Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
35,7 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mathieu 30-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Installatie modus temperatuurregeling complex

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

7,0
De installatie van modus 'weersafhankelijk' is complex. Installateurs zijn lang bezig geweest deze instelling 'aan de praat te krijgen'. De belofte van Remeha dat de ketel/thermostaat automatisch de buitenvoeler herkent werd niet waargemaakt. Uiteindelijk -met support van Remeha derde lijnsondersteuning- kon de weersafhankelijke modus worden ingesteld.
Minpunt is ook dat -naar 't lijkt- de thermostaat na een software-update van slag is. Na een software-update was de ochtendtemperatuur 12,5 graad ipv de ingestelde 16 graden. Pas na wat frotten aan de thermostaat werkte de temparatuurregeling weer.
Over efficiency en bedrijfszekerheid valt nog niets te zeggen. Ik vertrouw er maar op dat het (warmte)rendement/gasverbruik en de bedrijfszekerheid goed zullen zijn en dat de ervaren problemen kinderziektes blijken te zijn.

Pluspunten

  • klein formaat (vergeleken met oude ketel)
  • streaming warm water (ipv boiler)
  • app-besturing van de E-Twist thermostaat
  • Ketel icm thermostaat kan weersafhankelijk werken
  • Uitschakelen cv met behoud warm water is mogelijk

Minpunten

  • Installatie modus 'weersafhankelijk' is complex.
  • Buitenvoeler wordt niet automatisch herkend
  • Software-updates verstoren de werking

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

tzerra 03-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooi klein formaat ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

6,0
Ik heb deze ketel gekocht voor zijn prestaties een CW 5 ketel is gemaakt voor grootverbruikers maar die beloftes komen bij mij niet uit de verf.
Het duurt heel lang voordat er heet water beschikbaar is en daarbij is de opbrengst dan nog heel weinig, bij het douchen moet ik de koudwater kraan bijna dicht zetten om warmte te krijgen.
Ik heb de installateur gevraagd of dit op te lossen is maar heeft het niet kunnen vinden, de waterdruk is voldoende en de temperatuur van de ketel staat op zijn hoogste stand.
Hiervoor had ik een hele slechte agpo ferroli ketel welke constant in storing viel maar die had wel veel meer opbrengst, is een grote ketel dan toch beter dan zo'n mooi kleintje?

Pluspunten

  • mooi
  • klein
  • stil
  • prijs

Minpunten

  • warmwater opbrengst
  • cv opbrengst

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

DvdG 28-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie gebruiksvriendelijke goeie ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
gezien de reacties van kennissen en familieleden en de reviews die over dit apparaat rond ging heb ik ook gekozen voor deze ketel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Tzerra Ace 39c is klein van formaat met Goliat resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Wij hebben onze Intergas cv ketel laten vervangen met een Remeha Tzerra ACE 39c (CW5) cv ketel die klein van formaat is met een uitstekende regelbare warmwater Straal voorziening waar onze hier voorafgaande Intergas cv ketel niet heeft kunnen evenaren.
Remeha Tzerra ACE 39 c (CW5) is door de fabrikant ontwikkeld met de wetenschap van het verleden aangevuld met de uitstekende wetenschap van het heden waar consumenten bij ingebruikname hiervan vele jaren gebruiksvriendelijkheid zullen ervaren.
Ps. Wij hebben geen enige vorm van spijt met de aanschaf van onze nieuwe Remeha Tzerra ACE39c (CW5) combi ketel.

Pluspunten

  • Klein van formaat met een uitstekende resultaten

Minpunten

  • Geen op en aanmerkingen aan toe te voegen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arends 13-05-2020
  • Product gekocht

Tzerra ace 39c cw5 met eTwist

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

7,0
Heb net de ketel werkt goed en geeft veel water merkt niet meer dat iemand anders water neemt .de cv ketel is erg klein

Reageer

Patrick 16-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige combi ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Ketel moest thuis vervangen worden en het verrassende na installatie was hoe stil, krachtig en toch klein is vergeleken met de oude ketel die er hing.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wiep 08-01-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra: klein formaat, GROTE prestaties

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Prima ketel !!
De CV-kant is modulerend en lekker stil en zuinig in gebruik
De warmwaterkant is ronduit fantastisch, snel en veel warmwater.
Inbouw op de plaats van de oude ketel ging prima en gaf weinig extra werk

Pluspunten

  • compact
  • zuinig in gebruik
  • heerlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DvO 17-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede CV, eTwistThermostaat verliest te vaak Wifi verbinding

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

7,0
CV werkt goed, alhoewel dit natuurlijk mede wordt bepaald door radiatoren en leidingwerk (ook vernieuwd)
De eTwist Klokthermostaat bevalt redelijk goed, mits de verbinding in stand blijft. Dat laatste is dus niet het geval. Blijkbaar is dit een euvel dat al lang bij Remeha bekend is en maar niet door hen kan worden opgelost. Ik wist het dus niet. Anders had ik een andere thermostaat gekozen.

Pluspunten

  • compact
  • stil
  • snel warm
  • snel warm water

Minpunten

  • eTwist klokthermostaat verlist verbinding met Wifi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Fam Kolsteren 22-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Tzerra Ace hoogrendements ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Deze Remeha ketel kwam al heel goed uit de test waarbij mij vooral de prijs-kwaliteit verhouding opviel. Een hele sterke en stille ketel tegen een meer dan betaalbare prijs. Hij versloeg alle merken qua prijs/kwaliteit verhouding. We hebben hem nu sinds kort en hij is zeer prettig in gebruik samen met de Remeha thermostaat. Nog een voordeel is dat de ketel gelijkmatig opwarmt waardoor we nu het harde tikken van de verwarmingsbuizen - die ontstonden bij te snel opwarmen van de vorige HR ketel - nu helemaal kwijt zijn en ons niet meer uit onze slaap houdt :-) . De installateurs van Central Heating hebben het top opgeleverd.

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • beste prijs/kwaliteit verhouding op markt
  • goede website remeha
  • goede installateurs Central Heating

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

J Horsten 09-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie kleine ketel en handige klokthermostaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden over deze ketel, mooi klein van formaat en erg zuinig in gebruik en ook met een handige klokthermostaat te bedienen via mobiele telefoon.

Pluspunten

  • klein van formaat
  • zuinig in gebruik
  • handig te bedienen met klokthermostaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle Steenhuis 16-09-2019
  • Product gekocht

Zeer kleine en goede ketel

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Het is een goede ketel, het water wordt snel warm. De ketel is zeer klein en ziet er mooi uit. Hij is gebruiksvriendelijk. Bij de ketel zat ook een mooie Remehe e twist thermostaat. Deze ziet er luxe uit en heeft een mooi scherm. Ook deze is zeer gebruiksvriendelijk en snel en makkelijk te bedienen.
Je kunt zelfs de kachel aan en uit zetten via een remeha e twist app. Ook vind je op deze app alle informatie over de ketel zoals hoeveel bar er nog op staat, hoeveel gas je verbruikt hebt.

Wij zijn zeer tevreden met alles en zijn heel blij met onze keuze en de mooie, zuinige ketel en de thermostaat en de app.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Klein formaat
  • Ziet er luxe uit
  • Gebruiksvriendelijk
  • Veel informatie

Reageer

Frans Bosman 16-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Deze ketel was mij aanbevolen door de installateur Huiberts, (een familie bedrijf welk van vader op zoon gaat), een installateur welke , al sinds jaar en dag een zeer goede naam heeft in de Haarlemmermeer. Heb totaal geen spijt van het opvolgen van het advies, daar de ketel geruisloos werkt en vrijwel direct ook warm water produceert.

Pluspunten

  • Niet een grote behuizing.
  • Geeft weinig of geen warmte af in de montageruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Steven 21-08-2019
  • Product gekocht

Goede ketel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
Gekocht vanwege de vele goede recenties en ik ben net zo positief! De installatie ging erg eenvoudig en met het kleine formaat hebben we nu meer ruimte in de trapkast. De Etiwst thermostaat is prettig in gebruik en met de app heel eenvoudig te programmeren.

Pluspunten

  • Eenvoudige installatie
  • Compact

Reageer

Peter 26-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi betrouwbare ketel met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Mooi compacte ketel die samen in combinatie met de E- twist een betrouwbare aankoop is voor ons gezin

Pluspunten

  • Compact maar groot in zijn daden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker warm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteitverhouding is goed. Bediening logisch en eenvoudig. E twist heeft een intuïtieve bediening.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil
  • Compact

Minpunten

  • Warm water duurt iets langer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

paco 10-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

geruisloos

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
tot nu toe zeer tevreden, E-twist is na het nodige puzzelen goed te programmeren, jammer dat je niet kan zien wanneer de cv brandt. Handig is het instellen van de vakantietijd met bijbehorende temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mike 07-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vanaf een app te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

8,0
Idiaale thermostaat vanaf een app op je telefoon te bedienen, dus overal waar je bent kun je de theromostaat in de gaten houden en bedienen. Handige en overzichtelijke app. De cv is geluidloos en van klein formaat, een groot verschil met de oude cv die we hiervoor hadden.

Pluspunten

  • App op je telefoon
  • Klein formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 28-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compacte en stille CV : top!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Na diverse adviezen deze cw5 ketel. En inderdaad douche en wastafelkraan tegelijk aan geeft goede warmte. En super monteur aangelegd!

Pluspunten

  • Compact
  • Goede druk en heet water opbrengst
  • Met Etwist thermostaat top

Minpunten

  • Nog niet!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

kees 05-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

tzerra ace

Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

10,0
mooi en compacte ketel. doet geruisloos zijn we k. de prijs van de Remeha was bovendien in vergelijking met andere ketels zeer concurrerend.

Pluspunten

  • kompakt
  • geruislooe
  • warmt snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Gedipesa 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zuinig en geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Tzerra Ace 39c CW5 (met eTwist klokthermostaat)

Algemene score

9,0
Ik heb deze ketel gekozen omdat er de mogelijkheid is er een hybride systeem van te maken. Ook voor een ruime warmwaterhoeveelheid per minuut.

Pluspunten

  • Mogelijkheid tot een hybride systeem
  • Stille bedrijfsvoering

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews