Remeha Tzerra M 28c - Reviews

8,6 Lees 191 reviews
Best Reviewed mrt 2015 Remeha Tzerra M 28c
Best Reviewed maart 2015
Specificaties
Vermogen
25 kW
Warmwatercapaciteit bij 40°c
13 liter per minuut
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 191 reviews

8,6

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

hans 02-11-2016 Product paar maanden in bezit

A-label pomp verkeerde zunigheid

Algemene score

3,0
Pas in het huidige stookseizoen onze in het voorjaar aangeschafte Tzerra 28c kunnen testen. Dit ter vervanging van onze oude Remeha 28eco. Blijkt dat de pomp eigenlijk veel te kort "werkt", verst weg gelegen radiatoren worden niet warm, was nooit een probleem bij de oude 28eco. Van de installateur hoor je dat men moet "afregelen" voor honderden euro's kosten, wat is dit voor flauwekul? Ketel wel goed voor warm water, maar lukt het niet om ons huis in korte periode op te warmen! Slechte keus blijkbaar, denk dat ik Remeha maar op de garantie ga aanspreken, heeft iemand anders ook dit probleem?

Pluspunten

  • stille cv
  • warmwater ok

Minpunten

  • pomp te zunig
  • warm water zelfde als 20mjaar oude 28eco

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Willem N 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Compact, handig in gebruik, zeer snel warm water. en verwarming warmt snel op en is fluister stil.













































.









..

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vera 19-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
we hadden een ketel uit 1996.
deze is nu vervangen door de mooie compacte terra 28c plus cw4.
de water druk is flink toegenomen en je krijgt sneller warm water.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Klaas de Graaf 17-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Hebben de ketel nog maar kort, maar de geleverde warmte bevalt ons prima. Het was wel wennen door de modulaire pomp, maar door het aanpassen van de doorstroming in de radiatoren levert hij nu prima warmte. Ook over de levering van warm water heel tevreden. Ook de installatie en voorlichting van de installateur verdient niets dan lof

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pascal 16-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
We hebben de Remeha Tzerra ketel nu circa 2 maanden in gebruik en het is echt een kleine krachtpatser. We zijn heel tevreden, het is altijd warm als we opstaan of wanneer we thuiskomen, warm water wordt snel geleverd, hij is stil en energie zuinig. Kortom een aanrader van een zeer tevreden klant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cecilia 13-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Zo lang hebben we de ketel nog niet maar tot nu bevalt ie uitstekend. We hebben heerlijke warmte en onze warme water is warmer dan bij onze oude ketel. Het bij behoorende kastje is ook zeer makkelijk in het gebruik. We hebben weer voor remeha gekozen omdat de vorige ketel ons ook prima beviel. Alleen was ie op en dat mag ook na zoveel jaren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
hpvg 11-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Het gebruik van de Isense thermostaat met de ketel is even wennen. Met name het moment van afschakelen aan het einde van de avond vroeg wat aanpassing ten opzichte van de vorige thermostaat. De Remeha ketel is stil en geeft snel warm tapwater als CV warmte. Goed en snel geinstalleerd. Zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Repiet 10-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Nog niet alle mogelijkheden gebruikt door kort in gebruik. Over een jaar nog eens vragen.Ongelofelijk dat een klein toestel zulke grote prestaties levert

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Theo 09-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Na plaatsing bleek de I.Sense stuk.Tijdelijk een Honeywell geplaatst.Nu, na de kerstdagen de I.Sense geplaatst.Mooie kleine compacte ketel die fluisterend zijn werk doet met veel instelmogelijkheden voor een zeer redelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Leo Linnartz 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De ketel i.s.m. de I-sense thermostaat werkt voortreffelijk, is gemakkelijk te bedienen/programmeren en werkt vrijwel geruisloos. Over zuinigheid kan ik nog niets zeggen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sanders 02-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,2
Verwarming werkt prima, fijne temperatuur in huis. Het duurt echter heel lang voor we beneden heet water hebben. Veel langer dan bij onze oude ketel. Wat betreft waterverbruik is de ketel dus minder duurzaam. We overwegen daarom een extra boiler in de keuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Dijkema 01-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Prima ketel voor een prima prijs!
Geeft voldoende warmte in een redelijk groot twee onder een kap woning

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
René 30-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Geruisloze goede ketel,mooi klein.Kortom doet zijn werk naar volle tevredenheid.Ik ga Remeha zeker promoten binnen mijn kennissenkring.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bart 29-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Prima keuze!
Mijn oude ketel begaf het. Nog dezelfde dag werd ik prima geadviseerd door Dion Ketelaars Installatietechniek en de volgende dag werd mijn nieuwe ketel al gehangen.

Deze werkt geruisloos, pakt snel op, de thermostaat is gemakkelijk te programmeren.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ER Schlundt Bodien 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Is zeer snel op gevraagde temperatuur.
Geeft voldoende warm water.
Is ZEER geruisloos.
Duurzaamheid - zal de tijd uitmaken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
HB 27-12-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Mooie compacte ketel. Makkelijk uit het zicht te monteren. Geruisloos. Geeft snel warmte. Goed geprijsd.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
SH 26-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Tot nu toe erg tevreden, erg stil en mooi klein van formaat zeker ten opzichte van de oude ketel, Water heeft nu ook meer druk geeft bij het douchen meer comfort.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
H Slot 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De ketel is onlangs gemonteerd. Over duurzaamheid heb ik dus nog geen mening. De warmteoverdracht in de woning is wel zeer aangenaam. De iSense thermostaat is een gemakkelijk te bedienen tool die de ketel op de juiste manier aanstuurt. Zeer tevreden over de warmwatervoorziening.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
jacobol 23-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
omgevingstemperatuur is aangenaam en ketel maak weinig geluid. Bovendien zeer ruimtebesparend door montage van expansievat onder de ketel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Schepers 22-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Kortgeleden deze CV ketel aangeschaft. Dus duurzaamheid kan ik nog niets over vertellen. De ketel werkt zeer stil, ben zelfs al eens gaan kijken óf hij wel werkte. Geeft snel zeer warm (heet) water en verwamt het huis in no-time. De ketel is zeer compact dus een heel verschil met de vorige. Werkt perfect samen met mijn WTW installatie. Samen met de Isense is hij makkelijk te bedienen. Kortom zeer tevreden en zeker aan te raden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Toon meer reviews