Remeha Avanta 28C CW4 (met qSense)

Vergelijkbare producten

Nefit Proline NXT

  • Cv-ketel

Nefit Proline NXT
6,4
Bekijk alle Cv-ketels
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 304 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Remeha Avanta 28C CW4 (met qSense) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

m**0@g**l.com 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt niet goed, geen aanrader.

Algemene score

1,0
Het product kwam in een beschadigde doos en onderdelen waren verbogen en de ketel lekt.

Pluspunten

  • geeft warmte

Minpunten

  • lekt
  • beschadigd

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

h**a@q**t.nl 22-01-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Top ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 16 jaar probleemloos de Avanta cv ketel gehad te hebben heb ik weer voor de zelfde gekozen.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Stil

Minpunten

  • Uit het Remeha assortiment

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

j**6@h**l.com 05-01-2022
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Ik heb de de remeha ketel laten installeren door Takinstallatiebedrijf Minervaweg 5 in Lelystad,maar had hem nog nodig omdat de ketel een fluitend geluid geeft..nou ik heb hem nooit meer te spreken gehad wat een slechte service zeg,dus laat dat bedrijf nooit iets bij je installeren!!

Reageer

i**o@p**r.nl 03-10-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Remeha Cv ketel bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben in mei 2021 onze VR ketel vervangen door een Remeha Avanta 28C CW4. Na een aantal maanden gebruik zijn we tevreden met deze ketel. Het is een geruisloze ketel met voldoende warmwaterafgifte. Top

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lau 11-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

ontevreden

Algemene score

1,0
we wilden van een boiler 120 ltr naar een combi ketel avanta 28c. wat een ramp Eerst 6 a 7 liter koud water , de afstand ketel keukenkraan is 3 a 4 mtr. naar de badkamer nog langer koud water. Na deze liters koud water werd het water maar langzaam warm, voordat het echt warm was liepen nog veel liters onnodig weg. Monteur van remeha langs geweest : dit is normaal, hij wilde het bezoek boeken onder coulance. Toch kregen we van warmte service Heerlen een rekening van € 141,=. Nog nooit zo"n dure onnodig water verslindende ketel gehad. Ondanks dat we alle formulieren ingevuld hebben, hebben we nog steeds geen garantie bewijs. Heel slechte service. Mijn mening nooit van een boiler naar een avanta 28c.

Minpunten

  • onnodig veel water verspild

Review criteria:

Slecht
Slecht
Slecht

Reageer

r**o@x**l.nl 02-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha avanta , een cv ketel zonder zorgen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vorige remeha avanta was aan vervanging toe. Vanwege de goede kwaliteit en het jaren nagenoeg storingsloos gewerkt te hebben, weer voor een remeha avanta gekozen.

Pluspunten

  • Probleemloos
  • Compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B.P.te O. 27-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Remeha Cv ketel bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima CV ketel, we hebben hem nog maar 2 weken, maar hij werkt prima.
Geeft snel en ruim voldoende warm water voor de douche en de keuken. De warmte in de woning wordt beter gedoseerd en voelt comfortabeler.
Over de duurzaamheid en zuinigheid kan ik nog niks zeggen, maar een HR ketel als deze verbruikt een stuk minder gas dan onze vorige CV ketel.

Pluspunten

  • geruisloos
  • snelle warmwater afgifte
  • comfortabele warmte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Math Paumen 23-04-2021
  • Product gekocht

Kwalitatief goede cv-ketel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima, c.v.-ketel, makkelijk te installeren, en vrij laag gewicht. Ketel functioneert perfect en is nog zuiniger dan de vorige AWB3hr ketel.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Geruisloos
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen ingebouwde drukmeter, wel los bijgeleverd.
  • Nvt
  • Nvt

Reageer

e grotenbreg 08-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi e cv ketel en geruisloos

Algemene score

10,0
een ketel die makkelijk te bedienen is en met deze ketel geeft veel heter water en veel minder geluid

Pluspunten

  • comfortabel
  • makkelijkte instaleren

Minpunten

  • niet
  • niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ben de Vos 08-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

REMEHE COMBIKETEL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima kleine combi ketel. Voldoet volledig om een normale gezinswoning van verwarming en warm water te voorzien.
De vorige ketel van het zelfde merk en type heeft 15 jaar prima gewerkt.
De prijs is zeer redelijk en het energieverbruik laag.

Pluspunten

  • Kleine formaat
  • Zuinig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

verberkt 07-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

probleemloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een mooie ,degelijk, compact ketel, Je hoort hem nauwelijks branden.
Probleemloos.
Goede garanties

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Albert 05-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne ketel, klein, werk goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Door een stroompiek in huis moesten wij (onder andere) een nieuwe ketel kopen. De prijs is prima, ketel doet wat hij moet doen en werkt goed.
Hiervoor dezelfde ketel gehad en laten vervangen door dezelfde omdat deze prima werkte.

Pluspunten

  • betaalbaar
  • compact

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Peter Versteeg 01-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remeha Avanta

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Remeha ketel is mijn 2de ketel. Omdat mijn cv ketel (geen remeha) plotseling kapot ging moest ik op zoek naar een andere ketel. Heb in mijn vorige woning ook een Remeha ketel gehad met daarbij een onderhoud contract en heb nooit geen problemen gehad. Dan is het niet moeilijk kiezen. Ook de prijs was gunstige en dat spreekt natuurlijk ook mee. Heb bij verschillende bedrijven offertes opgevraagd en daarbij kwam bovenstaande ketel steeds terug tussen andere ketels. De adviseur van het installatiebedrijf waarbij ik mijn ketel wilde bestellen vertelde mij dat hij zelf ook deze ketel heeft en het ook een prima ketel vindt.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • Geen omkijken aan

Minpunten

  • nog niet (pas een paar dagen in bezit)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

André 29-01-2021
  • Product gekocht

Goede HR CV combiketel.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn vorige Remeha avanta 28C CW4, heb ik in 2005 gekocht en geplaatst. Na 15½ jaar kreeg ik een lek onderaan de ketel (kunststof verloop naar ontluchting en vuil reservoir). Het enige probleem dat ik ooit heb gehad was dat de printplaat kapot is geweest. Die dag waren er meerdere printplaten defect geweest volgens de installateur (blikseminslag). Eerlijkheid gebied ik heb nooit onderhoud aan de ketel gedaan. Ik was zeer tevreden over deze ketel, op naar de volgende 15 jaar zal ik maar zeggen.

Pluspunten

  • CV snel warm
  • duurzaam

Minpunten

  • warm tapwater duurt even.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

PF 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima CV combi ketel,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nederlandse merk (althans Remeha) goede kwaliteit tegen goede prijs, eenvoudige bediening, snel warmte en snel warm water

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 12-12-2020
  • Product gekocht

Goede kwaliteit / prijs verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben een rijtjeshuis tussenwoning. Prima ketel. Goedkoop en betrouwbaar. Erg stil ook. Lekker klein tov van de oude AWB thermomaster. In 2017 geloof ik ketel van het jaar. Nog steeds een zeer betrouwbare koop. Kun je beter doen dan en te dure want anders mag je hem toch vervangen voor iets zonder gas binnen 10 jaar :p. Als de ketel echt opnieuw moet opstarten (na stekker eruit) dan duurt het wel even voordat die moet opstarten. 7min ofzo.

Ik weet nog niet het verbruik.

Pluspunten

  • Compact
  • Stil
  • Goedkoop

Minpunten

  • Opstarten duurt ietwat lang

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Een ander 28-11-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Weer dezelfde CV

Algemene score

8,0
Ik heb 14 jaar gedaan zonder grote problemen met de oude ketel en heb nu weer gekozen voor dezelfde ketel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Remeha Avanta cw$ 19-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

CV ketel Remeha Avanta cw4

Algemene score

8,0
De CV ketel is heel compact.
Warmt snel op.
Nog te kort in gebruik om een goede beoordeling achter te laten maar tot nu toe bevalt hij prima.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

lexhaa 13-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima die Remeha Avanta 28C

Algemene score

9,0
Na vroegtijdig afscheid te hebben moeten nemen door een lekkende warmtewisselaar van m'n oude CV-ketel (van een niet nader te noemen merk) hangt er nu een Remeha Avanta 28C sinds een week. Tot nu toe geen spijt van deze keus!

Pluspunten

  • Snel warm water
  • Stil
  • Lekker warme douche
  • Behagelijke temperatuur in huis

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J vd Ende 08-10-2020
  • Product gekocht

Degelijk en betrouwbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze degelijke vervanger van mijn oude Remeha Avanta ketel voldoet uitstekend in combinatie met de handige e-Twist thermostaat.

Pluspunten

  • Verbetering pomp
  • Snel warm water

Reageer

Toon meer reviews