Sony Cyber-shot HX DSC-HX90V zwart - Reviews

Best Reviewed okt 2016 Sony Cyber-shot HX DSC-HX90V zwart
Best Reviewed oktober 2016
Specificaties
Megapixel
18,2 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Optische zoom
30 x optische zoom
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 129 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lia 18-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
aangeschaft om licht punten in het donker te fotograferen voldoet prima aan verwachtingen
Ben er mee naar het light festival geweest wat moeilijk te fotograferen was maar toch prima gelukt !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sylvia 18-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Heel gemakkelijk in gebruik en je kunt ver inzoomen, 30 keer zoom wat ook heel fijn is. Je kunt hem automatisch als handmatig gebruiken. Er kunnen zwart wit foto s meegemaakt worden .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dannvandenbroek 18-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,4
Hele mooie en snelle camera. Binnen is de kwaliteit niet erg goed voor bewegende onderwerpen. Buiten is heel veel mogelijk. Ook film kwaliteit is mooi. NFC functie werkt wel, maar je moet wel 1 en ander uitzoeken. De handleiding is kort en bondig. Je moet echt op zoektocht hoe de meeste instellingen werken. Gelukkig is wel alles hetzelfde als bij andere camera's zodat uitleg op Youtube je op weg kunnen helpen. Camera is compact en licht. De viewfinder werkt heel goed, en zorgt voor stabielere fotos omdat je een fijne houding aan neemt. Wel gelijk een snelle SD kaart kopen om ook in hoge kwaliteit te kunnen filmen.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gerry 18-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,2
Een prachtige camera met heel veel mogelijkheden...mooie vormgeving en gemakkelijk in gebruik..de viewfinder werkt prima...de foto's kun je gemakkelijk overzetten naar je telefoon,tablet of pc...ook via Wi-Fi..een enorm zoombereik dat via steady shot ook op de uiterste stand een mooie foto opleverd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sylvia 18-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Fantastische camera, makkelijk in gebruik, ook de snufjes goed te vinden, superklein zwakpuntje zijn de klepjes. Maar verder helemaal goed, ligt goed in de hand en is gemakkelijk mee te nemen. Superblij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

berntel 18-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,4
Het fototoestel heeft ongekende mogelijkheden voor zo'n compact toestel. Bovendien maakt het prachtige foto's en heeft handig te gebruiken voorinstellingen voor verschillende omstandigheden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kéa Schrik 17-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Een prachtige camera, met voldoende pixels en uiterst gemakkelijk in de bediening. Robuust en degelijk, goede handleiding en goed leesbaar. De verkoper was even enthousiast dan ondergetekende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

AvE 17-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,6
Kleine handzame camera. Deze camera maakt superscherpe fotos. Camera is makkelijk te bedienen. Functies, Wifi en GPS zijn ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

toebab 14-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
fijn toestel met mogelijkheden te over.
ideaal voor selfies vanwege het kantelbare scherm
filmen gaat (full HD!)uitstekend met dit apparaat
zelfs met grote handen :) is het goed bedienbaar....een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Zeeuwsmeiske 13-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Pas 1 dag in bezit maar eerste indruk is goed. Toestel gekocht als extra camera naast onze spiegelreflex. De keuze op voor dit toestel is vanwege het compacte formaat en het grote zoombereik. Foto's zijn zelfs met maximale zoom nog haarzuiver.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Vakkie U 13-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
nu al weer mijn derde compact camera van sony en altijd zeer tevreden. fijne camera's voor snel even een kiekje met vele mogelijk heden.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Erik 12-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
We waren op zoek naar een compactcamera die makkelijk te bedienen is, mooie foto's maakt en bij elke gelegenheid gebruikt kan worden.

Na een zoektocht op internet en advies in de winkel hebben we op advies van de vakman gekozen voor de Sony DSC-HX90V. De superieur automatische stand gaf voor ons de doorslag. We hebben hem nog maar net, maar we zijn onder de indruk van het zoombereik en de kwaliteit van de foto's. De camera is snel te bedienen en reageert snel, dit is erg handig bij het nemen van foto's van onze kinderen. Daarnaast voelt de camera solide aan en we verwachten er jarenlang plezier van te hebben.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 10-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Hebben de camera nog maar net, maar al druk getest; zeer enthousiast over de resultaten. Je hoeft echt geen profi te zijn om al vanaf de eerste foto's aardige resultaten te bereiken. Ik sta werkelijk te popelen om alle verdere features te gaan verkennen, want dat zijn er ook best veel; maar wil me er niet door laten overdonderen. Nog even afwachten of uitklikbare zoeker en flits degelijk zijn, maar van Sony verwachten wij dit zeker wel!!!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

albhul 08-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Mooie compacte camera, past in iedere jaszak dus gemakkelijk mee te nemen. Prima kwaliteit foto's ,scherp beeld. Veel mogelijkheden, en handige zoeker zodat je ook in de zon je beeld kunt bepalen. Zeker een aanrader met de komende feestdagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jg 07-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Compacte camera welke zeer nette foto's maakt met meer dan genoeg opties. Prima keuze om hoogwaardige foto's te maken met groot zoombereik en toch het compacte om overal bij te hebben. Kantelscherm en optische zoeker zijn zeker een meerwaarde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ik 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
Toestel maakt mooie foto's is super snel. Je kan kiezen of je alles automatisch doet of veel handmatig instelt, gemakkelijk in gebruik. en toch handzaam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joshua 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Fijne camera met goede gebruiksgemak en prima kwaliteit. Panorama functie is erg leuk. Ook de Superior inteligent auto modus is met moeilijk/weinig licht super. Het is ook de kleinste camera van zijn klasse.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice van Meteren 03-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Prachtig vormgegeven compactcamera met zeer goede beeldkwaliteit mits de beeldresolutie niet op maximaal wordt ingesteld. Geweldig zoombereik, beginnend bij 24mm groothoek tot 720mm tele, geschikt voor elke situatie. Echt een compact om altijd op zak te hebben. Een aanrader!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liesbeth 02-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Een fijne compacte camera. Vooral de zoomfunctie is perfect en kan ook gebruikt worden als verrekijker. De elektronische viewfinder is ook heel fijn, vooral als de zon schijnt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Margot 01-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Een kleine compacte camera met alle opties om een start te maken met het maken van mooie foto's. handige bediening en licht van gewicht dus makkelijk mee op reis te nemen. Kwaliteit van de foto's echt beduidend beter dan de beste camera van je mobile.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews