Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 20 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mathieu 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Installatie modus temperatuurregeling complex

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

7,0
De installatie van modus 'weersafhankelijk' is complex. Installateurs zijn lang bezig geweest deze instelling 'aan de praat te krijgen'. De belofte van Remeha dat de ketel/thermostaat automatisch de buitenvoeler herkent werd niet waargemaakt. Uiteindelijk -met support van Remeha derde lijnsondersteuning- kon de weersafhankelijke modus worden ingesteld.
Minpunt is ook dat -naar 't lijkt- de thermostaat na een software-update van slag is. Na een software-update was de ochtendtemperatuur 12,5 graad ipv de ingestelde 16 graden. Pas na wat frotten aan de thermostaat werkte de temparatuurregeling weer.
Over efficiency en bedrijfszekerheid valt nog niets te zeggen. Ik vertrouw er maar op dat het (warmte)rendement/gasverbruik en de bedrijfszekerheid goed zullen zijn en dat de ervaren problemen kinderziektes blijken te zijn.

Pluspunten

  • klein formaat (vergeleken met oude ketel)
  • streaming warm water (ipv boiler)
  • app-besturing van de E-Twist thermostaat
  • Ketel icm thermostaat kan weersafhankelijk werken
  • Uitschakelen cv met behoud warm water is mogelijk

Minpunten

  • Installatie modus 'weersafhankelijk' is complex.
  • Buitenvoeler wordt niet automatisch herkend
  • Software-updates verstoren de werking

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

tzerra 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi klein formaat ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

6,0
Ik heb deze ketel gekocht voor zijn prestaties een CW 5 ketel is gemaakt voor grootverbruikers maar die beloftes komen bij mij niet uit de verf.
Het duurt heel lang voordat er heet water beschikbaar is en daarbij is de opbrengst dan nog heel weinig, bij het douchen moet ik de koudwater kraan bijna dicht zetten om warmte te krijgen.
Ik heb de installateur gevraagd of dit op te lossen is maar heeft het niet kunnen vinden, de waterdruk is voldoende en de temperatuur van de ketel staat op zijn hoogste stand.
Hiervoor had ik een hele slechte agpo ferroli ketel welke constant in storing viel maar die had wel veel meer opbrengst, is een grote ketel dan toch beter dan zo'n mooi kleintje?

Pluspunten

  • mooi
  • klein
  • stil
  • prijs

Minpunten

  • warmwater opbrengst
  • cv opbrengst

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam Kolsteren 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace hoogrendements ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Deze Remeha ketel kwam al heel goed uit de test waarbij mij vooral de prijs-kwaliteit verhouding opviel. Een hele sterke en stille ketel tegen een meer dan betaalbare prijs. Hij versloeg alle merken qua prijs/kwaliteit verhouding. We hebben hem nu sinds kort en hij is zeer prettig in gebruik samen met de Remeha thermostaat. Nog een voordeel is dat de ketel gelijkmatig opwarmt waardoor we nu het harde tikken van de verwarmingsbuizen - die ontstonden bij te snel opwarmen van de vorige HR ketel - nu helemaal kwijt zijn en ons niet meer uit onze slaap houdt :-) . De installateurs van Central Heating hebben het top opgeleverd.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • beste prijs/kwaliteit verhouding op markt
  • goede website remeha
  • goede installateurs Central Heating

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Horsten 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleine ketel en handige klokthermostaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over deze ketel, mooi klein van formaat en erg zuinig in gebruik en ook met een handige klokthermostaat te bedienen via mobiele telefoon.

Pluspunten

  • klein van formaat
  • zuinig in gebruik
  • handig te bedienen met klokthermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Steenhuis 16-09-2019
  • Product gekocht

Zeer kleine en goede ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Het is een goede ketel, het water wordt snel warm. De ketel is zeer klein en ziet er mooi uit. Hij is gebruiksvriendelijk. Bij de ketel zat ook een mooie Remehe e twist thermostaat. Deze ziet er luxe uit en heeft een mooi scherm. Ook deze is zeer gebruiksvriendelijk en snel en makkelijk te bedienen.
Je kunt zelfs de kachel aan en uit zetten via een remeha e twist app. Ook vind je op deze app alle informatie over de ketel zoals hoeveel bar er nog op staat, hoeveel gas je verbruikt hebt.

Wij zijn zeer tevreden met alles en zijn heel blij met onze keuze en de mooie, zuinige ketel en de thermostaat en de app.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Klein formaat
  • Ziet er luxe uit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel informatie

Reageer

Frans Bosman 16-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Deze ketel was mij aanbevolen door de installateur Huiberts, (een familie bedrijf welk van vader op zoon gaat), een installateur welke , al sinds jaar en dag een zeer goede naam heeft in de Haarlemmermeer. Heb totaal geen spijt van het opvolgen van het advies, daar de ketel geruisloos werkt en vrijwel direct ook warm water produceert.

Pluspunten

  • Niet een grote behuizing.
  • Geeft weinig of geen warmte af in de montageruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 21-08-2019
  • Product gekocht

Goede ketel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege de vele goede recenties en ik ben net zo positief! De installatie ging erg eenvoudig en met het kleine formaat hebben we nu meer ruimte in de trapkast. De Etiwst thermostaat is prettig in gebruik en met de app heel eenvoudig te programmeren.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Compact

Reageer

Peter 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi betrouwbare ketel met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Mooi compacte ketel die samen in combinatie met de E- twist een betrouwbare aankoop is voor ons gezin

Pluspunten

  • Compact maar groot in zijn daden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Bediening logisch en eenvoudig. E twist heeft een intuïtieve bediening.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Compact

Minpunten

  • Warm water duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

paco 10-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
tot nu toe zeer tevreden, E-twist is na het nodige puzzelen goed te programmeren, jammer dat je niet kan zien wanneer de cv brandt. Handig is het instellen van de vakantietijd met bijbehorende temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vanaf een app te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Idiaale thermostaat vanaf een app op je telefoon te bedienen, dus overal waar je bent kun je de theromostaat in de gaten houden en bedienen. Handige en overzichtelijke app. De cv is geluidloos en van klein formaat, een groot verschil met de oude cv die we hiervoor hadden.

Pluspunten

  • App op je telefoon
  • Klein formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compacte en stille CV : top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Na diverse adviezen deze cw5 ketel. En inderdaad douche en wastafelkraan tegelijk aan geeft goede warmte. En super monteur aangelegd!

Pluspunten

  • Compact
  • Goede druk en heet water opbrengst
  • Met Etwist thermostaat top

Minpunten

  • Nog niet!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

kees 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

tzerra ace

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
mooi en compacte ketel. doet geruisloos zijn we k. de prijs van de Remeha was bovendien in vergelijking met andere ketels zeer concurrerend.

Pluspunten

  • kompakt
  • geruislooe
  • warmt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gedipesa 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik heb deze ketel gekozen omdat er de mogelijkheid is er een hybride systeem van te maken. Ook voor een ruime warmwaterhoeveelheid per minuut.

Pluspunten

  • Mogelijkheid tot een hybride systeem
  • Stille bedrijfsvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

toru 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
een compacte ketel; duidelijke omschrijving en handig te bedienen via app.
de meegeleverde thermostaat heeft duidelijk display.

Pluspunten

  • compact
  • thermostaat
  • te bedienen via app.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Aslan 14-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en superstil. Zeer krachtig.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik had voorheen een Nefir smartline ketel. Deze begaf het na 12 jaar. Na vervanging door de Tzerra valt mij op hoe compact en stil deze is ondanks het feit dat ik de CW5 versie heb gekocht. Dat is een wereld van verschil.

Pluspunten

  • Stil
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

David 13-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace 39c CW5 + eTwist klokthermostaat = super!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Op advies van Warmte service Tiel deze combinatie aangeschaft. Nu ruim 2 weken verder kan ik niks anders concluderen dat dit een geweldige combi is. Met het instellen van de eTwist kun je heel eenvoudig op elk moment van de dag de gewenste warmte behoefte voorprogrammeren. Tussen tijds een tijdelijk programma in stellen is ook eenvoudig te regelen met de eTwist.
De Remeha ketel is compact geruisloos en heeft ruim voldoende power.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

B.A. de Lange 17-02-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie kachel en handig de thermostaat overal is te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Deze kachel komt goed uit de test en is mooi en zuinig. Werkt goed samen met de thermostaat die ook op afstand te bedienen is. B.v. als je onverwacht later thuis komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maurice 26-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel, veel capaciteit, handige eTwist thermostaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
We hadden hiervoor een Agpo ketel met CW3 waarde. Deze ketel met CW5 is echt een verademing. We hebben nu eindelijk een harde douche straal en het bad is veel sneller vol. Je hebt snel warm water als je de ketel op comfort stand zet. De temperatuur en tijden kun je tevens instellen, zodat de ketel 's-nachts het water niet op temperatuur hoeft te houden. De verwarming is ook sneller warm dan met onze vorige ketel. We hebben de ketel laten installeren met de Remeha eTwist thermostaat. Super handig in combinatie met de app op je telefoon. Alles kun je uitlezen en instellen met deze thermostaat en de app. Ook het maken van klokprogramma's is handig met de app. Kortom, wij zijn super tevreden. De ketel is netjes aangesloten op de bestaande zonneboiler voor het tapwater.

Pluspunten

  • Hoge capaciteit
  • Compact
  • Handig te bedienen
  • Hopelijk zuinig, maar we hebben 'm pas een maand

Minpunten

  • Misschien is onderhoud lastiger door compactheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Koopmans 25-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goede ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Een mooie kleine ketel met veel mogelijkheden zoals: je kan er ook een warmtepomt op aan sluiten.
Een zone bailer kun Je er ook op aan sluiten
De ketel maakt weinig geluid

Pluspunten

  • Snel warm water en veel druk.
  • Neemt wijnig ruimte in beslag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer