Canon PowerShot SX730 HS zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,3 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
40 x optische zoom
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PowerShot SX730 HS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Joke 18-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

zeer practische kamera

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Deze kamera heb ik gekocht nadat mijn vorige canon S100 defect is geraakt. De kamera gebruik ik bij stedenbezoeken en natuurfoto's. Veel loop ik in bos en bergen met rugzak. Deze fijne kamera zit in een Lowe Pro tasje dat ik heb bevestigd aan de schouderband van mijn rug zak. Altijd bij de hand om mooie foto's te maken. Grote verbetering ten opzichte van mijn vorige kamera is de veel grotere zoonfunctie en de veel hogere gevoeligheid. Deze kamera maakt werkelijk fantastische scherpe foto's. Kleine details vallen haarscherp op. Bijvoorbeeld gefotografeerde vogels. Maar ook de bladeren van bomen en bloemen worden tot in klein detail vastgelegd. Een genot om terug te kijken.

Pluspunten

  • groot zoombereik
  • haarscherpe beelden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ernie Hell 26-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot (klap)scherm,40 x zoom en goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Heeft Wifi met nfc en ondersteunt GPS via je telefoon. hij schiet erg mooie plaatjes bij een acceptabele lichtgevoeligheid. Nadeel: HIJ IS ZO NIEUW, dat er nog geen Nederlandse gebruikershandleiding te downloaden is.

Pluspunten

  • maakt goede fotos en videos
  • goede accuduur
  • nieuwste model

Minpunten

  • Nog geen mogelijkeid om hem te registrerenren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henny K. 30-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Groot (klap)scherm, 40x Zoom, mooie nachtopnamen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Na eerst wat reviews op diverse sites bekeken te hebben over de SX720HS besloten de 730 met klapscherm aan te schaffen.Produkt 22.08.17 in de late avond bij Kamera-express.nl gekocht incl. extra accu, sd-card en hoesje en de dag erna alles al in huis. Al snel werd duidelijk dat dit een hele goede aankoop blijkt, scherpe fotos, mooie nachtopnamen, superzoom met scherpe details enz. ook de accuduur is oke. Een originele reserveaccu aanschaffen is te duur, een goedkopere variant werkt ook prima. Heb nu mooie vakantiefotos kunnen maken en ben zeer tevreden over het produkt en de service van Kamera-Express.nl. Kortom: aanrader!

Pluspunten

  • superzoom
  • scherpe en mooie nachtopnamen
  • makkelijke handleiding
  • goede accuduur
  • klapscherm voor selfies

Minpunten

  • ingebouwde flitser wat fragiel, werkt wel goed.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

CJ 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Goede Camera. Klein maar krachtig, precies wat je van een Canon Powershot verwacht. Makkelijk om mee te nemen op reis. Handig voor selfies/Vlogs met het kantelbaar scherm. Geen 4k, maar bijna geen enkele tv ondersteunt dit dus de Full-HD is voldoende. 20.3 megapixel. 40 keer zoom, wordt helaas niet scherp in de hand maar wel met statief. Als je met de hand tot 30 keer inzoomt is de beeldstabilisatie erg welkom. Wel onhandig is de aparte oplader (niet direct een snoer in de camera), als je licht wil reizen tellen alle kilo's. Samen met de compactheid en de Wifi aansluiting maakt het tot de Ideale reiscamera. Helaas geen Touchscreen.

Pluspunten

  • Klein, compact
  • Mooie foto's
  • Beeldstabilisatie
  • Ideale reiscamera

Minpunten

  • Geen 4k
  • Geen touchscreen
  • Aparte oplader

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Thomas B 15-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Compacte camera dat aan al onze eisen voldoet.
Even wennen na een Sony te hebben gehad maar went snel.
Prima toestel onder alle omstandigheden, sterke zoom functie voor zo een klein toestel.
Is qua gewicht wel iets zwaarder, maar zeker geen probleem.
Veel opties : Wifi, NFC enz

Pluspunten

  • Scherm draaibaar voor selfies
  • Wifi
  • Super zoom 40x

Minpunten

  • iets zwaarder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke 13-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

40 x zoom, ideaal voor op Safari. De leeuw is nu zo dichtbij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Altijd al een Power Shot SX camera gehad. Op vakantie samen met een spiegelreflex op pad geweest. Maar het compacte en de kwaliteit van de foto,s, geven de doorslag om deze kleine en handzame camera opnieuw te kopen.

Pluspunten

  • groot zoom bereik
  • past in een klein tasje aan je riem
  • licht gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jan 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs-prestatie: prima keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Ligt goed in de hand. en dan voor deze prijs 20 megapixels, 45X zoom en vooral het 3 inch kantelbare lcd-scherm en ook nog GPS: een prima deal. Verheug me nu al op onze bergvakantie: niet meer op je buik liggen om een mooie foto van orchideeën te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein, compact, licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Prima vervanger als je geen zin hebt om je grote spiegelreflexcamera mee te nemen maar toch een mooi plaatje wil schieten.

Pluspunten

  • Klein
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Discollect 26-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuke camera voor startende vlogger

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Deze compacte camera heeft eigenlijk alles voor de startende vlogger. Opklapbaar scherm (zodat je jezelf kan zien bij het opnemen) en alle mogelijke connectie mogelijkheden die je je maar kan wensen: Wi-Fi, NFS en Bluetooth. Daarnaast natuurlijk full HD video recording

Pluspunten

  • connectivity
  • Beeldscherm openklapbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bram 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ruime zoom mogelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

8,0
Op zoek naar een compactcamera met iets meer mogelijkheden als mijn Canon Ixus een Canon Powershot 730HS gekocht bij Kamera Express in Zwolle. Nog geen gebruikers ervaring met dit toestel maar ben prima geholpen door een vakkundige en vooral geduldige verkoper die zich niet gek liet maken door mijn vragen.

Reageer

Maaike 10-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Lichtgewicht actiecamera met voldoende opties.

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Deze kamera heb ik gekocht nadat mijn vorige canon SX730 HS verloren is geraakt tijdens een wandeltocht in de Ardennen.. De kamera gebruik ik bij stedenbezoeken en natuurfoto's. Veel loop ik in bos en bergen met rugzak. Deze fijne kamera zit in een DCC-2400 tasje voor een SX720 dat ik heb bnu iets beter dan de vorige keer evestigd aan de schouderband van mijn rugzak. Altijd bij de hand om mooie foto's te maken. Ik ben zeer tevreden over de grote zoomfunctie en de veel hogere gevoeligheid. Deze kamera maakt werkelijk fantastische scherpe foto's. Kleine details vallen haarscherp op. Bijvoorbeeld gefotografeerde vogels. Maar ook de bladeren van bomen en bloemen worden tot in klein detail vastgelegd. Een genot om terug te kijken.

Pluspunten

  • Zoom

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L Respen 10-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima camera

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

8,0
Prima camera met goede prijs. Voldoet prima aan verwachtingen. Binnenkort op vakantie met deze camera. Ben erg benieruwd hoe de foto s eruit komen zien

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, handig voor selfies of filmen

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

8,0
Mooie camera, heb deze nog niet zo lang, maar eerste indruk is goed. De gebruikshandleiding moet gedownload worden en is maar liefs 190 pagina's, belachelijk lang dus.

Pluspunten

  • zoom
  • beeldscherm

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

R.S. 26-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

werkt oke

Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zilver

Algemene score

7,0
Camera werkt oke, maar als je deze gekocht hebt met de bedoeling om van het constante geklooi met de data kabel af te zijn komt bedrogen uit. Bluetooth verbinding werkt alleen op een smartphone via een canon sofwareprogramma en dat geld het zelfde met de WIFI verbinding, deze werkt traag en ook alleen via een smartphone dus direct op je computer overzetten van je foto's gaat het niet worden zonder datakabel.

Pluspunten

  • degelijk en overzichtelijk
  • alle benodigde functies zijn aanwezig

Minpunten

  • Bluetooth en wifi werkt niet direct op computer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Goed
Goed

Reageer

Theo 12-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Canon Powershot SX730HS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX730 HS zwart

Algemene score

9,0
Ongelooflijk, wat een superieure kwaliteit voor zo'n kleine camera.
Vanzelfsprekend minder mogelijkheden dan mijn Canon EOS 700D maar ook deze camera biedt erg veel mogelijkheden maar is veel lichter. Niet met een zware fototas sjouwen.
Alleen het tasje wat Canon aanbeveelt, de DCC-2400, kan misschien wat meer in, maar het wordt dan nog betrekkelijk groot en lomp, het grote voordeel van een kleine camera gaat vrijwel geheel verloren. Er zijn veel betere tasjes te koop.

Pluspunten

  • klein en licht

Minpunten

  • tasje DCC-2400 in verhouding veel te groot en lomp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer