Smartwares DVRCAR25 Dashcam - Reviews

Specificaties
Type/soort
dashcam

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AC 21-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig, Manual hoef je niet te lezen om te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Camera is zeer handig. Ik ben nogal lui en vind het een gedoe om de manual te lezen. Deze camera heb ik gewoon ingezet en ik hoef de manual helemaal niet eens te leen. De prijs is goed, geen gedoe,makkelijk in gebruik en valt zeker niet af van de ruim ook al rij ik over veel terreinwegen/ ongeharde wegen. Het is groot genoeg om op het scherm te zien en klein genoeg om het handig in mijn kleine handtas te vervoeren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • blijft goed zitten
  • klein en fijn

Minpunten

  • geen micro sd card erbij
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 24-10-2016

Ik lees nergens in de beschrijving hoe de stroomvoorziening geregeld is. Gaat dat via een12v plug, of op batterijen? En in het laatste geval, hoe lang werkt hij op een batterijenset?

Carlo 25-12-2017

zit een 12 volt aanstekersnoer bij

Reageer

Senad Testers 30-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb het systeem al een tijdje in me bezit en vind hem heel fijn. Makkelijk te gebruiken, goed beeld bij overzetten. Het fijnste is dat hij klein en compact is. Dus weinig ruimte in beslag neemt bij opbergen en bij het rijden van het raam.

Pluspunten

  • Compact
  • Goed beeld
  • Makkelijk te gebruiken
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 15-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in bediening, prima aanschafprijs, goede beeldkwaliteit. De dashcam doet gewoon wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Lage aanschaf prijs
  • Eenvoudig
  • Goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 16-04-2017
  • Product paar weken in bezit

DVRCAR 25

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Klein formaat maar haarscherpe opnames. Standaard instellingen wat aan moeten passen stond op 60Hz. Filmpjes direct af te kijken/zien in mijn afbeeldingen en geen aparte software te installeren. Batterij is snel aan zijn einde dus oplaad snoer een pré.

Pluspunten

  • Scherpe opname
  • Klein van formaat
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Beknopte handleiding.
  • Levensduur batterij
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelbleeker 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Zie het filmpje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Zie voor een voorbeeld het filmpje op youtube. Het beeld overdag is voldoende voor de prijs die je er voor betaald. Tegen de zon in heeft de camera er wat meer moeite mee.: https://www.youtube.com/watch?v=8m5dTjzY97s&t=30s

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Eenvoudig

Minpunten

  • Kleine knopjes
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Willem 04-04-2017
  • Product paar weken in bezit

uitstekende dashcam voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De handleiding en uitleg van de functies zijn onder de maat, verder bediening gemak op de cam laten zich makkelijk bedienen, beeld kwaliteit is zeer goed bij dag en goed bij nacht.

Pluspunten

  • opname kwaliteit dag
  • prijs

Minpunten

  • display
  • handleiding uitleg functies
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Vriends 21-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact en goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze dashcam is erg mooi voor weinig geld. Omdat het een klein model is zit de camera niet in je zichtveld.
Het is fijn dat er een screensaver op zit, zodat het beeld uit gaat en je niet gestoord wordt tijdens het rijden.

Ook de kabel is lang genoeg om netjes weg te werken via de zijkant.

Erg fijne gedachte om te weten dat alles wordt opgenomen onderweg.
Aanrader

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Goed beeld
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer