Canon PowerShot SX540 HS zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
20,3 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
50 x optische zoom
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon PowerShot SX540 HS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

bofoto 20-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Canon SX 540 HS

Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

8,8
Door een spierziekte werd het moeilijk om telkens van
lens te wisselen.Deze camera is voor mij dé uitkomst.
Geweldige foto,s en een groot gebruik gemak
In één woord GEWELDIG

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carla R 28-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

super makkelijk in gebruik iedereen kan nu foto's maken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

9,0
Ik heb de camera net een paar dagen maar ben er erg blij mee. Mooie kwaliteit, makkelijk te bedienen, en hij is best licht. Kan hem makkelijk om je nek dragen zonder dat je last krijgt. Ligt lekker in de hand. Ben blij met mijn aanschaf. En is makkelijk te bedienen. Kan ook mooie macro foto's maken.

Pluspunten

  • auto mode
  • licht gewicht
  • goed grip
  • overzichtelijk
  • kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker handzaam, makkelijk te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

8,0
Lekker in de hand liggende camera met vele mogenlijkheden.
Je kan hem op automatisch zetten, dan kan ieder kind er mee fotograferen, maar ook lekker zelf klooien met instellingen om zo je eigen creatie te maken.
Eigenlijk had ik hem een 9 willen geven ware het niet dat ik hem een fractie te licht vind.
Voor mijn gevoel had hij iets zwaarder mogen zijn, om zo wat stabieler te zijn als je ver ingezoomd hebt. En inzoomen kan je, 50x optisch en 4x digitaal!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Zoombereik
  • Instelmogenlijkheden

Minpunten

  • Net wat te licht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mdr 17-10-2017
  • Product paar weken in bezit

Lichtgewicht en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

8,0
Ik zocht een camera die je zo in je tas stopt zonder veel mee te slepen, maar wel een die hoogwaardig kwaliteit foto's maakt. Canon poweshot sx540 is super qua prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Licht
  • Makkelijk in gebruik
  • Alles in een, groot zoomvermogen
  • Beeldstabilisator werkt goed

Minpunten

  • Bij schemer sterk inzoomen worden kleuren slechter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Evi 19-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

CANON POWERSHOT SX540 HS ZWART

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

9,0
Ik beveel de Canon Powershot SX540 HS zeker aan. Voor een beginnende fotograaf (waar ik zelf ook onder val) is het een leuk toestel. De kwaliteit van de foto's is goed, ook wanneer je gebruik hebt gemaakt van de optische zoom. Het toestel is gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • niet al te zwaar
  • duidelijk scherm

Minpunten

  • nog niet ondervonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tim van den Beld 24-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel waar voor je geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

9,0
Kleine compacte camera die je makkelijk ergens mee naar toe neemt. Handig in gebruik. Maakt mooie foto's, voor elk wat wils met alle opties. Van volledig automatisch tot zelf alles in kunnen stellen. Door de lange sluitertijd, kan er ook in de avond mooie foto's worden gemaakt met bewegende lampjes.

Pluspunten

  • Compact
  • Waar voor je geld
  • Veel opties
  • Van alles in te stellen

Minpunten

  • Helderheid van het beeldscherm in de zon

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolande 08-03-2019
  • Product gekocht

Mooie camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

8,0
Mooie camera, lekker licht qua gewicht.
Net gekocht dus moet nog bekijken hoe hij werkt.
Ben benieuwd.

Reageer

dequesne 05-02-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

handige fotocamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

8,0
deze camera is perfect voor scherpe foto's te nemen, ook de camera werkt uitstekend.
hij ligt handig in de hand en weegt heel weinig.
goede koop!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Frieneke 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een prima camera met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

8,0
Ik heb de camera nu een paar dagen en kan nu al zeggen dat het een geweldige camera is. Ik wilde wat meer kunnen dan alleen automatisch fotogaferen en met deze camera kan je zelf veel instellen. De foto's zijn haarscherp en mooi van kleur. De digitale handleiding is zeer duidelijk en biedt daarmee de mogelijkheid om alles uit de camera te kunnen halen.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makkelijke bediening
  • Groot zoomvermogen
  • Veel instellingen mogelijk

Minpunten

  • Geen panoramafoto's in programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dusko Bartelsman 04-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

fijne compact camera, ligt goed in de hand.

Geschreven voor: Canon PowerShot SX540 HS zwart

Algemene score

9,0
Grote display en camera is makkelijk om te gebruiken
goede prijs voor geboden product.
Mooie kwaliteit. Blijft goed scherp bij inzoomen

Pluspunten

  • kwaliteit
  • mooie display
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • camera dop wat onhandig via touwtje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer