Princess 262041 Eierkoker - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Princess 262041 Eierkoker op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

1,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

waardeloos apparaat voor zachte eieren

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

1,0
met deze eierkoker is het onmogelijk om een zacht ei te koken. tijdsduur voor een zacht ei is 12 minuten.( kortste tijd die instelbaar is). Na contact met de klantenservice worden we afgescheept met een verklaring van de handleiding. Daar terugbrengen meer aan benzine kost dan de aanschafprijs, gaat dit apparaat de kliko in.

Pluspunten

  • uiterlijk
  • tefallaag heeft geen kalkafzetting

Minpunten

  • niet geschikt voor zachte eieren

Review criteria:

Slecht
Goed

Reageer

Huub Laarmans 02-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Waardeloos

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

1,0
Ben er 'n paar weken blij mee geweest maar binnen 'n maand kwam er een sissend geluid uit en werkte het niet meer.
Opengeschroefd, bleek er water in te staan waardoor de printplaat aangetast was.
Heb erg mijn twijfels over de veiligheid van deze eierkoker.

Pluspunten

  • Deed het heel even goed

Minpunten

  • Water binnen in het apparaat
  • Printplaat aangetast

Review criteria:

Voldoende
Slecht

Reageer

janny 07-08-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

slecht

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

1,0
inderdaad onmogelijk om de eieren zacht te koken, zelfs als ik ze er uithaal voor de timer is afgelopen zijn ze al hard

Review criteria:

Slecht

Reageer

Willem 18-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prinsessen eierkoker

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

1,0
Is een zeer slechte eier koker de symbolen werken niet naar wat er aangegeven staat er komen alleen hard gekookte eieren uit zachte eieren kan je niet koken.

Pluspunten

  • Mooie behuizing.

Minpunten

  • Geen zachte eieren.
  • Geluidssignaal werkt niet als ze klaar zijn.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

j**n@g**l.com 14-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Princess 262041 Eierkoker

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

1,0
Waardeloos apparaat je moet erbij gaan zitten anders hoor je de zoemer niet als ze klaar zijn en daarom zijn ze altijd of te hard of te zacht als je er niet bij blijft staan.
Grootste miskoop ooit van mij

Pluspunten

  • Ziet er netjes uit.
  • Passen grotere eieren in.
  • Degelijk

Minpunten

  • Zoemer gaat veel te zachtjes.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed

Reageer

C P 26-04-2021
  • Product gekregen

Waardeloos

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

1,0
Wat een slecht apparaat.
Altijd harde eieren.
Bij een klacht krijg je een instructie alsof je een klein kind bent.
Ook geen alarmbel als het ei klaar is, maar wel het advies meteen te koelen als het lampje uit gaat. Geen gemak van het apparaat, alleen maar erfenis.

Minpunten

  • Geen alarm
  • Je ziet niet of je het apparaat uit zet
  • Geen zacht eitje

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

e. reinders 23-02-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Princes eierkoker 1-6 eieren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

4,0
Het is moeilijk om de eieren op de gewenste hardheid te koken. Onduidelijk waarom de verschillende hardheidsstanden op de draaiknop staan als je ook de hoeveelheid water nog moet afmeten. Als de eieren klaar zijn klinken er zacht 2 piepjes, die gemakkelijk gemist kunnen worden. Erg onduidelijk wanneer de eieren klaar zijn. Het hele kookproces neem ook meer tijd in beslag dan het oude model.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Bep 04-12-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

princess eierkoker

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

3,0
Ik heb al een keer iets geschreven over dit dure onding en het is nog steeds hetzelfde krijgen gewoon geen zachte eieren eruit wat we ook doen .Blijft ook water staan op de plaat zond weggegooid geld.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
sholaama 24-03-2021

Nu een jaar verder wat een onding is het nog steeds geen zachte eieren kunnen koken. Slechte service van Princess je hoort gewoon niets als je een klacht indient.

Reageer

Bep 16-08-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

slecht

Geschreven voor: Princess 262041 Eierkoker

Algemene score

4,0
We hebben jaren een goedkope eierkoker gehad, nu dachten we kopen een duurdere maar wat heb ik daar spijt van.Er komen iedere keer harde eieren uit wat er ook geprobeerd wordt.Knopje op zacht water op hoeveelheid eieren en zacht toch hard en dan helemaal onderin heel dun wit ook het signaal is vrij zacht en piept één keer wat een waardeloos ding.Gaan maar weer met water in pannetje eitje koken en kijken naar een andere koker.

Minpunten

  • geeft alleen harde eieren
  • heel zacht en maar één keer piepje

Review criteria:

Onvoldoende

Reageer