"Huisdiertracker" binnen Dierbenodigdheden

Wil je een huisdiertracker kopen? Met zo’n GPS tracker, verwerkt in de hondenhalsband of halsband van je kat, raak je je huisdieren nooit meer kwijt. Er bestaat GPS voor honden en GPS voor katten. Je vindt hier slimme bandjes in beide categorieën: ‘GPS Tracker kat’ en ‘GPS tracker hond’.
Filteren

TrackYourPet GPS Tracker Mini voor Kat en Hond

  • Omschrijving GPS Tracker Mini voor Kat en Hond - van TrackYourPet in de categorie Halsband voor dieren.
TrackYourPet GPS Tracker Mini voor Kat en Hond

Tractive GPS Tracker Systeem Voor Hond & Kat

  • Omschrijving Tractive GPS Tracker Systeem Voor Hond & Kat - van Tractive in de categorie Opvoedingshalsband.
Tractive GPS Tracker Systeem Voor Hond & Kat

Tractive GPS Tracker Systeem Voor Honden - Pink Edition Gebruik dit product veilig lees voor gebruik de handleiding roze

  • Omschrijving De GPS tracker van Tractive is een betrouwbaar GPS-tracking apparaat voor huisdieren, dat van pas zal komen als je huisdier zoek raakt! De Tractive huisdieren tracker heeft 4 functies: Geofence (ontvang een melding zodra je huisdier een, vooraf bepaald, veilig gebied verlaat), live trackmodus (zie waar je huisdier nu naar toe gaat), locatiegeschiedenis (laat zien waar je huisdier zich nu bevindt en waar het onlangs is geweest) en delen (vrienden en familieleden kunnen ook controleren waar je huisdier is). Wil je een melding ontvangen als je hond speelt in de achtertuin van de buren? Als je kat is ontsnapt en het dorp is ingerend? Dankzij de nieuwste technologie kan de Tractive GPS-tracker, die aan de halsband van je huisdier wordt bevestigd, vrijwel overal ter wereld nauwkeurig en betrouwbaar worden gelokaliseerd: of het nu in de achtertuin of aan de andere kant van de wereld is! Hij is klein en lichtgewicht, dus je huisdier zal er geen hinder van ondervinden. Vanwege het minimalistische ontwerp is het GPS-apparaat van Tractive zeer robuust, 100% waterdicht en haast onbreekbaar. Daarnaast past de tracker op de meeste halsbanden. De huisdierentracker heeft taalconfiguraties voor EN/DE/FR/IT/ES/NL. De bijbehorende app voor op je mobiele telefoon, die je gebruikt om je huisdier te volgen, is beschikbaar in alle talen. Opmerking : om je hond of kat overal en op elk gewenst moment in meer dan 150 landen te kunnen volgen, moet je een actief serviceplan voor je Tractive GPS-apparaat hebben. Voor deze service is een maandelijkse vergoeding vereist. Tractive GPS-apparaten maken gebruik van mobiele netwerken, dus de vergoeding wordt gebruikt om de kosten voor deze datacommunicatie te dekken. Dit apparaat werkt in meer dan 150 landen (afhankelijk van bestaande overeenkomsten en de signaaldekking van de verschillende providers). De levering bevat 1 Tractive GPS, 2 halsbandklemmen, 1 AC-adapter, 2 stekkeradapters (Europees en Engels), 1 USB-kabel met laadklem en 1 gebruikershandleiding.
  • Kleur(en) roze
Tractive GPS Tracker Systeem Voor Honden - Pink Edition Gebruik dit product veilig lees voor gebruik de handleiding roze

HaverCo GPS tracker tracking voor huisdieren (honden) / Wit / Met iOS & Android app

  • Omschrijving GPS tracker tracking voor huisdieren (honden) / Wit / Met iOS & Android app GPS tracker op accu geschikt voor huisdieren. De GPS tracker heeft de volgende afmetingen: 70x37x20mm. Hiermee wordt de tracker geschikt geacht voor middelgrote tot grote huisdieren. Werkt op ingebouwde oplaadbare accu (tot 30 uur actief of 400 uur standby). Kleur wit. Kan in gebruik genomen worden door een standaard MINI SIM-kaart te plaatsen (micro en nanon SIM-kaarten zijn te klein). Met de gratis Android en iOS app kan opgeroepen worden waar de tracker en dus uw huisdier zich bevindt.
HaverCo GPS tracker tracking voor huisdieren (honden) / Wit / Met iOS & Android app

Tractive Huisdieren tracker GPS camouflage TRAHU1 groen

  • Omschrijving Tractive GPS Tracker voor huisdieren - HUNTER EditionLimited Edition - van Tractive in de categorie Opvoedingshalsband.
  • Kleur(en) groen
Tractive Huisdieren tracker GPS camouflage TRAHU1 groen

Reptrek Minitrek GPS Tracker Voor Hond En Kat - 49 x 33 x 15 cm

  • Omschrijving Reptrek Minitrek GPS Tracker Voor Hond En Kat - 49 x 33 x 15 cm - van Reptrek in de categorie Halsband voor dieren.
Reptrek Minitrek GPS Tracker Voor Hond En Kat - 49 x 33 x 15 cm

Weenect GPS-tracker voor hond zwart en groen 7810

  • Omschrijving Vind uw rondzwervende hond makkelijk terug met de Weenect GPS hondentracker. De GPS-tracker is via een mobiele app verbonden met uw smartphone. Er zijn 3 volgmogelijkheden, allen zonder afstandslimiet, beschikbaar via de app: Google maps, kompas en radar. U krijgt een notificatie als uw hond verdwaald raakt. U kunt een ongelimiteerd aantal zones instellen en u ontvangt een bericht zodra uw hond deze zones binnengaat en verlaat. U kunt vervolgens eenvoudig de app gebruiken die u in de juiste richting stuurt en u laat zien hoever u nog moet gaan. De GPS-tracker is waterbestendig met een Ingress IP-beschermingsklasse van IP67 en is schokbestendig. Een klein bevestigingssysteem houdt het GPS-apparaat stevig aan de halsband bevestigd. Het GPS-apparaat is makkelijk te verwijderen om op te laden terwijl de halsband om de nek van uw hond kan blijven zitten. Het apparaat heeft ook een lage batterij waarschuwing wanneer er nog 30% en 15% batterij over is. De Weenect GPS-tracker voor honden geeft u ook de mogelijkheid om alle activiteiten die u met uw hond doet te reviewen in de app. De levering bevat een Weenect GPS-tracker, een USB-kabel, een oplaadstation en een siliconen hoesje dat aan alle trackers bevestigd kan worden.
Weenect GPS-tracker voor hond zwart en groen 7810

Motorola SCOUT Traks G1 huisdier-tracker

  • Omschrijving Motorola SCOUT Traks G1 huisdier-tracker - van Motorola in de categorie Halsband voor dieren.
Motorola SCOUT Traks G1 huisdier-tracker
Beste dierbenodigdheden
Populairste dierbenodigdheden