SecuFirst DID501 - Reviews

Best Reviewed nov 2017 SecuFirst DID501
Best Reviewed - november 2017
Specificaties
Inclusief camera
Ja
Type/soort
deurbel
Hoogte
15,6 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jean 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

leuk ding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat we vaak niet snel bij bel zijn leek het ons handig op afstand te kunnen zien wie er voor de deur staat. Ik wilde graag dat onze oude bel in huis blijft rinkelen (voor het geval je telefoon niet in de buurt ligt of uit staat), een aantal opties bekeken waaronder de Ring versies maar dan moet je voor zover ik heb begrepen een nieuwe losse bel installeren of aan de slag gaan met een andere beltrafo.

De DID501 heb ik bedraad aangesloten op internet. Voor het gemak heb ik een UTP kabel getrokken waardoor internet loopt (4 draden), de stroomvoorziening van de DID501 (2 draden) en de doorlus draad van de oude ringer (2 draden). Ik heb de oude beldraad op de beltrafo omgewisseld.

Omdat ik op verschillende sites had gelezen dat je een Ring op 1.20m moet hangen omdat de een camera heeft die iets omhoog gericht is heb ik dat ook met de DID501 geprobeerd. Ik kom er niets over vinden in de handleiding/montage instructie. De DID501 moet je dus NIET op 1.20m hangen maar op ooghoogte (de camera kijkt gewoon recht vooruit). Dat moet je dus zelf even uitproberen, ik heb hem op ongeveer 1.75m gehangen, kleine mensen zul je dus niet zien. Secufirst zou een blokje bij moeten leveren om de hoek van de DID501 te kunnen veranderen. Op de deurpost paste hij niet en op de muur kijk je een beetje tegen de zijkant van iemand aan. De hoek zou in 45 graden gezet moeten kunnen worden.

De app werkt wel maar vergt (helaas) een gecompliceerd admin wachtwoord om bij de geavanceerde instellingen te komen.

Pluspunten

  • goede beelkwaliteit
  • goed geluid
  • doorlussen oude bel
  • mogelijkheid bedraad internet aan te sluiten

Minpunten

  • plastic behuizing
  • wordt een beetje warm (?)
  • geen uitsparing voor kabel achter de bel
Geschreven voor: SecuFirst DID501

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Jean 08-09-2018

Inmiddels heb ik de DID501 van Secufirst een maand of 3 in gebruik en de bel functioneert prima. Je krijgt vrij snel verbinding en kunt, voor de mensen weg zijn, zien wie er staat en dan besluiten of je iets tegen de persoon zegt of niet. Het terugkijken van eerdere bezoekers via een smartphone gaat snel een eenvoudig, de DID neemt alles keurig op. De geluidskwaliteit is erg goed, de microfoon is behoorlijk gevoelig. Het aansluiten was even wat werk maar het was de moeite waard. De service van Secufirst is overigens goed, je krijgt prompt antwoord op je vragen. We zijn blij met deze DID501 !

Reageer

Marjanbraams 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Werkt super!

Algemene score

10,0
Product werkt perfect, installatie was gemakkelijk.
Daarnaast is het zeer handig, dat de oude deurbel ook nog blijft werken!

Pluspunten

  • Installatie
  • App
  • Reactietijd
  • Huidige bel blijft werken
Geschreven voor: SecuFirst DID501

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natas 26-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Wifi deurbel met camera een geweldig product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig product wat ik iedereen aanraad. Je ziet via de app wie er voor de deur staat of je nu thuis bent of van huis bent. Hij registreert iedere beweging. Hierdoor voel ik me stukken veiliger. Handig te installeren. En fijn in gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk te installeren
  • Goed beeld
  • Fijne app.
Geschreven voor: SecuFirst DID501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 16-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schitterende deurbel en werkt voortreffelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer handige deurbel voor als je niet thuis bent. Je kunt waar je ook bent via je mobiel zien wie er voor je deur staat en dat is dus handig als je niet thuis bent en ook wel als je wel thuis bent.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • goede prijs kwaliteitsverhouding
Geschreven voor: SecuFirst DID501

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Koen Swanen 29-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken in bezit en super handig. Zeker in de donkere dagen. Je ziet snel wie er voor de deur staat via de melding op je telefoon. Het schrikt mensen af die met verkeerde bedoelingen aan de deur komen. Kortom: mooi product en prijs/kwaliteit verhouding is enorm goed.

Pluspunten

  • Goed beeld
  • Mooi design
  • Super functioneel
Geschreven voor: SecuFirst DID501

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim 26-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg handig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Scherp beeld, mooi product. Fijn dat je kunt zien wie er voor de deur staat. Het geeft zelfs een melding bij beweging voor de camera, ook al is er nog niet aangebeld.

Pluspunten

  • HD beeld
  • Handige app
  • Snelle installatie
Geschreven voor: SecuFirst DID501

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer