HP Photosmart R927 zilver - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de HP Photosmart R927 zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

christian sn 09-03-2008
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
het is een goeie camera maakt mooie scherpe fotos. een nadeel is dat hij er berst lang over doet om op de geheugenkaart te zetten. de foto s zijn best groot een foto kan wel 10mb! zijn. dus kan je er beter een geheugenkaart erbij kopen. voor de rest raad ik hem aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trix2 01-12-2007
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

6,8
Was eerst tevreden mooi foto's nu één jaar en twee maanden in bezit. Flitser is nu kapot HP biedt geen garantie meer. kosten €200 belachelijk. daar heb je een nieuwe camera voor. Dus nu word het weggooien en geen HP meer !!!!

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

Janneke1987 25-09-2007
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,0
super camera nu een half jaar inbezit en niets mis mee maakt mega foto's en goede filmpjes. ook mooie panorama foto's een uit gebreiden camera

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

pcrm 04-07-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Ik heb deze camera nu sinds 2 weken en hij bevalt erg goed,maakt prachtige foto's en filmen gaat ook niet onaardig.Er zit een 2GB SD kaart in en is goed voor ruim 800 foto's of 45 min filmen!De bijgeleverde software is wat omslachtig en gebruik ik dan ook niet.
Stel de camera in op schijfstation ipv digitale camera en je kunt hem via deze computer zo openen en bewerken met een ander progamma werkt veel sneller.
Ook heb ik via de site van HP de software van de camera verwijderd en een nieuwere versie erop gezet wegens slechte beeldkwaliteit op mijn nieuwe LCD tv van JVC.Na de update zijn de foto's op TV haarscherp.
[ dit was een tip van de helpdesk van HP ] die had ik gebeld omdat ik de foto's op tv erg slecht vond maar op de computer waren ze goed.Voor de rest is het een hele degelijke camera met een mooie uitstraling.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Freddie10 01-04-2007
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Aantal weken in bezit en lijkt me een hele goede camera. Foto's zijn mooi echter vergeleken met mijn oude 3 mp camera maakt deze de foto's ietwat korrelig. Dit is goed te zien op de computer als je een paar keer inzoomed. Dit verhelp ik met een programma die dat goed kan weghalen echter is het wel jammer dat de foto's niet in één keer helemaal goed zijn. Kleuren zijn wel goed, scherpte ook niets op aan te merken. Hierdoor is het punt voor kwaliteit een 7 en niet hoger. De rest een 8 omdat het altijd nog wel beter kan maar dit is een hele goede camera qua prijs/ kwaliteitsverhouding.
Moet je de camera wel op 8 mp zetten en inzommen op de computer.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

BartM1 10-09-2006
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,8
Erg mooie camera die meteen opvalt door zijn luxe RVS geborstelde behuizing en
het gigantische diplay.
Dat grote diplay (3 inch) maakt ruimschoots het gebrek goed van een video-uit
aansluiting voor de TV.
Hiervoor moet je namelijk een extra dockingstation aanschaffen.
Je kan makkelijk met meerdere peronen naar de opnames kijken en ook tijdens het
fotograferen zie je perfect het onderwerp.
Klein nadeel is dat je snel vingers op het scherm hebt omdat deze bijna de hele
achterkant beslaat.
De bediening is vrij eenvoudig en eventueel kun je aanwijzingen krijgen hoe de
foto nog beter gemaakt had kunnen worden.
Een handleiding heb je niet nodig want alle uitleg bevindt zich per item in de
camera wat natuurlijk weer zeer goed leesbaar is via het enorme scherm.
Ook rode ogen kunnen automatisch of achteraf verwijderd worden en kan ook
geluid opgenomen worden.
Erg prettig is dat de camera ziet in welke stand (staand/liggend) de foto
gemaakt is en deze meteen draaid in de goede richting.
Scheelt een hoop werk achteraf.
Verder zijn vele automatische instellingen ook handmatig in te stellen
waaronder de scherpstelling.
Heb hem mede gekocht doordat deze als testwinnaar in een bekend computerblad is
gekozen en goed/zeer goed is getest in de consumentengids.
De opslag is prima zodat er met een 1Gb SD kaart 415 opnames gemaakt kunnen
worden in de hoogste resolutie.
Ook de acuu gaat erg lang mee en ik heb hem nog nooit leeg gehad zelf niet na
honderden foto's met flitser en veel kijken op het display.
De 8,2 Megapixel geeft mooie scherpe foto's die zelf bij veel inzoomen nog lang
scherp blijven.
Conclusie: Een top camera met een hoge resolutie en een fantastisch groot
scherm voor een zeer redelijke prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert1962 11-08-2006
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Prettig klein toestel. Moest wel even wennen dat er geen doorzichtzoeker op het
toestel zit en je dus alles via het display moet doen. Camera gaat opvallend
zuinig om met energie, zeker gezien het mega grote display formaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Gilles1209 25-07-2006
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Fijne camera. De bedieningsknopjes zijn wel wat klein maar de mogelijkheden
zoals de panoramaopnames zijn geweldig. Software is zeer goed en gemakkelijk in
het gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eelcoprins 24-07-2006
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Zeer degelijke en goed in de hand liggende camera.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer