Remeha Tzerra Ace

Vergelijkbare producten

Bekijk alle CV-ketels
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 42 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

lammert@brakels.com 10-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Review gelezen en daar kwam voor mij de Remeha Tzerra Ace het beste uit.
De montage hiervan werd door Stopet Installatietechniek netjes en vakkundig uitgevoerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

d**0@g**l.com 28-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha tzerra ace

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Klein stil , mooie combi met de e twist termostaat. Cw 5 , genoeg heet water voor een stortdouche

Pluspunten

  • Klein,
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johyn 11-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
De helft kleiner als mijn oude nefit ketel. Zeer stil in gebruik. Dubbele stort douche s aanwezig in de woning kan de ketel makkelijk aan. Ook een groot bad met jet stralen ook dat kan deze ketel moeiteloos aan. Dus kort om tot op heden zeer tevreden. Prijs kwaliteits verhouding vind ik goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

d**s@p**t.nl 17-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goede ketel, zeer tevreden hierover

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
We waren toe aan nieuwe ketel
Dus nu een compacte ketel gekocht
Volgens alle testen kwam deze ketel van remeha het beste uit verschillende testen

Pluspunten

  • zuinige ketel, compacte ketel, snel warm water

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

e**s@h**l.com 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit.Energie zuinig. Voorbereidt op toekomst als gas verdwijnt. Compact toestel. Afgestemd op wat nodig is in ons huishouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt super had ik jaren eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
super ketel. klein, compact, stevige warm water opbrengst 100% tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha doe wat aan je service !!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

2,0
Nieuw geïnstalleerd kwam ik er na 2 dagen achter dat de ketel na warmwater gebruik mijn huis ging opwarmen en het was buiten al 30 graden !! Was niet te stoppen op normale manier , mijn installateur kwam direct maar storing was heeeeeel bijzonder assistentie van remeha was knudde heel lang in de wacht staan en dan een pannenkoek van een deskundige aan de lijn willen niet komen want heeft Corona (andere monteur??) mijn installateur heeft alles vervangen echter helaas , daarna nieuwe geplaatst en toen ok !! Hulde aan de installateur boeh voor remeha ( ervaring was prima!)

Pluspunten

  • Verleden was altijd prima

Minpunten

  • Service van remeha niet thuis !!!

Reageer

k**t@g**l.com 29-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Maakt herrie

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

6,0
De ketel doet wat hij moet doen n.l het verwarmen van water alleen bij afname van warm water maakt de ketel een bulderend geluid wat je door het hele huis hoort

Minpunten

  • Bulderend geluid bij warm water afname

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ruud K. 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

advies van een ervaren installateur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mijn oude ketel was aan vervanging toe, de firma Wisselo uit Veenendaal heeft mij overtuigd dat de Remeha Tzerra de beste keuze zal zijn .

Deze is snel en deskundig gemonteerd met uitleg.
Ik ben superblij met de nieuwe ketel , de stille werking is een zeer groot comfort!

We zitten er weer warmpjes bij dankzij Remeha en de firma Wisselo uit Veenendaal ( een echte prof.)

Bedankt.

Pluspunten

  • compact
  • modern
  • stil en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Model45 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte Combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Mooie ketel, werkt prima. Makkelijke bediening, rechtstreeks via thermostaat of via de App op telefoon of IPad.

Pluspunten

  • Gelijkmatige warmte
  • Goede wateropbrengst bij het douchen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZEE 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmte en water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
de prijs van de HR ketel is goed en de beoordeling door de consumenten bond waren voor ons erg belangrijk bij de aanschaf van de HR ketel Natuurlijk weten wij nog hoe het over een tijdje zal functioneren. Maar tot op heden zijn we erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benjamin 16-02-2021
  • Product gekocht

Mooi spul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel samen met de eTwist top combinatie snel warm en erg gebruiksvriendelijk zeker aan te raden

Pluspunten

  • Klein, maar erg krachtig
  • Samenwerking met eTwist

Reageer

Leo van der Stel 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha CV Ketel Tzerra Ace 39 CW5 CCS eTwist

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Een zeer compacte ketel, gebruiksvriendelijk met de eTwist Thermostaat, geruisloos, zuinig in verbruik energie label A+++, ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • compact
  • energie verbuik zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan-Willem 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ketel meer capaciteit maar de half zo groot vorige ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Ik heb hem net. Heb meerdere offertes aangevraagd maar kreeg overal per mail de offerte . behalve bij een de de moeite nam om langs te komen.

Reageer

Hertjav 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Goede en moderne ketel. Weinig onderhoud, losse onderdelen, dus makkelijk te vervangen.
Goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 13-09-2020
  • Product gekocht

REMEHA Tierra Ace 39C CW5 .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Vanaf dat wij een Remaha Tzerra Ace 39 C CW5 met e twist kloktermostaat hebben laten installeren en in gebruik genomen zeer tevreden wat z’on klein van formaat Remeha CW5 CV ketel voor ons heeft mogen betekenen.

Pluspunten

  • Uitstekend resultaat
  • 👍👍👍
  • ✅✅✅✅

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdG 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie gebruiksvriendelijke goeie ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
gezien de reacties van kennissen en familieleden en de reviews die over dit apparaat rond ging heb ik ook gekozen voor deze ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tzerra Ace 39c is klein van formaat met Goliat resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Wij hebben onze Intergas cv ketel laten vervangen met een Remeha Tzerra ACE 39c (CW5) cv ketel die klein van formaat is met een uitstekende regelbare warmwater Straal voorziening waar onze hier voorafgaande Intergas cv ketel niet heeft kunnen evenaren.
Remeha Tzerra ACE 39 c (CW5) is door de fabrikant ontwikkeld met de wetenschap van het verleden aangevuld met de uitstekende wetenschap van het heden waar consumenten bij ingebruikname hiervan vele jaren gebruiksvriendelijkheid zullen ervaren.
Ps. Wij hebben geen enige vorm van spijt met de aanschaf van onze nieuwe Remeha Tzerra ACE39c (CW5) combi ketel.

Pluspunten

  • Klein van formaat met een uitstekende resultaten

Minpunten

  • Geen op en aanmerkingen aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arends 13-05-2020
  • Product gekocht

Tzerra ace 39c cw5 met eTwist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

7,0
Heb net de ketel werkt goed en geeft veel water merkt niet meer dat iemand anders water neemt .de cv ketel is erg klein

Reageer

Patrick 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Ketel moest thuis vervangen worden en het verrassende na installatie was hoe stil, krachtig en toch klein is vergeleken met de oude ketel die er hing.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews