Giant Prime E+ blue / dames / S / 2020 - Reviews

Bekijk 5 andere uitvoeringen
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Giant Prime E+ blue / dames / S / 2020 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

9,3

e**t@g**l.com 22-07-2021
  • Product half jaar of langer in bezit

Heel tevreden klant!

10,0
M’n e-bike en ik zijn inmiddels ruim 33.000 km. verder en ik kan iedereen deze e-bike aanraden.
M’n fietsje wordt dit jaar 6 jaar en dat vieren we elk jaar met een servicebeurt, accu en fiets zijn in prima staat, nog nooit problemen mee gehad.
Dus mn volgende fiets wordt weer een Giant e-bike!

Natasja 30-08-2020

Fijne fiets!

Dit is mijn eerste E-bike, dus ik kan het niet vergelijken met een andere fiets. Deze E-bike heb ik nu drie weken. Sportief, fietst heel licht en maakt weinig geluid. Is ook niet te zwaar om over een drempel te tillen. Superblij mee!

Pluspunten

• Fietst heel licht
  • Sportief/leuke kleur
  • (Midden)motor maakt weinig geluid

Minpunten

• Remmen piepen nog erg (kan nieuwigheid zijn) .
  • Display niet goed zichtbaar
  • Slot werkt niet soepel (Abus)

Goed

Ellie 18-06-2020

Giant prime e bike

10,0
Mijn e bike heeft er nu 28.000 kilometer zonder ook maar een enkel probleem opzitten, in november wordt zij 5 jaar oud en ik fiets nog steeds met heel veel plezier. Jaarlijks gaat zij even naar de dealer voor onderhoud, en dan gaan we samen weer gezellig zwerven. Onder de meest gunstige omstandigheden kunnen we een tocht van 120 km. maken met een volle accu. Ze vliegt tegen hellingen op, zelfs in uit-stand is fietsen niet zwaar. Ik kan dit merk en deze fiets iedereen aanraden.
Compliment voor van Helden tweewielers 👌

Pluspunten

• Verende voorvork
  • Verende zadelpen
  • Antilekbanden
  • Rijcomfort is heel goed
  • Vormgeving is mooi en duurzaamheid is prima!

Minpunten

• Accu moet eraf om op te laden