Remeha Tzerra Ace - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 38 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Leo van der Stel 24-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha CV Ketel Tzerra Ace 39 CW5 CCS eTwist

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Een zeer compacte ketel, gebruiksvriendelijk met de eTwist Thermostaat, geruisloos, zuinig in verbruik energie label A+++, ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • compact
  • energie verbuik zuinig
  • Stil

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arends 13-05-2020
  • Product gekocht

Tzerra ace 39c cw5 met eTwist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

7,0
Heb net de ketel werkt goed en geeft veel water merkt niet meer dat iemand anders water neemt .de cv ketel is erg klein

Reageer

Mathieu 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Installatie modus temperatuurregeling complex

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

7,0
De installatie van modus 'weersafhankelijk' is complex. Installateurs zijn lang bezig geweest deze instelling 'aan de praat te krijgen'. De belofte van Remeha dat de ketel/thermostaat automatisch de buitenvoeler herkent werd niet waargemaakt. Uiteindelijk -met support van Remeha derde lijnsondersteuning- kon de weersafhankelijke modus worden ingesteld.
Minpunt is ook dat -naar 't lijkt- de thermostaat na een software-update van slag is. Na een software-update was de ochtendtemperatuur 12,5 graad ipv de ingestelde 16 graden. Pas na wat frotten aan de thermostaat werkte de temparatuurregeling weer.
Over efficiency en bedrijfszekerheid valt nog niets te zeggen. Ik vertrouw er maar op dat het (warmte)rendement/gasverbruik en de bedrijfszekerheid goed zullen zijn en dat de ervaren problemen kinderziektes blijken te zijn.

Pluspunten

  • klein formaat (vergeleken met oude ketel)
  • streaming warm water (ipv boiler)
  • app-besturing van de E-Twist thermostaat
  • Ketel icm thermostaat kan weersafhankelijk werken
  • Uitschakelen cv met behoud warm water is mogelijk

Minpunten

  • Installatie modus 'weersafhankelijk' is complex.
  • Buitenvoeler wordt niet automatisch herkend
  • Software-updates verstoren de werking

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

tzerra 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi klein formaat ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

6,0
Ik heb deze ketel gekocht voor zijn prestaties een CW 5 ketel is gemaakt voor grootverbruikers maar die beloftes komen bij mij niet uit de verf.
Het duurt heel lang voordat er heet water beschikbaar is en daarbij is de opbrengst dan nog heel weinig, bij het douchen moet ik de koudwater kraan bijna dicht zetten om warmte te krijgen.
Ik heb de installateur gevraagd of dit op te lossen is maar heeft het niet kunnen vinden, de waterdruk is voldoende en de temperatuur van de ketel staat op zijn hoogste stand.
Hiervoor had ik een hele slechte agpo ferroli ketel welke constant in storing viel maar die had wel veel meer opbrengst, is een grote ketel dan toch beter dan zo'n mooi kleintje?

Pluspunten

  • mooi
  • klein
  • stil
  • prijs

Minpunten

  • warmwater opbrengst
  • cv opbrengst

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**s@h**l.com 26-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Prijs/kwaliteit.Energie zuinig. Voorbereidt op toekomst als gas verdwijnt. Compact toestel. Afgestemd op wat nodig is in ons huishouden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roy 15-07-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt super had ik jaren eerder moeten doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
super ketel. klein, compact, stevige warm water opbrengst 100% tevreden mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ruud 20-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha doe wat aan je service !!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

2,0
Nieuw geïnstalleerd kwam ik er na 2 dagen achter dat de ketel na warmwater gebruik mijn huis ging opwarmen en het was buiten al 30 graden !! Was niet te stoppen op normale manier , mijn installateur kwam direct maar storing was heeeeeel bijzonder assistentie van remeha was knudde heel lang in de wacht staan en dan een pannenkoek van een deskundige aan de lijn willen niet komen want heeft Corona (andere monteur??) mijn installateur heeft alles vervangen echter helaas , daarna nieuwe geplaatst en toen ok !! Hulde aan de installateur boeh voor remeha ( ervaring was prima!)

Pluspunten

  • Verleden was altijd prima

Minpunten

  • Service van remeha niet thuis !!!

Reageer

k**t@g**l.com 29-05-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Maakt herrie

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

6,0
De ketel doet wat hij moet doen n.l het verwarmen van water alleen bij afname van warm water maakt de ketel een bulderend geluid wat je door het hele huis hoort

Minpunten

  • Bulderend geluid bij warm water afname

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Ruud K. 27-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

advies van een ervaren installateur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mijn oude ketel was aan vervanging toe, de firma Wisselo uit Veenendaal heeft mij overtuigd dat de Remeha Tzerra de beste keuze zal zijn .

Deze is snel en deskundig gemonteerd met uitleg.
Ik ben superblij met de nieuwe ketel , de stille werking is een zeer groot comfort!

We zitten er weer warmpjes bij dankzij Remeha en de firma Wisselo uit Veenendaal ( een echte prof.)

Bedankt.

Pluspunten

  • compact
  • modern
  • stil en zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Model45 15-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte Combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Mooie ketel, werkt prima. Makkelijke bediening, rechtstreeks via thermostaat of via de App op telefoon of IPad.

Pluspunten

  • Gelijkmatige warmte
  • Goede wateropbrengst bij het douchen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ZEE 12-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

warmte en water

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
de prijs van de HR ketel is goed en de beoordeling door de consumenten bond waren voor ons erg belangrijk bij de aanschaf van de HR ketel Natuurlijk weten wij nog hoe het over een tijdje zal functioneren. Maar tot op heden zijn we erg tevreden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Benjamin 16-02-2021
  • Product gekocht

Mooi spul

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
Mooie kleine ketel samen met de eTwist top combinatie snel warm en erg gebruiksvriendelijk zeker aan te raden

Pluspunten

  • Klein, maar erg krachtig
  • Samenwerking met eTwist

Reageer

Jan-Willem 11-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ketel meer capaciteit maar de half zo groot vorige ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Ik heb hem net. Heb meerdere offertes aangevraagd maar kreeg overal per mail de offerte . behalve bij een de de moeite nam om langs te komen.

Reageer

Hertjav 04-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zuinige ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

8,0
Goede en moderne ketel. Weinig onderhoud, losse onderdelen, dus makkelijk te vervangen.
Goede kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

John 13-09-2020
  • Product gekocht

REMEHA Tierra Ace 39C CW5 .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Vanaf dat wij een Remaha Tzerra Ace 39 C CW5 met e twist kloktermostaat hebben laten installeren en in gebruik genomen zeer tevreden wat z’on klein van formaat Remeha CW5 CV ketel voor ons heeft mogen betekenen.

Pluspunten

  • Uitstekend resultaat
  • 👍��👍
  • ✅✅✅✅

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvdG 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie gebruiksvriendelijke goeie ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

9,0
gezien de reacties van kennissen en familieleden en de reviews die over dit apparaat rond ging heb ik ook gekozen voor deze ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tzerra Ace 39c is klein van formaat met Goliat resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Wij hebben onze Intergas cv ketel laten vervangen met een Remeha Tzerra ACE 39c (CW5) cv ketel die klein van formaat is met een uitstekende regelbare warmwater Straal voorziening waar onze hier voorafgaande Intergas cv ketel niet heeft kunnen evenaren.
Remeha Tzerra ACE 39 c (CW5) is door de fabrikant ontwikkeld met de wetenschap van het verleden aangevuld met de uitstekende wetenschap van het heden waar consumenten bij ingebruikname hiervan vele jaren gebruiksvriendelijkheid zullen ervaren.
Ps. Wij hebben geen enige vorm van spijt met de aanschaf van onze nieuwe Remeha Tzerra ACE39c (CW5) combi ketel.

Pluspunten

  • Klein van formaat met een uitstekende resultaten

Minpunten

  • Geen op en aanmerkingen aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Ketel moest thuis vervangen worden en het verrassende na installatie was hoe stil, krachtig en toch klein is vergeleken met de oude ketel die er hing.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiep 08-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra: klein formaat, GROTE prestaties

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

10,0
Prima ketel !!
De CV-kant is modulerend en lekker stil en zuinig in gebruik
De warmwaterkant is ronduit fantastisch, snel en veel warmwater.
Inbouw op de plaats van de oude ketel ging prima en gaf weinig extra werk

Pluspunten

  • compact
  • zuinig in gebruik
  • heerlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvO 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede CV, eTwistThermostaat verliest te vaak Wifi verbinding

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace

Algemene score

7,0
CV werkt goed, alhoewel dit natuurlijk mede wordt bepaald door radiatoren en leidingwerk (ook vernieuwd)
De eTwist Klokthermostaat bevalt redelijk goed, mits de verbinding in stand blijft. Dat laatste is dus niet het geval. Blijkbaar is dit een euvel dat al lang bij Remeha bekend is en maar niet door hen kan worden opgelost. Ik wist het dus niet. Anders had ik een andere thermostaat gekozen.

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • snel warm
  • snel warm water

Minpunten

  • eTwist klokthermostaat verlist verbinding met Wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews