Remeha Calenta Ace - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Calenta Ace op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**t@g**l.com 11-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Het is een hele fijne ketel. Wij bevelen het iedereen aan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Na ruim 18 jaar een Remeha cv gebruikt te hebben, hebben wij opnieuw gekozen voor een Remeha. Het is een uitstekende geluidsarme cv-ketel. We zijn heel erg blij met dit apparaat. Ook de thermostaat via de telefoon bedienen is super.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • automatische waterdruk
  • mooie en duidelijke thermostaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Who 123 08-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Vervanging Evita

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

6,0
Dit product hebben wij gekregen ter vervanging van een gehuurde Evita waarvan de Stirling motor het begeven heeft. Een eerst indruk is dat de douche minder warmwater levert. De verwarming is in orde.

Pluspunten

  • Snelle installatie

Minpunten

  • Minder heet water

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

S.Joosten 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk te bedienen en zeer duidelijk leesbaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
zeer mooi model, makkelijk te bedienen en zeer goed leesbaar De ketel verwarmd zeer snel op, en is zeer geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 05-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne en stille etel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Ik heb de Remeha ketel sinds februari in mijn bezit. Hij is stil, energie zuinig. Ik vind het een fijne ketel. Hiervoor had ik ook een Remeha, lang meegedaan, daarom heb ik nu weer een Remeha gekocht. Een top ketel.

Pluspunten

  • Energie zuinig
  • Maak weinig geluid
  • Verdeeld zijn warmte

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j.van dePoll 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

e-twist super,zuinigen stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
over mijn vorige ketel (remeha) niets dan lof !8 jaar oud en weinig tot geen narigheid gehad, dus de nieuwe moest ook weer Eem REMEHA worden
Met vr.groet xxxx

Pluspunten

  • betrouwbaar
  • weinig mankementen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 15-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede zuinige ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne stil en zuinige ketel. Mooie vormgeving.
De thermostaat is makkelijk in bediening en heeft veel mogelijkheden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

P Vd Dungen 08-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zo zuinig en makkelijk in onderhoud.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Zo fijn om een kleinere compacte ketel te hebben op de overloop . Meer ruimte en nog een voordeel is dat je met de e twist je huis lekker warm is als je terug komt van vakantie via je telefoon makkelijk te bedienen. Remeha is voor bij nummer 1 . Mijn man werkt niet anders dan met Remeha.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 18-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Vertrouwen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Calenta Ace

Algemene score

9,0
Een nieuwe ketel nodig.Echt een dingetje in deze tijd waarin keuzes gemaakt moeten worden...
Toch weer voor een Remeha gekozen, de ' oude heeft het ook prima gedaan gedurende 14 jaar.
Deze is compacter met mooie e-thermostaat , toekomstproof

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer