Smartwares DVRCAR25 Dashcam - Reviews

Laagste prijzen -37% prijsdaling
Specificaties
Compatibele geheugenkaarten
MicroSD (TransFlash)
Schermgrootte
1,5 inch
Type/soort
dashcam
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Smartwares DVRCAR25 Dashcam op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AC 21-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig, Manual hoef je niet te lezen om te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

9,0
De Camera is zeer handig. Ik ben nogal lui en vind het een gedoe om de manual te lezen. Deze camera heb ik gewoon ingezet en ik hoef de manual helemaal niet eens te leen. De prijs is goed, geen gedoe,makkelijk in gebruik en valt zeker niet af van de ruim ook al rij ik over veel terreinwegen/ ongeharde wegen. Het is groot genoeg om op het scherm te zien en klein genoeg om het handig in mijn kleine handtas te vervoeren.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • blijft goed zitten
  • klein en fijn

Minpunten

  • geen micro sd card erbij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans 24-10-2016

Ik lees nergens in de beschrijving hoe de stroomvoorziening geregeld is. Gaat dat via een12v plug, of op batterijen? En in het laatste geval, hoe lang werkt hij op een batterijenset?

Carlo 25-12-2017

zit een 12 volt aanstekersnoer bij

Reageer

Senad Testers 30-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Aangenaam verrast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

10,0
Ik heb het systeem al een tijdje in me bezit en vind hem heel fijn. Makkelijk te gebruiken, goed beeld bij overzetten. Het fijnste is dat hij klein en compact is. Dus weinig ruimte in beslag neemt bij opbergen en bij het rijden van het raam.

Pluspunten

  • Compact
  • Goed beeld
  • Makkelijk te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert Jan 15-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

9,0
Eenvoudig in bediening, prima aanschafprijs, goede beeldkwaliteit. De dashcam doet gewoon wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Lage aanschaf prijs
  • Eenvoudig
  • Goede beeldkwaliteit

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien 16-04-2017
  • Product paar weken in bezit

DVRCAR 25

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

8,0
Klein formaat maar haarscherpe opnames. Standaard instellingen wat aan moeten passen stond op 60Hz. Filmpjes direct af te kijken/zien in mijn afbeeldingen en geen aparte software te installeren. Batterij is snel aan zijn einde dus oplaad snoer een pré.

Pluspunten

  • Scherpe opname
  • Klein van formaat
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Beknopte handleiding.
  • Levensduur batterij

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelbleeker 28-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Zie het filmpje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

7,0
Zie voor een voorbeeld het filmpje op youtube. Het beeld overdag is voldoende voor de prijs die je er voor betaald. Tegen de zon in heeft de camera er wat meer moeite mee.: https://www.youtube.com/watch?v=8m5dTjzY97s&t=30s

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Eenvoudig

Minpunten

  • Kleine knopjes

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Willem 04-04-2017
  • Product paar weken in bezit

uitstekende dashcam voor weinig geld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

9,0
De handleiding en uitleg van de functies zijn onder de maat, verder bediening gemak op de cam laten zich makkelijk bedienen, beeld kwaliteit is zeer goed bij dag en goed bij nacht.

Pluspunten

  • opname kwaliteit dag
  • prijs

Minpunten

  • display
  • handleiding uitleg functies

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

H. Vriends 21-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact en goed beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

9,0
Deze dashcam is erg mooi voor weinig geld. Omdat het een klein model is zit de camera niet in je zichtveld.
Het is fijn dat er een screensaver op zit, zodat het beeld uit gaat en je niet gestoord wordt tijdens het rijden.

Ook de kabel is lang genoeg om netjes weg te werken via de zijkant.

Erg fijne gedachte om te weten dat alles wordt opgenomen onderweg.
Aanrader

Pluspunten

  • Klein formaat
  • Goed beeld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Buitenveste 12-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Al 2x een SD kaartje als gevolg van beschadiging

Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

5,0
Deze dashcam was een cadeautje bij het abonnement op Autoweek.
Ik ben met de li buitenspiegel geraakt door een tegenligger, maar het kenteken is
in het geheel niet leesbaar. ( snelheid van mij ca 50 m/u tegenligger ca 60 km/u )
Ook niet door de verzekeraar!!
tegenligger is daardoor helaas niet traceerbaar en juist daarom heb ik deze dashcam geplaatst. In één woord; waardeloos ding.!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

JKforyou 27-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Niets maar dan ook niets goeds aan

Geschreven voor: Smartwares DVRCAR25 Dashcam

Algemene score

1,0
Deze dashcam is voor iedere eurocent nog te duur. In welke kwaliteit je ook opneemt de beeldkwaliteit is ver beneden de maat. Ook de kwaliteit van het totale product laat te wensen over. 1 iets te enthousiaste beweging en je hebt 2 delen. Het aanbrengen van de Micro SD is helemaal waardeloos. Door de zeer slechte uitleg in de beschrijving moet je zelf maar zien te ontdekken hoe het kaartje geplaatst moet worden. Doe je dit niet op de juiste wijze, dan verdwijnt je kaartje voorgoed in de behuizing.

Review criteria:

Onvoldoende
Slecht
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer