Gazelle Paris C7 HMB blauw / heren / 65 / 2022

Vergelijkbare producten

Gazelle Paris C7+ HMB black mat / heren / 65 / 2023

Gazelle Paris C7+ HMB black mat / heren / 65 / 2023

Gazelle Paris C7+ HMB black mat / heren / 65 / 2023

Gazelle Paris C7+ HMB black mat / heren / 65 / 2023

Gazelle Ultimate C380 HMB blauw / heren / 65 / 2023

Gazelle Ultimate C380 HMB blauw / heren / 65 / 2023
Bekijk alle Elektrische fietsen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Gazelle Paris C7 HMB blauw / heren / 65 / 2022 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

h**8@g**l.com 27-12-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Degelijkheid voor een mooie prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het "o la la gevoel" is nog steeds in sterke mate aanwezig als wederhelft en ik op onze fietsen Gazelles stappen om een leuke tocht te maken. En of het nu in de eigen regio is of in een -heuvelachtig- buitenlandse fiets regio. Het pedeleren op onze E-bikes is steeds weer een genot. Met een midden-motor die niet voor een kleintje is vervaard als ook de uitgebreide ondersteuning en de soepele gang, trappen wij graag een eindje weg. Niet onbelangrijk in dezen is de degelijkheid die -onder de meest uiteenlopende omstandigheden- ten toon wordt gespreid. Samengevat een uitstekende fiets voor een zeer acceptabele prijs!

Review 16-06-2021:
Even een korte update n.a.v. mijn beoordeling in februari 2021. Tot mijn en wellicht ook het genoegen van anderen kan ik melden zeer tevreden te zijn met mijn "Paris" C7 HMB. Sinds mijn review hebben mijn wederhelft en ik vele km's onder de bandjes door laten gaan. En.. zowel de techniek als ook het bedieningsgemak en de daaruit voortvloeiende koersvastheid stemmen ons nog steeds met vreugde over de aankoop. Onze vorige E-bike, ook een Gazelle, had de motor in het voorwiel. Prima fiets hoor, maar de "Paris" -met Middenmotor- is toch comfortabeler en bovendien zeer stabiel. Ook het loopwerk houd zich uitstekend. Een servicebeurt bij de mensen van Koster in Stadskanaal beperkte zich dan ook tot het na- en bijstellen en de gebruikelijke beurtwerkzaamheden. Kortom, het is een genot om op onze fietsen (mijn eega heeft ook een Gazelle -orange) binnen en buitenland te verkennen.

Review 26-02-2021:
De Paris C7HMB is een multi inzetbare fiets die je zowel in de stad als ook in het buitengebied rap van A naar B brengt. Een fijn sturende fiets met ruim voldoende vermogen op kortere trajecten maar die ook uitstekend inzetbaar is tijdens bijvoorbeeld vakanties en dientengevolge ook langere afstanden in heuvelachtig terrein als een trouw metgezel aan je zijde staat. Uitstekend loopwerk gecombineerd met een bedieningsgemak op hoog niveau, zorgen voor onbekommerd fietsplezier.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Petra 23-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fijne fiets, stuurt licht en geeft mij veel rijplezier. De middenmotor hoor je niet. Omdat ik graag rechtop zit heb ik er een hogere stuurpen in laten zetten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Petra 11-09-2020
  • Product gekocht

Gazelle Paris C7

Algemene score

6,0
Ik heb sinds 3 weken deze mooie fiets maar de werking van de ondersteuning laat te wensen over. Bij turbo en sport ondersteuning houdt hij iedere keer in terwijl ik nog geen 20 km/h rij. Schakelen van de versnelling gaat zwaar, ik heb al een paar keer een spier verrekt. Bij het terugschakelen schakelt de versnelling heel vaak niet terug.

Pluspunten

  • vering

Minpunten

  • schakelen
  • werking ondersteuning

Reageer

A. Van 't Voort 10-09-2020
  • Product gekocht

E bike van 3000,- vervangen door Gazelle Paris

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege problemen met het electronische slot van de accu van de "oude" met als gevolg dat met de hittegolf deze niet van de fiets genomen kon worden , door de hitte de accu overleden .
Dus op de Gazelle een sleutelslot op de accu bevestiging . Deze ".Paris" rijdt ondanks zijn "dikke" banden lichter en stuurt fijner dan de RIH ,van 3000,- en heeft bovendien een fijnere middenmotor . Ook een geniale bel instructie , draaibaar in de handvatrand is perfect . Tevens erg goede verlichting ook opzij van de kleine koplamp en een beschermde montage van het achterlicht tussen de drager stangen

Pluspunten

  • Brede lichtlopende banden
  • Zeer stille Bosch motor
  • Perfecte BEL oplossing
  • Goede verlichting

Minpunten

  • Lassen niet weggewerkt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Belleke 10-09-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Schitterende prijs - kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie degelijke fiets met Bosch-motor. Prijs is zeer scherp in vergelijking met andere merken. Zalig en zorgeloos fietsen.

Pluspunten

  • Stille Bosch motor
  • Prijs/kwaliteit
  • Mooie kleuren
  • Gesloten kettingkast

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 01-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne fiets.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne fiets, voor middellange afstand ,voor die prijs. Fiets fantastisch en is gemakkelijk in de bediening.

Voor de prijs , een fijne fiets. Met goede bediening van de motor die voldoende ondersteuning bied.
Beetje stug in de achtervering maar valt mee te leven.

Pluspunten

  • Prijs
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Stug van achter

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

W.Reukers 01-08-2020
  • Product gekocht

gazelle paris c7

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prima fiets voor in de stad en voor toertochten. Zowel voor korte als langere tochten. Ook in heuvelachtig gebied een prima vermogen. Comfortabele zit.

Pluspunten

  • Lichte fiets. uitstekend handelbaar.
  • Makkelijke bediening

Reageer