Inventum HB75 - Reviews

Specificaties
Geschikt voor
1 persoon
Type deken
bovendeken
Schakelaar afneembaar
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HB75 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sasje 05-06-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk warmtecomfort, zacht en comfy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

10,0
Geweldige deken, ik heb het altijd koud en er is geen deken geweest die me comfort bracht, aar deze deken van inventum. Geweldig, 6 warmte standen, maar stand 2 is voldoende om tot op het bot weer warm te worden. Geen slapeloze nachten meer, en savonds comfortabel de bank... en de krampen in mijn benen zijn er ook minder door geworden,

Pluspunten

  • Snel warm
  • Heerlijk zacht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mia 10-03-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heerlijk warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

9,0
Mijn dochters hebben mij deze deken cadeau gedaan bij mijn 65ste verjaardag.
Ik ben er superblij mee! Wat mij betreft het beste cadeau ooit!
Heerlijk om ontspannen en warm op de bank te kunnen zitten zonder de verwarming hoger te zetten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Dilara 12-02-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Elektrische bovendeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

10,0
Super product. Het is erg fijn om het te gebruiken omdat ik het in de avonden vooral het erg koud heb. Ook vind ik het handig dat het na 3 uur automatisch uitschakelt. Ik raad het zeker aan aan anderen!

Pluspunten

  • Automatische uitschakeling
  • Aantal warmtestanden

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

sascha 09-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

electrische knuffeldeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

9,0
deze deken is geweldig... doet wat het moet doen. en zorgt voor heerlijke warmte door je hele lichaam... ontspannen spieren... raad het idereen aan. sinds deze deken. slaap ik weer heerlijk. geen gedoe meer met koude nachten en halve nachten wakker liggen te rillen... en mijn pijnlijke spieren... worden ontspannen met de warmte van deze deken...

Pluspunten

  • snel warm. ongeacht welke stand...
  • heerlijk zacht en comfortable

Minpunten

  • maar 1 kleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Demi Hoogendoorn 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel snel warm en lekker cozy!

Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

9,0
Het biedt meer warmte standen dan een normale elektrische deken, daarnaast is hij ook sneller warm en natuurljk ideaal voor op de bank. Het is fijn dat de fleece deken wasbaar is. Jammer dat bruin de enige kleur is die je kunt kopen, want dat past niet helemaal in je interieur, maar als dat het enige minpunt is ben ik zeer tevreden!

Pluspunten

  • Snel warm
  • Maar liefst 6 warmtestanden

Minpunten

  • Weinig kleuren beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Janny 28-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Elektrische bovendeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

10,0
een bovendeken van inventum de HB75 die heerlijk zacht aanvoelt en behaaglijke warmte geeft. de deken is groot genoeg om er helemaal onder te kruipen

Pluspunten

  • zacht en comfortabel warm
  • wasbaar
  • schakelt na 3 uur automatisch uit

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Donja 27-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne zacte, warme deken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

10,0
Een hele fijne zachte deken. De draden voel je alleen als je er naar gaat zoeken. Is goed te verstellen door de 6 standen en wordt lekker warm. Groot genoeg om helemaal onder te liggen. De honden vinden het ook fijn om bij ons te liggen als hij aan staat. Goedgekeurd door het hele gezin!

Pluspunten

  • Zacht materiaal
  • Goed te verstellen
  • Groot genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Linda 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super zacht en heerlijk warm!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

9,0
Deze deken is echt super zacht en heerlijk warm! als je op zoek bent naar een deken waar je jezelf lekker in kan wikkelen en die je warm houd dan is deze deken echt een aanrader.

De deken is groot genoeg om een volwassenen helemaal in te wikkelen.
De stof zit los van het warmte element waardoor de deken ontzettend soepel is.
Deze deken heeft 6 warmte standen en dat vind ik een ruime keuze. Heb je per ongeluk iets gemorst op je deken? dan kan je hem zelfs gewoon wassen op 30 graden.

De kleur van dit product komt het dichtste in de buurt van Taupe het zit tussen grijs en beige in. Ik ben zelf ontzettend tevreden met deze heerlijke warme deken en wil je hem dan ook echt aanbevelen.

Pluspunten

  • Super zachte stof
  • groot genoeg voor 1 volwassenen
  • Ruime stand keuze
  • Wasbaar op 30 graden

Minpunten

  • in 1 kleur verkrijgbaar
  • in 1 formaat verkrijgbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

E Siebers 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

8,0
Had er eerst 1 van een ander merk maar helaas na 1 jaar kapot. Dus hoop nu dat deze langer mee gaat. Hij is wel lekker groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

T. Bouma 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Warm de winter in!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HB75

Algemene score

9,0
IK ben zeer tevreden! De deken is allereerst ontzettend zacht. Hij houdt ook goed warm. Doorgaans heb ik hem op stand twee staan, hierbij is deze al heel warm. De koukleumen in het huis zetten hem vaak hoger waardoor het bijna acclimatiseren is wanneer je er onder vandaan komt. De deken heeft ook een goed formaat, je kunt er lekker met zijn tweeën onder kruipen. Je kunt hem zelfs wassen op 30 graden! Een echte aanrader!!

Pluspunten

  • Warm
  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer