Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense) - Reviews

Specificaties
Gaskeur CW klasse
5
Vermogen
29,5 kW
Type cv-ketel
combi HR
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Harrie Posthumus 02-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Avanta 35c HR combi-comfortsysteem

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht bij Warmteservice in Groningen op advies van hun en ik ben daar zeer tevreden over, de ketel is een hele mooie compacte ketel met een mooie uitstraling simpel en goed daar gaat het om zowel in de bediening als plaatsing, en vergeet niet de daarbij behorende isense klokthermostaat deze combinatie is zeker aan te bevelen qua prijs en prestatie verhouding kan ik hem alleen maar aanbevelen, na 16 jaar een nieuw huis nu met deze combinatie eindelijke de warmte die we graag willen.

Pluspunten

  • bediening combi ketel en thermostaat
  • snelle opstart warm water
  • geen boiler meer
  • Lekkere warmte egaal alle vertrekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 08-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

REMEHA Avanta 35C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

9,0
Onze oude ketel verbruikte te veel gas en was aan vervanging toe. Op advies van de installateur voor de REMEHA Avanta 35 C gekozen. Een kleine ketel, die erg zuinig is en toch snel de warmte geeft, die wij wensen. De kamerthermostaat is na even zoeken eenvoudig in te stellen.
Wij hopen er lang plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Klein compact
  • Laag verbruik
  • Snel warm water

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Silvia 04-07-2019
  • Product gekocht

Fantastisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

9,0
Mooi en klein. Maakt weinig geluid en warmt 10x zo snel op dan mn oude ketel. Douchestraal is nu wel erg hard.

Reageer

Henk Star 03-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

cv kachel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

9,0
compacte kachel neemt weinig ruimte in beslag, bijna geruisloos en levert goede straal warm water voor bad en douche

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 03-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Klein en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

8,0
Al jaren lang installeren we binnen de familie de Remeha Avanta. We kennen dit product goed. Het is betrouwbaar, goed te onderhouden. In combinatie met de iSense thermostaat werkt hij in alle huisen precies zoals verwacht, en dat is goed!!

Pluspunten

  • afmeting
  • gewicht

Minpunten

  • externe aansluting op interne sifon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roel 06-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille werker

Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

8,0
Oude ketel van ca 15jr kapot. Deze is een modulerende ketel en is wennen. Hij bouwt volgens ons langzaam op en af. Dus instellen staat duidelijk op een ander niveau, om het warm te krijgen. Maar dat werkt wel, met een half graadje hoger dan gewend. We zijn benieuwd naar het gebruik, want hij is pas geïnstalleerd.

Pluspunten

  • Stille werking
  • Afregelen
  • Mooie compacte maat

Minpunten

  • 1. Op en afbouwen temperatuur
  • 2 Pnt 1 hoort bij geknepen ketels tegenwoordig
  • Ketel hangt net, dus benieuwd met meer ervaring.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anton Luijkx 05-12-2018
  • Product gekocht

remeha avanta 35c cw5 met A label pomp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense en concentrisch rookgasafvoer)

Algemene score

9,0
Ik ben op de energie beurs in de Braband hallen geweest en ik heb alle merken ketels gezien In mijn vorige woning had ik al 9 jaren een remeha ketel zeer tevreden nooit geen problemen en goed koop in gas verbruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

joop van der heijden 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

remeha cw5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remeha Avanta 35c CW5 (met iSense)

Algemene score

9,0
prima combi ketel ook meer dan genoeg warm water goede kwaliteit voor een redelijk aankoopbedrag en is compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer