Cookies op Kieskeurig.nl en de overige Reshift websites
Wij maken gebruik van cookies, en dit doen we:
Voor functionele en analytische doeleinden.
Om relevante advertenties te tonen.
Om te zorgen dat je kunt inloggen met je account.
Om onze dienstverlening te verbeteren voor onze gebruikers.
Om te zorgen dat Kieskeurig.nl gratis is en blijft.
Wil je meer weten over het gebruik van cookies en hoe wij hier mee omgaan. Lees dan onze complete privacy statement hier.
Waarom moet je eigenlijk akkoord gaan met cookies?
Cookies zorgen ervoor dat wij bepaalde functionaliteiten kunnen aanbieden aan onze gebruikers en onze klanten. Kieskeurig.nl is altijd al een gratis dienst voor en door gebruikers geweest. Om te zorgen dat we Kieskeurig.nl gratis kunnen houden tonen wij bijvoorbeeld advertenties. Cookies zorgen ervoor dat jij als gebruiker advertenties krijgt te zien die relevanter voor je zijn. Daarnaast zorgen cookies ook voor inzichten in hoe onze site presteert. Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.
sinds een maand in bezit en heb er echt lol in om foto's te maken. Het is natuurlijk vooral nog uitproberen maar het toestel wijst op zich. Leuk is ook dat je de foto kunt bijsnijden en de 'burst-functie' voor leuke actie foto's. Camera ligt makkelijk in de hand en kan eventueel in de broekzak worden meegenomen ! Ideale camera, vooral voor de beginners !
Na een aantal dagen met deze compacte camera te hebben gewerkt moet ik zeggen, klasse!
Ik gebruik deze camera als ik op reis ben en wanneer de kids een camera mee moeten nemen. Mijn eigen camera is een Nikon D50 met 4 lenzen.
Wat maakt deze camera zo goed. Allereerst het lensje is prima. Daarbij heeft men met dit toestel de mogelijkheid om automatische teschieten en automatische met zelf regelende ISO waarde. Dit laatste is interressant wanneer met matig licht toch snel bewegende opbjecten dienen te worden gefotografeerd. Let wel op dat in deze instelling de ruis zal toenemen. Deze camrea kan zijn ISO waarde opvoeren naar ver boven de 1000ISO. De bij deze hoge ISO waarde is ruis normaal maar in vergelijking ,et de Nikon D50 toch heel goed te nomen.
Ik las op andere reviews dat men teleurgesteld was over de ruis. Mijn antwoord hierop is dit heel normaal bij ISO 800 en ISO1200!!. Zet de camera op automatische maar met vaste ISO waarde, tussen 100 en 400 en je hebt perfecte plaatjes.
helemaal geweldig deze nieuwste panasonic. haarscherpe foto's net als zijn grote broer fx-7 die ik al langer heb!! alleen minder snel, maar dat is logisch ,voor dit geld heb je de absolute top in kleine dig.compactcameras. erg veel voorkeuzes maar op auto gaat alles uiteraard ook heel goed. ook 16:9 foto mogelijkheid. heeft ISO voorkeuze setting waar je onder slechte lichtomstandigheden toch schitterend scherpe foto's maakt. snel zoom knop om onmiddelijk in te zoomen op je onderwerp.
Wij verdienen ons geld met prijsvergelijkingen en advertenties (zie: https://www.kieskeurig.nl/verdienmodel). Wij kunnen onze diensten aanbieden zonder advertenties en bijbehorende cookies als je een betaald abonnement afsluit. Dat kost €99 per jaar, en heeft als voordeel dat wij je geen enkele advertentie laten zien en dat wij geen tracking cookies in jouw browser plaatsen.
Wil je toch gebruik maken van onze diensten zonder een abonnement?
Heb je al een account? Log dan hieronder in en start de betaling via de betaalknop in je account overzichtspagina. Klik hieronder om in te loggen.