HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm - Reviews

Best Reviewed aug 2018 HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm
Best Reviewed - augustus 2018
Specificaties
Geschikt voor
HP ENVY Photo 6230 All-in-One Printer (K7G25B)\nHP ENVY Photo 7830 All-in-One Printer (Y0G50B)\nHP ENVY Photo 7130 All-in-One Printer (Z3M47B)
Type/soort
inktcartridge

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Michael van der Heiden 30-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gemak van een complete set

Algemene score

10,0
Makkelijk om een complete set te bestellen inclusief fotopapier, wel wat aan de dure kant bij fotoboek afdrukken daar zijn wel goedkopere alternatieven voor.
Maar om zo nu en dan een aantal foto's af te drukken voor in een fotolijstje ideaal.
Inktkwaliteit is super en het fotopapier is stevig en mooi kleurvast

Pluspunten

  • gemak van een set

Minpunten

  • Prijs
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Vilmaris 24-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit, scherp, snel droog

Algemene score

9,0
Het HP 303 foto value pack zorgt voor hoge kwaliteit foto-prints. De afgedrukte foto's zijn haarscherp, vlekken niet en de inkt is ook snel droog, zodat je niet hoeft te wachten. De inktcartridges drukken ook zwart-wit en kleuren documenten in hoge kwaliteit af.
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jessica wielink 22-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Haarscherp.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met enige twijfel deed ik het fotopapier in de printer en verwachtte niet al te veel scherpte.
Tot mijn verbazing waren de fotos echt haarscherp en niet van professionele kwaliteit te onderscheiden.

Het scheelt mij een hoop werk om ze elke keer te laten afdrukken via internet, ik print alle foto's voortaan gemakkelijk via mijn telefoon!

Pluspunten

  • Haarscherp
  • Direct vanaf je telefoon te printen

Minpunten

  • Dure inkt
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Goed

Reageer

kervel85 19-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super inkt en fotopapier

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super inktpatronen. printkwaliteit komt overheen wat er op het beeldscherm getoond wordt. fotopapier is ook super.

Pluspunten

  • inkt gaat lang mee
  • printkwaliteit super
  • Fotopapier ook super
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

madtweety 17-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handig pakket

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een handige toevoeging om direct extra inkt en foto papier te hebben zodat je direct al je foto's kunt gaan uitprinten! Het is daarnaast een voordelige keus!

Pluspunten

  • Volle cartridges
  • Mooie kwaliteit foto papier
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

ap118 15-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte fotoprint combinatie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nog niet eerder zo een goede combinatie aan fotopapier en inkt aangeschaft, dat ook nog eens van dermate goede kwaliteit is! Geen vlekken en vegen of vale afdrukken. Kortom topproducten

Pluspunten

  • combipak
  • geen vegen of vlekken
  • droogt snel
  • goede prijs kwalitiet verhouding

Minpunten

  • kan zo geen minpunt verzinnen
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alfajer 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed pakket

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een perfect pakket om je mooiste foto's uit te kunnen printen zonder iets te missen.
Prijs/kwaliteit verhouding is ook goed.

Pluspunten

  • Compleet
  • Voldoende capaciteit
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Schopze 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prima foto's, goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie afdrukkwaliteit. Geen reden meer om ze elders af te laten drukken.
Inkt raakt wat snel op, maar wellicht logisch bij het printen van foto's.

Pluspunten

  • Mooie foto's
  • Eenvoudige installatie

Minpunten

  • Inkt redelijk snel leeg
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Mmulder 29-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gewoon goed

Algemene score

8,0
Mooie kwaliteit foto's door mooi papier en top kwaliteit inkt. Niet van prof. te onderscheiden dus zeer mooie kwaliteit

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gemak
Geschreven voor: HP 303 foto value pack zwart/drie-kleuren en 40 vel 10 x 15 cm

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer