  • Zware standaard accu

Minpunten

  • Slap aanvoelend frame
  • Verplichte ANWB fietsverzekering

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan M. 26-08-2020
  • Product gekocht

Rappelkist

Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

3,0
Deze fiets rammelt aan alle kanten. Schroeven laten los. Daardoor eerst een losgeslagen standaard. Nu een kapotte rem. En ze hebben een service van likmevestje. Ik wacht nu al meer dan 3 weken op de reparatie afspraak. In de winkel werd mij verteld dat de accu van deze fiets een actieradius heeft van 150 km, maar je mag blij zijn als het 75 km is.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Gerrit 25-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking

Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

3,0
Ik heb voor deze fiets gekozen omdat ik fiets in het hogere sigment zocht. Daar ik met de fiets naar het werk rijdt heb, moest het wel een degelijke fiets zijn. Het design is goed afwerkt, het ziet allemaal mooi strak uit en de lasnaden zijn mooi weggewerkt. Het display is goed af te lezen en de ondersteuningsstappen zijn goed voelbaar. De fiets heeft 5 "normale" ondersteuningen met 7 versnellingen en 5 "turbo" ondersteuningen b.v. als je wilt inhalen of in een steilere berg bent. De aansluiting van de koplamp vind ik vrij fragile, daar deze met een ultra dun draadje is verbonden. Echter is er een groot min punt de moter had nog 500 km gelopen en was al stuk daarbij is de service omdat te verhelpen, niet al te best. Ik ben al 6 weken het wachten op een vervangende moter. Kortom: een prachtige fiets, maar als het gaat service koop dan een fiets bij de lokale dealer.

Pluspunten

  • Strak design
  • Goede ondersteuning
  • Lange accuduur

Minpunten

  • Slechte moter
  • Slechte service

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende

Reageer

l**b@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima fietsen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Wij hebben er nu ongeveer 300 km mee gereden, mijn vriendin heeft een York, ik een Venton. Hele mooie fietsen om te zien. Na ongeveer 70 km fietsen ,op het vlakke land, is mijn accu wel leeg, maar ik weeg ook 120 kg. Bij mijn vriendin heeft de accu dan nog 47% . Zij weegt 70 kg . Wij rijden dan meestal op Eco 4. Heb geen problemen ondervonden en hij is nog niet voor de servicebeurt heen geweest. Mijn indruk is dat het een goeie, degelijke fietsen zijn.

Pluspunten

  • Hele mooie fietsen
  • Duidelijke computers
  • Sterke motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G**s@g**l.com 28-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Uitstekend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

10,0
Goede informatie, snelle reactie en correcte aflevering, uitstekende kwaliteit. Aanrader!!

Pluspunten

  • Aflevering
  • Informatie
  • Probleemloze fiets
  • Uitstekende service

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**n@g**l.com 23-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Tweede review

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

6,0
Op mijn eerdere review kom ik terug voor wat de service betreft. Ik heb begrepen dat er bij de service afdeling een nieuwe leidinggevende is aangesteld. Na een defecte achteras is dat wel snel verholpen.

Pluspunten

  • Betere service dan vorig jaar.

Minpunten

  • Actieradius 75 km ipv 150 km
  • Moeilijk afleesbare display

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

a**l@g**l.com 23-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Wil niet ruilen met andere fiets uit dezelfde prijsklasse.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

8,0
Heb u eerder een review geschreven en heb daaraan weinig toe te voegen, van niet doorslaggevend belang maar wat ik toch vermelden wil, aan het zadel kon ik niet wennen (vervangen) De bos met kabels vanaf het stuur is niet mooi. De tijd aanduiding op de display loopt duidelijk achter en moet regelmatig worden gecorrigeerd ( dit ook op de fiets van mijn vrouw ) Het afsluitdoppen laadaansluiting accu is weg ( dit ook op de fiets van mijn vrouw ). En de door Amslod zo geprezen extra accucapaciteit valt in de praktijk best tegen.
Maar al bij al ik ben er nog steeds blij mee!

Review 18-06-2020
Herenfiets met lage instap heeft als consequentie dat het frame, hoewel dit er erg degelijk uitziet, niet zo stijf is als ik graag zou zien. Het lijkt mij niet dat het problemen gaat opleveren, maar het voelt niet prettig. De fiets heeft 7 versnellingen, maar ik fiets altijd in de 7de versnelling en had eigenlijk zeker fietsend tegen de 25 km/h liever langzamer willen trappen, maar dat was volgens de verkoper niet mogelijk. Ik moest leren fietsen zoals het hoort !

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

m**9@g**l.com 20-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Prima en veilige e-bike (remlichten!) , voldoet aan verwachtingen, grote actieradius. Maar 1 wk levertijd! Goede service, goed bereikbaar voor vragen.

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar display
  • Ecomudus
  • Remlichten achtren
  • Mooi, stoer zwat

Minpunten

  • Zadel hard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**6@z**o.nl 18-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt aan te raden deze fiets te kopen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

10,0
Prima fiets. Voldoet helemaal aan mijn verwachtingen. Zowel in de ECO- als sportstand fietst het heerlijk. Ik heb er totaal geen spijt van dat ik deze fiets heb gekocht.

Pluspunten

  • Groot frame

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Geert. 18-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Mooi uiterlijk,sterke motor,prijs/kwaliteit is super en daarmee scoort Amslod geweldig goed t.o.v. andere merken.

Pluspunten

  • Mooi en strak uiterlijk
  • Sterke motor
  • Gunstige prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

t**d@h**e.nl 17-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Voldeed geheel aan mijn eisen en had daarbij nog enkele extra veiligheidsaspecten

Pluspunten

  • krachtige motor
  • sterke accu
  • extra lage instap
  • prachtig functioneel display ook in zonlicht

Minpunten

  • bekabeling

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

CinSun 17-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zeer snelle levering ???? Motor maakt geluid ????

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

7,0
Binnen een week werd de fiets geleverd zodat ik hem toch mee kon nemen naar de Veluwe ipv weer een e-bike te huren. Het was in het begin best wel even wennen om de juiste manier van schakelen en de juiste ondersteuning erbij te vinden. Eerste dag ging de accu ook best snel leeg. Er werd mij verteld dat de Bafang midden motor een stille motor is echter maakt deze best een irritant jankend geluid. De actieradius is nu ik er een tijdje mee gereden heb ca 90 km. De kwaliteit prijs verhouding is oké. Ik weet of ik nog een keer een Amslod zal kopen of 500,- meer door spaar voor een A merk fiets zonder een onderhoudspakket aan huis erbij.

Pluspunten

  • Snelle levering
  • 10 standen ondersteuning
  • Click systeem voor fietstassen
  • Prijs

Minpunten

  • Motor maakt irritant jankend geluid
  • Actieradius accu valt tegen
  • Dag stand km teller instellen is omslachtig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

h**6@g**l.com 13-07-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

10,0
Wij zijn zeer tevreden met onze nieuwe fietsen
Rijden fantastisch,fijne ondersteuning

Reageer

y**5@g**l.com 13-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topfiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Een heerlijke fiets zowel op vlakke als heuvelachtige stukken van de route. Schakelt soepel en het remlicht is een goede uitvinding.
Het enige minpuntje aan deze fiets is dat de standaard steeds los gaat. Ook na herhaaldelijk aandraaien. Maar dat is zeker geen onoverkomelijk iets.
Deze fiets us zeker een aanrader! Komt niet voor niets goed uit de testen.

Pluspunten

  • Remlicht
  • Goede vering
  • Makkelijk schakelen

Minpunten

  • Standaard raakt makkelijk los

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

r**n@c**a.nl 10-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader 1e klas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Na een testritje gekozen voor deze mooie, zwarte damesfiets met middenmotor. Trapondersteuning tot 25 km/h is ruim voldoende. Met gemak fietsen we nu de duinen in, zonder al te veel zweetdruppels. Heuveltje af gaat het natuurlijk nog wel sneller, maar dat doe je dan op eigen kracht. Na het iets bijstellen van het zadel, rijdt het helemaal lekker.

Pluspunten

  • Prima ondersteuning
  • Mooi zwart
  • Goede remmen

Minpunten

  • Zadel is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.Groters 06-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Echt een fantastische E Bike

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

9,0
Dit is onze 2e elektrische fiets. Hebben twee jaar geleden een ander merk gekocht. Dacht dat ze allemaal het zelfde waren, maar niks is minder waar. Deze Amslod heeft veel meer vermogen dan die andere, met een veel betere accu.. wou dat ik 2 jaar geleden ook een Amslod had gekocht.

Pluspunten

  • Krachtige 80nm middenmoter
  • Perfecte accu

Minpunten

  • Dopje op de accu

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

h**n@h**l.com 06-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

8,0
We hebben deze fiets gekocht , omdat je uiteindelijk ouder word. Fietsen met ondersteuning is prettiger , je kan meer genieten van het fietsen .
Wij zijn tevreden over de fiets en service.
Goede ondersteuning.

Pluspunten

  • Veilig
  • Accu voldoende

Minpunten

  • Nog niet fiets

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

c**n@g**l.com 06-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

7,0
Vanwege de reuma een Amslod Venton fiets gekocht.
Heel tevreden, want óók zónder de ondersteuning fietst hij fijn..
En als er pijnlijke dagen zijn kan ik toch bewegen (met ondersteuning) zonder echt over mijn (reuma) grens te gaan.
Ik duw nu anderen de heuvel omhoog, en dat trekt dan natúúrlijk wel, de accu sneller leeg..

Pluspunten

  • Fietst ook fijn zonder ondersteuning

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

a**r@o**k.com 05-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader bevalt perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Amslod Venton LRX-600 jet black / lage instap / 2021

Algemene score

10,0
Was netjes op tijd geleverd, maar zadel zat los en kreeg je niet vast.
Netjes door Amslod opgehaald en gebruik leenfiets, voor de tijd.

Verder perfecte fiets , fietst lekker en bij legen accu fietst als een gewone fiets, duidelijke handleiding, service prima en accuraat.

Mooi afgewerkt en duidelijke display. met eenvoudige bediening fietst verder als een ZONNETJE, ook met tegenwind , helpdesk goed bereikbaar en oplossing gericht!

Ik kan Amslod iedereen aanbevelen zeker ,ook accu range perfect, daar hoef je geen hele dure fietsen en/of merken voor te kopen.

TIP!! ga eerst naar Experience Center van Amslod om het fiets gevoel te ervaren een aanrader, zien en voelen en testen is de beste ervaring namelijk.

Mooi is ook dat de inruil fietsen naar mensen gaan die geen fiets kunnen betalen een goed doel dus.

TOP(:-

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • goed service
  • degelijk

Minpunten

  • zou het niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews