Inventum HN135 - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum HN135 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bertito 16-01-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
In 2006 kwamen wij te wonen in een arteliergebouw zonder centrale verwarming. Alleen de woonkamer was te verwarmen met een electrische luchtverwarmer. U kunt zich voorstellen hoe koud de slaapkamer was. Zo koud dat zelfs het beddegoed klam was. Ik heb toen meteen een electrische deken besteld van Inventum. 6 jaar lang heeft de electrische onderdeken ononderbroken in de winter aangestaan, overdag op stand 1 en 's-nachts meestal op stand 2. We sliepen heerlijk comfortabel, en de kat lag ook altijd op bed. Inmiddels woon ik weer op mezelf. Gisteren ging mijn eigen electrische deken stuk, van een onbekend merk, en vandaag heb ik weer een Inventum aangeschaft. Ik lig nu te typen in bed met fijne warme voeten, zo vertrouwd! Inventum is een Nederlands bedrijf dat zijn sporen heeft verdiend op het gebied van alles wat met verwarming heeft te maken, en dat al honderd jaar! Inventum is een merk waar Nederland trots op kan zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 08-02-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Korte levensduur

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

3,0
Deze deken hebben we 3 jaar gebruikt tussen november en maart. Mijn vriendin die elders woont heeft deze alleen in het weekend gebruikt. Afgelopen weekend werkte de deken niet meer en bleek deze stuk te zijn. Van inventum begrepen dat garantie is verstreken en we 25% korting krijgen bij aanschaf van een nieuwe deken. Aanbod van niks aangezien deze korting over de adviesprijs gaat en je dus netto meer betaald dan bij een andere aanbieder. Kwalitatief een zwak product als deze al zo snel stukgaat.

Minpunten

  • Levensduur
  • Kwaliteit
  • Service

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

reinatouw 17-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Valt erg tegen

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

2,0
Door de vele positieve revieuws op Kieskeurig gekozen voor de Inventum HN135. Maar wat een tegenvaller. De deken warmt zelfs na een uur nauwelijks op. Het bed is net van de kou af maar is zeker geen behaaglijk warm voorverwarmd bed, zoals ik gewend was van mijn vorige deken. Gevolg van slecht opwarmen is dus ook dat na het uitzetten m'n bed in notime weer helemaal afgekoeld is. Deze deken is echt een miskoop.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Warmt zeer slecht op en geeft erg weinig warmte af
  • Harde deken

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Gemma 09-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Waar voor je geld!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Ik heb deze deken gekocht vanwege de goede recensies. Het klopt. De deken is binnen een half uur op stand 3 op de voor mij juiste temperatuur. Heerlijk wanneer je zoals ik, last hebt van artrose. De deken bedekt voldoende het matras tot en met het voeteneinde. De deken is niet echt zacht, maar voelt toch aangenaam. Fijn dat hij te wassen is. De prijs is in verhouding tot de kwaliteit prima. Bovendien twee jaar garantie. Voor mij tot nu toe een prima koop.

Pluspunten

  • in korte tijd warm
  • zelf wasbaar
  • groot genoeg voor matras
  • betaalbaar

Minpunten

  • kan hem niet vastbinden aan matras

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K.Schot 22-02-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Het is een fijne deken, maar het is lastig beoordelen want ik heb er niet eerder een gehad. Deze is eenvoudig maar doet wat ie moet doen. De duurzaamheid kan ik niet aangeven omdat ik de deken pas enkele dagen gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hanky Panky 31-12-2014
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
De HN 135 E-deken is voor mij dé comfortabele en meest gebruiks- vriendelijkste deken. Geen poespas, makkelijk bedien -en wasbaar. Voor deze deken heb ik geen duurzaamheid ingevuld, maar mijn 2 vorige dekens van Inventum gingen zo'n 25 jaar mee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

RH 31-03-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke comfortabele onderdeken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Een heerlijke comfortabele onderdeken die doet wat je ervan verwacht. Groot genoeg voor het hele bed. Lekker zacht en geen uitstekende delen.

Pluspunten

  • Bediening
  • Gelijke egale warmte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geus 21-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi vormgegeven en doet wat het belooft

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Om na een dag lang werken in een warm, behaaglijk bed te stappen. Luxe zit hem in kleine ding, dit is er een van

Pluspunten

  • makkelijk aan te sluiten
  • mooi vormgegeven
  • weinig energieverbruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Leendert den Uijl 06-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet geheel aan de verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
voor dit produkt gekozen omdat inventum gewoon kwalitijd is!
Ben er zeer blij mee en doet zijn wek heel goed.

Pluspunten

  • mooi afgewerkt
  • lekker warm
  • 3 standen is heel fijn

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ellen 14-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

8,0
Heerlijke warmte, zacht materiaal. Fijn dat de deken wasbaar is (indien nodig) en dat de deken aan 2 kanten te gebruiken is, zodat de stekker altijd aan de buitenkant zit.

Pluspunten

  • Goede warmte
  • Zacht materiaal
  • Wasbaar
  • Aan 2 kanten te gebruiken
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

A. de Vries 11-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Teleurgesteld

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

5,0
Na 2 jaar gebruik breuk in het snoer. Na 3 jaar gebruik thermostaat stuk.
Teleurstellend. Het is geen goedkope deken, ik verwachtte meer van Inventum - kan dus nu in de prullenbak.

Pluspunten

  • verwarmd goed

Minpunten

  • Kwetsbaar snoer
  • Na 3 jaar niks meer aan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Slecht

Reageer

Neeltje 10-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk warm van nek tot voeten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Ik ben helemaal tevreden met de elektrische deken HN135
Deze houd mijn lichaam van nek tot voeten heerlijk warm!
Door de lichtgevende cijfers weet je precies of hij aangaat en dus werkt
Het snoer is lekker lang zodat het bij een stopcontact in de buurt past.
En ik kon de deken van te voren heerlijk in de wasmachine doen :)
Ik raad deze elektrische deken HN135 aan!!!!
Prijs/ kwaliteit verhouding is uitstekend

Pluspunten

  • Lichtgevende cijfers
  • Wasbaar
  • Nek tot voeten warm houdend
  • Lang snoer

Minpunten

  • Er zit geen automatische timer op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Ruud 25-01-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

heerlijk warm naar bed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Voldoende groot voor een 1 persoons matras, makkelijk te bedienen, 3 standen. Voldoende warm en degelijk, ook op een instelbare bedbodem. Alleen de snoepaansluiting zou iets strakker mogen, die wil wel een losschieten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

w.haasakker 08-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ideale maatvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
merk staat goed bekend. van vriendin goede berichten gekregen.
Geen woord teveel gezegd. prettige bediening,warmte goed te regelen, goede maat overal van hoofd tot voeten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Lieke An 28-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn materiaal, goede prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
Goed product, prijs kwaliteit in orde. Fijn dat de afstandsbediening verlicht is. Het materiaal is ook prettig en je kunt hem zelfs wassen! Lekker warm is hij ook, met 3 standen ruim voldoende keuze :)

Pluspunten

  • Prijs
  • Warmte

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anita Sengalrayan 27-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Elektrische onderdeken Inventum HN135 zeer confortabel

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

9,0
De 1persoons Inventum elektrische deken heeft een fijn formaat. Van je nek t/m je voeten blijf je lekker warm. De 3 warmtestanden geven je de keuze van behaaglijkheid. De deken is binnen een kwartiertje al lekker voorverwarmd. Ideaal op "jouw zijde" van het bed. Een voordeel ook is dat je hem in de wasmachine kunt wassen zodat hij na de zomer weer fris je bed op kan.

Pluspunten

  • Snel warm
  • Fijn formaat

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hannie 20-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke warmte.

Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Deken doet precies waarvoor hij gemaakt is, verwarmen en de hele nacht een aangename temperatuur afgeven. Bovendien heeft hij een heerlijke structuur om op te liggen, beter dan de vorige deken waarin je de warmtespiraal gewoon voelde.

Pluspunten

  • zacht en aangenaam van structuur
  • prijs/kwaliteit is boven verwachting

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Han 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, groot comfort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
Een echte aanrader, de drie temperatuurstanden zijn ideaal. Heerlijk om nu elke avond in een voorverwarmd bed te stappen. Mijn bed voelt zeer luxe nu, een grote upgrade!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Drie verschillende temperatuurstanden
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 06-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
niet duur. bevalt goed, lekker warm bed. na twee maanden nog een gekocht, dezelfde. waarom meer betalen al deze goed is. stekker kan eraf zodat het in de wasmachine kan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

fam. v. Dijck 05-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aangename warmte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum HN135

Algemene score

10,0
wij gebruiken deze elektrische deken op ons gel -bed, en zijn ZEER tevreden. Geeft een aangename warmte. Is instelbaar in 3 fases . Echt een goede keus

Pluspunten

  • aangename warmte
  • instelbaar in 3 fases

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews