Olympus FE 47 blauw - Reviews

Specificaties
Megapixel
14,0 megapixel
Optische zoom
5 x optische zoom
Kleur(en)
blauw
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Olympus FE 47 blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Onvoldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

31759 30-06-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
ik ben een semi-pro fotograaf en wilde er een kleine camera bij hebben om wat uit te kunnen proberen voor ik grotere foto's ga maken met 24,3 MP camera, deze FE47 is echt het geld waard, als je de instellingen goed maakt is hij uiterst scherp ook de batterijen en accu stand moet goed ingesteld staan en dan gaat hij lang mee, het is geen camera voor de huismus fotograaf, maar een door gewinterde fotograaf kan hier uitstekende foto's mee maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ika45 02-10-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,4
Miskoop geweest. We hebben allerlei instellingen en dergelijke geprobeerd maar het blijven slechte foto's. Een enkele foto is scherp maar de meeste zijn slecht, echt waardeloos.
De batterijen trekt ie heel snel leeg, moet om de haverklap nieuwe batterijen in doen en dat terwijl we ook nog 2500 mph batterijen hebben.
Dit voor een een olympus, had er meer van verwacht. Echt afrader!!!!

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

LEFcamera 16-05-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

5,0
Slechte Camera.
Echt af te raden
Zeer veel ruis voor een 14 megapixel camera.
Deurposten worden bijvoorbeeld rond

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Templeton73 09-05-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,6
Advies: niet kopen. Echt een miskoop. Een slecht camera, lcd scherm ging snel kapot. Ik was blij dat ik een smoes had om een andere camera te kopen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Foto-henk 23-11-2010
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Fijn compact toestel. Probleem met batterij nog niet gehad. Heb in set up gekozen voor alkanine batterij.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Mark Maessen 23-10-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

2,6
Geeft na een uurtje al aan "batterijen zijn leeg", maar die zijn helemaal niet leeg. (ander fototoestel doet het hier nog de hele dag op)
Dus neem 10 volledig opgeladen batterijen mee aan het begin van de dag, anders mis je misschien belangrijke foto's.
Binnen (indoor hallen bijvoorbeeld) waardeloze foto's.Overbelicht onderbelicht (flits werkt niet snel genoeg) en met zoom zeer vage pixels.
In het donker/met schemer zie je niets op het scherm, zodat je geen idee hebt of je object goed gesitueerd is op het beeld.

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht
Slecht
Onvoldoende

Reageer

Moniekkk 13-10-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

5,5
Ik raad deze camera echt af! Voor 14 megapixels had ik zeker meer kwaliteit/scherpte verwacht. Zodra er geen "buiten"ligt is is het meteen bijna onmogelijk goede foto's te maken. Het kan aan mij liggen natuurlijk maar ik heb alle standen geprobeerd en krijg dan alleen maar onduidelijke foto's. Ook vreet hij batterijen! Ik kan de camera maar 45 min gebruiken en dan zijn ze al leeg. De volgende dag zijn de batterijen ineens weer vol(!).

Mijn vorige camera van Olympus met maar 5 megapixels was vele malen beter!

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

loe3038tm 26-08-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

4,6
Ik heb een FE47 á €165 aangeschaft en daarin ben ik teleur gesteld. De bijbehorende uitleg is erg minimaal, na eerst zelf geprobeerd te hebben om een datum op de foto te krijgen dat niet lukte heb ik geschreven en daarna opgestuurd naar de leverancier. Die lukte het ook niet. Dan geschreven naar olympus. Daarkreeg ik de mededeling dat datum op de foto niet mogelijk is. Inmiddels is de terug breng tijd voorbij. En nu ligt hij ongebruikt in de kast. Nu heb ik een prima toestel van de LIDL waar wel/of niet een datum op de foto komt te staan. Voor €95

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Slecht
Voldoende
Onvoldoende

Reageer