ProForm 520i Front Drive Crosstrainer - Reviews

Best Reviewed aug 2017 ProForm 520i Front Drive Crosstrainer
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Ergometer
Nee
Maximaal gebruikersgewicht
150 kg
Remsysteem/weerstand
magneet
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 6 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jozef 31-08-2017 Product paar weken in bezit

Lange garantie en uitstekend fitnessapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De iFit live optie vind ik persoonlijk helemaal geweldig van de crosstrainer, verder kan ik mijn tablet tijdens het trainen op de crosstrainer plaatsen waardoor ik kan blijven communiceren met mensen via bijv skype of als ik een filmpje wil kijken. Ik kan genoeg programma's kiezen en de beweging is vloeiend (schijnt belangrijk te zijn is mij verteld in de sportschool)

Pluspunten

  • ifit live
  • tablet mogelijkheden
  • vloeiende beweging
  • programma's
  • garantie van 3 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geert 30-08-2017 Product paar weken in bezit

Prettige crosstrainer!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De ProForm 520i nu enkele weken in bezit. De crosstrainer bevalt erg goed. Een prettige paslengte (ben zelf 1.89 m) en een erg stille en soepele beweging. Deze crosstrainer gekozen vanwege het vliegwiel die zich aan de voorzijde bevindt. Hierdoor is de beweging minder belastend voor mijn gewrichten. Standaard is de crosstrainer voorzien van een aantal voorgeprogrameerde programma's, voor mij voldoende. Is eventueel uit te breiden met een abonnement.

Pluspunten

  • Stil
  • Stevig
  • Prettige paslengte
  • Programma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jolien 30-08-2017 Product paar dagen in bezit

Sterke crosstrainer voor thuis

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een sterke crosstrainer gemaakt van goede materialen, vergelijkbaar met een sportschool model. Ik train thuis voor de tv of gewoon op de logeerkamer met mijn tablet erop (netflix aanzetten en gaan). Het fijne is dat ik altijd kan trainen wanneer ik wil. Verder is het display een leuke toevoeging van het apparaat, ben niet zo statistiek minded, maar het staat wel gaaf!

Pluspunten

  • sterke crosstrainer
  • tabletmogelijkheid
  • mooi scherm
  • verplaatsbaar in huis

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ard 22-08-2017 Product paar weken in bezit

Fijne crosstrainer met een handig display scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Tijdje terug gekocht en het apparaat is stevig en fijn om mee te trainen. Programma's en opties zijn groot voor mijn doen en het display kun je veel statistieken op af lezen. Sporten is weer leuk

Pluspunten

  • Display
  • Statistieken
  • Stevige crosstrainer
  • Leuk om op te trainen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nath 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Voldoende programmas, precies zoals ik verwacht had

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De crosstrainer bevalt goed. Precies zoals ik het op de site had gezien. De video zorgde ervoor dat ik overtuigt was. Programmmas genoeg voor mij en na het sporten rijd ik de crosstrainer uit mijn woonkamer weg. Al met al gaat het goed, kilos vliegen eraf. Oja monteren kon ik makkelijk zelf uitvoeren.

Pluspunten

  • Verrijdbaar
  • Programmas
  • Makkelijk in te stellen
  • Monteren eenvoudig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justinv1977 28-12-2016 Product paar weken in bezit

sportschool crosstrainer

Algemene score

10,0
ik begreep van de winkelier dat deze crosstrainer van ProForm uit de nieuwste serie komt en daardoor heel goed is. mijn vrouw en ik trainden altijd in de gym op de crosstrainer maar dat hoeft nu niet meer want dat doen we nu lekker thuis! ik vind het persoonlijk erg prettig dat er een hellingshoek op zit zodat je verschillende spiergroepen traint. Mijn vrouw is al aardig wat afgevallen met de calorie verbranding programma's. Ook merken we dat de ipadhouder erg handig is want dan kun je gewoon een film kijken terwijl je traint. Het scherm met de resultaten blijft gelukkig wel gewoon zichtbaar. De winkelier had gelijk!!

Pluspunten

  • kwaliteit (sportschool)
  • verstelbare helling
  • tablet houder
  • geluidsboxen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer