Dreamland 6640T - Reviews

6,0 Lees 8 reviews
Specificaties
Geschikt voor
2 personen
Type deken
onderdeken
Schakelaar afneembaar
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

6,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Slecht

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LongestMountain 13-12-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

4,5
Waardeloos!
De schakelaars gaan telkens defect, ondanks 2x vervanging nu opnieuw! Jammer, want de warmte is heerlijk. Wel is het ongemakkelijk dat de grote stekkers precies onder je rug liggen. Voor ons nooit meer.

Review criteria:

Goed
Slecht
Voldoende
Slecht
marcel cornu 02-02-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

3,0
na een maand , wat een miskoop dagelijks gokken welke kant wel verwarmde ,soms geen van beide kanten kon ook gebeuren , en dan de service deken terug gebracht op 27/12/1020 , op 2/2/2011 nog niet vervangen ,slechte sevice noemen ze dat ,denk niet dat ik nog zo iets aankoop

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
Antwrp 25-12-2010 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

2,8
Nu 1 jaar in bezit, en wat een miskoop, dagelijks is het wel een gok of beide kanten verwarmt worden, neen voor ons ZEKER geen Dreamland meer, het was meer frustratie dan dromenland.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Slecht
Douwe63 05-12-2010 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijk, heerlijk. Voor sommige dingen in het leven had je veel eerder moeten kiezen. Zeker met de huidige kou.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ElPierro 30-12-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb mijn vorige Dreamland onderdeken acht jaar met tevredenheid gebruikt. De connectoren op schouderhoogte zijn inderdaad groot, maar die Inventum deken die tweemaal zo duur is heeft precies de zelfde connectoren.

Ik gebruik mijn onderdeken in mijn gelbed en daar zakt de connector keurig weg in de gel (de hoes van het bed heeft bovendien een extra omslag voor de onderdeken). Mijn gelbed is ongeveer 140 cm breed (plus de rand = totaal 160 cm) en daarin past deze Dreamland perfect.

De fastheat voorverwarming en de automatische uitschakeling na 12 uur zijn voor mij nieuw en beschouw ik als waardevolle extra's. Als deze deken net zo lang meegaat als zijn voorganger ben ik er dubbel en dik tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende
merallas 06-01-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

5,5
Warm wordt het wel. Maar als je een breed bed hebt, wordt de breedte (tweepersoons deken) meteeen gereduceerd tot 135 cm. Het is echt niet lekker liggen op de robuuste connectors. Het is te merken dat de ontwerpers van dit deken er niet zelf op liggen. Wie maakt nou een onderdeken waar ter hoogte van de schouderbladen een verdikking zit (een las in de verwarmingsdraad). Had dikke pech, want een van de twee regelaars bleek defect te zijn. Ook wel een beetje door mijn eigen schuld koste het vervangen zoveel gedoe dat ik er maar een goedkoop eenpersoons dekentje bijgekocht heb.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
j.wessels 05-12-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
wij zijn t.o.v. Daan wel heel erg tevreden.De deken is snel op temperatuur en door zijn 9 standen schakelaar is hij op elk gewenste temperatuur in te stellen.Er zit inderdaad een stekker blokje in de deken,maar wij hebben er allebij absoluut geen last van.Kortom een perfecte deken voor heerlijke warme nachten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Daan14 27-10-2007 Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,7
Op deze deken valt toch nogal wat aan te merken. Zo is de verwarmde breedte maar 117 cm (!) en dat voor een 2-persoons deken. En dan het forse stekerblok van ca. 5x5 cm. Niet echt prettig voor de schouder. Ook de draden zijn dik en duidelijk voelbaar. Ten slotte; de deken heeft niet een apart instelbare voetenstand zoals in de omschrijving van kieskeurig wordt gesuggereerd, alleen een stukje met extra verwarming waar verder niets aan te regelen valt. Al met al nogal tegevallend.

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende