Sony Cyber-shot WX DSC-WX500 wit - Reviews

Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Cyber-shot WX DSC-WX500 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Luciëlle 02-02-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Als hobbyfotografe met blog, zocht ik een compacte camera welke ook hd kan filmen. Ik wilde graag een flipschermpje zodat ik mijzelf kon zien tijdens het filmen en fotos maken. De kwaliteit van de fotos en videos zijn top! Door de vele mogelijkheden van de camera kun je op elk gewenst moment van de dag, met veel, weinig of tegenlicht toch een goede foto maken. De camera ligt lekker in de hand, de camera weegt niet heel veel maar is wel 'zwaar genoeg' om gewoon te blijven liggen in de hand en stabiel te kunnen houden. De behuizing is mooi afgewerkt en voelt niet goedkoop of fragiel aan maar gewoon stevig. Ik ben erg blij met mijn aankoop en kan hem zeker aanraden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sony WSX500 wit 10-03-2016
  • Product maand in bezit

Goede prijs-kwaliteitverhouding!

Geschreven voor: Sony Cyber-shot WX DSC-WX500 wit

Algemene score

8,0
Mooi toestel met veel leuke opties en toch eenvoudig te bedienen. Batterij houdt het makkelijk een aantal dagen uit, tijdens vakantie van 2 weken max. 4 keer opgeladen!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

DeRuiter 27-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Echt een top toestel! Net terug van vakantie. Erg tevreden over het kantelscherm en de kwaliteit van de foto's. Mijn vorige toestel was een Sony, deze beviel prima. Dit model is flink doorontwikkeld!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Renske 17-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
een mooie fotocamera, erg handig in gebruik en maakt mooie foto's. de wifi maakt het erg handig om de gemaakte foto's op de telefoon te krijgen en posten op internet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jane 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Zeer mooie camera met heel veel opties. Gemakkelijk in bediening. Strakke foto`s.makkelijk foto`s delen via wifi.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Review Sony WX500 01-02-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
Super mooie en compacte camera, die ideaal is om mee te nemen op reis. Goede kwaliteit foto's en de 30 x optical zoom is fantastisch, alleen werkt dit minder wanneer je inzoomt op bewegende beelden. Dan is het moeilijk om de foto's scherp te krijgen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

5.18.9.11 29-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Mooie en compacte camera. Veel mogelijkheden, maar ook weer niet te moeilijk te gebruiken voor de 'leek'.
Camera ligt prettig in de hand, toetsen zijn goed te bedienen.
Klein minpuntje dat de flitser niet automatisch open gaat.
Goede kwaliteit foto's ook in het donker of schemer, verbaasd me hoe scherp ze zijn. Tot dusver zonder veel ruis kunnen fotograferen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Renske 27-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
de camera is mooi vormgegeven, doordat die niet zo groot is kun je deze makkelijk meenemen. verder hoef je de accu er niet uit te halen om deze op te laden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lisa Rinkel 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik ben erg blij met de sony DSC WX500! De camera heeft een ideaal formaat om mee te nemen. Daarnaast is hij super eenvoudig in gebruik en maakt de camera erg mooie foto's. Het enige nadeel wat ik nu kan noemen is dat de ingebouwde flits er niet heel stevig uit ziet. Daar moet je dus wel voorzichtig mee omgaan. Voor de rest voldoet de camera totaal aan mijn verwachtingen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mmaartje 18-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Het is een fijne camera en ligt goed in de hand. Veel mogelijkheden en fijn scherm. Nog niet veel uitgeprobeerd maar gaat snel gebeuren

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

N 13-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Een handige compacte camera met een legio aan mogelijkheden.
Voor een hobbyfotograaf is het een super camera!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mieke 11-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Mooie vormgegeven toestel, maakt prachtige foto's. Selfiescherm is super handig. Makkelijke te bedienen. Heel blij mee

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marina 11-01-2016
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,5
Een prima compacte camera! Makkelijk in gebruik, maakt prachtige fotos en filmpjes. Bezit een wifi functie, waardoor fotos gelijk op je smartphone kunnen worden overgeplaatst wat voor extra gebruiksgemak zorgt. Het is alleen jammer dat de filmpjes niet via dit kanaal kunnen worden overgeplaatst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amu 25-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Buiten dat deze camera er mooi uitziet, is hij ook makkelijk in gebruik.
Ook heel handig is het scherm dat je open kan klappen, zoals bij foto's laag aan de grond. Of voor een selfie, als je het scherm volledig openklapt zie je jezelf volledig in beeld.
Met de optische zoom kan je ook van ver dichtbij halen en toch een scherpe foto maken. De camera is handig in gebruik en de opties zijn ook makkelijk te bedienen. Wij zijn er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Niekoesj 23-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Erg prettige camera die tevens goed in de hand ligt.
Erg fijn dat je de camera op afstand via Wifi kan uitlezen en ook de smartphone als afstandbediening kan gebruiken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

DBouman 20-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Erg fijne camera die erg sterk is in (in)zoomen. Dit ontbrak bij onze vorige camera. De flitser is wel erg gevoelig, niet geschikt voor kinderhandjes. Draaischerm is handig voor wanneer je even snel met de hele familie op de foto wilt. Daarnaast erg fijn dat er ook gewonen SD-kaartjes in kunnen en je niet gebonden bent aan het Sony formaat (dit was volgens mij vroeger zo?)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Ilse Jansen 17-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,6
Ik heb deze camera gekocht omdat ik hem wilde gebruiken om te vloggen. Hij is handig in gebruik mede door het kantelbare scherm. Kwaliteit van film is voor deze camera prima. Oftewel prijs/kwaliteit is goed.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Noa Parmaksiz 12-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Geweldig goede camera, zowel voor foto's als voor video's. Super kwaliteit, scherpe focus en grote inzoom kwaliteit. Ik ben echt ontzettend blij met deze camera. Bedankt Sony!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 07-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Een mooi snelle camera met veel gebruikersgemak en mogelijkheden. Bovendien met een enorme analoge zoom.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Erwin 30-11-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
Wij hebben deze camera enkele weken in bezit.
Het is een fijne camera met heel veel mogelijkheden en maakt mooie foto's

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews