Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Fujifilm Finepix Z33WP geel

Vergelijkbare producten

Sony Cyber-shot TX5 Digitale compactcamera zwart

Sony Cyber-shot TX5 Digitale compactcamera zwart
8,2 (7)
Bekijk alle Digitale camera's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Fujifilm Finepix Z33WP geel op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anne900 10-07-2011
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Super goed toestel!
Ben er heel tevreden mee.
Hij maakt prachtige, heldere foto's en de onderwater foto's zijn ook heel helder.
En dat allemaal voor deze prijs!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

daniel_nr11 17-06-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Super toestel!!! Zeer goede prijs voor een top toestel. Uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

Toestel special gekocht voor het snorkelen op Curacao. En ik ben erg blij met de mooie onderwater foto's die ik gemaakt heb.

Had helaas in eerste instantie een accu die niet goed werkte, maar daar heeft FUJI-Film zeer adequaat op gereageerd door binnen één dag een nieuwe accu toe te sturen (super service!!). Digitalstreet.nl (winkel waar ik hem gekocht had, gaf niet thuis).

Absolute aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mdb86 08-03-2011
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,6
Camera nu bijna een jaar in bezit waarvan in de periode van maart 2010 t/m Juni 2010 heel intensief gebruikt voor onderwater foto's dit ivm mijn verblijf van een jaar op Curacao. Wow wat zijn de foto's goed.
Helaas begaf de camera het in Juni. Vermoedelijk door te veel druk van het water. Camera vorige maand terug gestuurd naar Fujifilm en vorige week een nieuwe camera opgestuurd gekregen. Dit noem ik nog eens een hele goede service, gewoon zonder discussie waar de fout lag een nieuwe camera opsturen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie19 02-03-2011
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

8,2
ik heb hem nu bijna een jaar, ik ik heb er echt geen spijt van. Hij maakt goeie foto's, zowel onder als boven water, hij is lekker compact en makkelijk mee te nemen. het enige nadeel zijn de knopjes naast het beeld scherm, die zijn aardig zwaar op in te duwen.

ik heb hem gekocht voor €140, en toen ik die dag er na een geheugen stik ging halen stond ie daar in het blauw en zwart te koop voor €200

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wim64 16-11-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Prima camera, veel foto's gemaakt in de malediven.
Onderwater geeft deze camera hele mooie kwaliteit foto's (ook boven water prima foto's).
Het enige nadeel van deze camera is dat het display niet helder genoeg is voor onder water.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anneke86 11-09-2010
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

10,0
Deze camera is gewoon geniaal. Ik heb hem meegenomen naar Australie waar hij veel dingen heeft moeten doorstaan. Camera's gingen vaak kapot omdat er zand tussen de zoom kwam. Dit heb je niet bij deze camera dus hij gaat helemaal niet snel kapot. Hij kan ook goed tegen een stootje en nog steeds maakt hij prachtige foto's. Ik heb in ieder geval veel complimenten gekregen over mijn foto's. Onderwater en boven water maakt hij prachtige kleurrijke foto's. Ik zou zeggen, kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Faster74 08-07-2010
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Deze camera gekocht om onder water te fotograferen en mee naar het strand te nemen.
Mijn ervaring in een woord: SUPER!
Onderwater makkelijk te bedienen en (koop die er wel bij!) met drijvende polsband niet kwijt te raken. Ook als je omver wordt geworpen door hoge golven, blijft dit toestel aan je pols hangen. Batterij gaat lang mee.
En voor een compactcamera van deze prijs heeft deze camera veel mogelijkheden en maakt deze echt mooie foto's.
Bovendien ziet de camera er leuk uit!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willy70 16-08-2009
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Heb deze camera gekocht voor erbij voor onderwaterfoto's en omdat 'ie minder gevoelig is voor zand.
Moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben over de prestaties. Onderwater nog niet geprobeerd, gebeurt op vakantie. Wel al macrofoto's gemaakt en die zijn superscherp. Ook de automatische sceneselectie doet het goed. Wat is zelf erg prettig vind is dat ook enige handmatige instellingen mogelijk zijn. Geen diafragma en sluitertijd, maar wel ISO, witbalans etc.
Dus groots voor zo'n klein ding!

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer