Ontvang de E-bike Duurtest resultaten

Een onafhankelijke fietstest over een langere periode met meer kilometers op de fiets voor een beter oordeel door echte fietsers. Dat is de Kieskeurig.nl E-bike Duurtest.

Duurtest resultaten ontvangen?

Schrijf je nu in om de resultaten van de E-bike Duurtest automatisch in je mailbox te ontvangen. Ontdek de echte pluspunten van alle modellen en waar je op moet letten bij de aanschaf van een nieuwe fiets.

In de E-bike Duurtest lees je uitgebreide bevindingen en resultaten op basis van de testcriteria over de deelnemende elektrische fietsen. De testrijders hebben de fietsen uitgebreid getest in hun eigen omgeving over een langere periode. Dit maakt de E-bike Duurtest uniek en waardevol in de zoektocht naar een volgende elektrische fiets.


Met o.a.:

  • 20 weken testen

    Voor een goed oordeel bij een fietstest moet de fiets langer aan de tand gevoeld worden. In deze Duurtest fietst men meerder weken in de eigen omgeving.

  • 20 fietsmerken

    Alle grote en bekende fietsmerken zijn van de partij. De deelnemende fietsmerken nemen deel aan de duurtest met hun topmodel van 2021 om eens goed te laten testen door echte fieters.

  • 40 ervaringen

    De uitgebreide ervaringen van de testrijders zijn zeer waardevol en onafhankelijk. Eerlijke en goede reviews helpen andere fietsers in de keuze voor een nieuwe elektrische fiets.

"Door het ontbreken van vering is hij minder geschikt voor langere tochten; het rijden over klinkers en/of kasseien is geen pretje." –Rob uit Huizen-