Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
4
Vermogen
24,6 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sonja 19-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijk scherm en makkelijk in gebruik.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

9,0
Op aanraden van de installateur voor dit merk gekozen. Moet zeggen dat we tot nu nog niet zo’n fijne ervaring hebben gehad dan met deze! Direct warm water en het douchen is ook een stuk aangenamer geworden. Helemaal goed!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel van Eijk 11-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

blij met nieuwe ketel

Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

9,0
oude ketel moest vervangen worden en deze werd geadviseerd door de monteur. na onderzoek op internet, besloten deze aan te schaffen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Herman 20-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima ketel bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

10,0
Deze ketel bevalt prima is geruisloos en snel warm. Wat gasverbruik betreft kan ik nog niets definitief zeggen, maar dat zal met de jaarrekening wel naar voren komen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Bernard 29-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stille krachtpatser

Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

10,0
Aanbevolen met onderbouwing door onze installateur. In vergelijking met de ketel die wij hadden (20 jaar oud) is deze zeer compact, waardoor meer ruimte op zolder en zeer stil en geeft wat wij vragen aan warmte en/of warmwater. Zijn benieuwd welke besparingen wij op energie gaan halen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Johan van Sluis 06-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

compacte en stille cv-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

9,0
Op advies van een cv-installateur in ons dorp deze stille, duurzame en compacte ketel gekocht, nadat mijn oude VR-ketel het begeven had. Al na enkele weken ervaar ik het comfort van deze ketel. Hij voorziet me snel van voldoende warm water en verwarmt snel mijn middenwoning.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • levert snel warm water
  • stevige en duurzame behuizing

Minpunten

  • bediening (met I-sense) is even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Cpipping 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

8,0
Gezien de goede ervaring van de vorige remeha Avanta zijn wij weer overgegaan naar dit toestel. Wij hopen hier nog vele jaren gebruik van te mogen maken .

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Johnpat 20-05-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bijna geen onderhoud, anders dan jaarlijkse controle

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

9,0
Geweldig goed apparaat, eigenlijk nog nooit een storing gehad, ook niet na 6 jaar intensief gebruik.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Schoonderwoert 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte ketel , fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

10,0
Het is een mooie kleine compacte cv ketel die bijna overal te plaatsen is.
De cw 4 geeft ruim voldoende warm water voor het douchen en vullen van het bad.
De woning is binnen 20 minuten behagelijk op temperatuur en met de Isense thermostaat is de ketel super zuinig.

Pluspunten

  • zuinig
  • compact
  • overal te plaatsen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Daniël 22-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

10,0
Wij hebben de "Remeha Avanta 28c CW4" door Totaaltechniek Beugelink laten installeren na dat onze CV Ketel van 14 jaar oud er mee op hielt, dit is soepel verlopen en zijn erg blij met de nieuwe CV ketel, wat een verschil!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mevr H M 02-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Prima CV-ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 28c CW4 (met iSense)

Algemene score

10,0
Het was fijn eindelijk over een nieuwe stille, goed werkende CV-ketel te beschikken. Het aanslaan en afslaan gaat nagenoeg geruisloos. Tot hiertoe nog geen problemen/nadelen ondervonden. Voor mijn kantoorruimte een compacte perfecte CV ketel.

Pluspunten

  • stil
  • compact
  • werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer