Remeha Avanta - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Avanta op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harrie Posthumus 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Avanta 35c HR combi-comfortsysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht bij Warmteservice in Groningen op advies van hun en ik ben daar zeer tevreden over, de ketel is een hele mooie compacte ketel met een mooie uitstraling simpel en goed daar gaat het om zowel in de bediening als plaatsing, en vergeet niet de daarbij behorende isense klokthermostaat deze combinatie is zeker aan te bevelen qua prijs en prestatie verhouding kan ik hem alleen maar aanbevelen, na 16 jaar een nieuw huis nu met deze combinatie eindelijke de warmte die we graag willen.

Pluspunten

  • bediening combi ketel en thermostaat
  • snelle opstart warm water
  • geen boiler meer
  • Lekkere warmte egaal alle vertrekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

REMEHA Avanta 35C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

9,0
Onze oude ketel verbruikte te veel gas en was aan vervanging toe. Op advies van de installateur voor de REMEHA Avanta 35 C gekozen. Een kleine ketel, die erg zuinig is en toch snel de warmte geeft, die wij wensen. De kamerthermostaat is na even zoeken eenvoudig in te stellen.
Wij hopen er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Klein compact
  • Laag verbruik
  • Snel warm water

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 04-07-2019
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

9,0
Mooi en klein. Maakt weinig geluid en warmt 10x zo snel op dan mn oude ketel. Douchestraal is nu wel erg hard.

Reageer

Henk Star 03-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

cv kachel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

9,0
compacte kachel neemt weinig ruimte in beslag, bijna geruisloos en levert goede straal warm water voor bad en douche

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene 28-09-2020
  • Product gekocht

Remeha Avanta 35c CW5 met iSense

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

10,0
Zeer tevreden met deze CV ketel.
Sneller warm water, verwarmt snel mijn huis. Goede waterstraal. Ketel is stil wat zeer prettig is.
En zuinig wat ook belangrijk is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

8,0
Al jaren lang installeren we binnen de familie de Remeha Avanta. We kennen dit product goed. Het is betrouwbaar, goed te onderhouden. In combinatie met de iSense thermostaat werkt hij in alle huisen precies zoals verwacht, en dat is goed!!

Pluspunten

  • afmeting
  • gewicht

Minpunten

  • externe aansluting op interne sifon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

joop van der heijden 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

remeha cw5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

9,0
prima combi ketel ook meer dan genoeg warm water goede kwaliteit voor een redelijk aankoopbedrag en is compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

c**k@z**t.nl 30-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

10,0
Prima ketel - weinig of geen onderhoud en prima service installateur Mangnus

Pluspunten

  • compact
  • zuinig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j**s@z**o.nl 06-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

9,0
Deze Remeha Avanta is een mooie compacte CV ketel voor een zeer gunstige prijs. De ketel is fluisterstil en doet het geweldig. Het is een echte aanrader. Veel kennissen van mij hebben ook een Remeha ketel en zijn allemaal zeer tevreden.

Pluspunten

  • gunstige prijs
  • compact
  • bijna geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

bert 31-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vervanging van de oude Remeha door een nieuwere versie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

9,0
onze ketel was langzamerhand aan vervanging toe na jarenlange trouwe dienst. vervolgens een nieuwer en zuiniger type aangeschaft die nu beschikbaar zijn.

Pluspunten

  • bediening is hetzelfde als bij de oude
  • aantal nieuwe opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Klaas 18-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gasverbruik niet lager na vervanging 20 jaar oude geiser

Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

6,0
Mooi apparaat en geluidarm. Vooralsnog geen vermindering gasverbruik kunnen constateren bij zachte herfst en isolatiewerkzaamheden van hethuis

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tim 24-09-2020
  • Product gekocht

Kenyon-Jackson

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

8,0
Wij zijn zeer tevreden over de installatie van de cv-ketel door Standby.
Uitstekende waterdruk en het water wordt snel warm.

Pluspunten

  • Waterdruk
  • Verwarnings snelheid

Reageer

Frans Koppens 25-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super ketel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

10,0
Volgens de installateur de beste ketel!
Best betaalbaar.
Geeft snel veel warm water.
Ook is de ketel fluister stil.

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Veel warm water
  • Erg stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerard Kreek 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Dhr

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

10,0
Veel over gehoord en gelezen,heb hem nu zelf een super mooie cv werkt perfect geeft veel warm water en geruisloos je hoort hem haast niet super

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Veel warm water
  • Snel warm water
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille werker

Geschreven voor: Remeha Avanta

Algemene score

8,0
Oude ketel van ca 15jr kapot. Deze is een modulerende ketel en is wennen. Hij bouwt volgens ons langzaam op en af. Dus instellen staat duidelijk op een ander niveau, om het warm te krijgen. Maar dat werkt wel, met een half graadje hoger dan gewend. We zijn benieuwd naar het gebruik, want hij is pas geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stille werking
  • Afregelen
  • Mooie compacte maat

Minpunten

  • 1. Op en afbouwen temperatuur
  • 2 Pnt 1 hoort bij geknepen ketels tegenwoordig
  • Ketel hangt net, dus benieuwd met meer ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Luijkx 05-12-2018
  • Product gekocht

remeha avanta 35c cw5 met A label pomp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5

Algemene score

9,0
Ik ben op de energie beurs in de Braband hallen geweest en ik heb alle merken ketels gezien In mijn vorige woning had ik al 9 jaren een remeha ketel zeer tevreden nooit geen problemen en goed koop in gas verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer