Top 5 wekkers om heerlijk wakker te worden

Wintertijd is hier, je mag lekker een uurtje langer in je bed blijven liggen. De wintertijd, ook wel bekend als winteruur, zal betekenen dat de klok om drie uur s ’nachts een uur terug wordt gezet. Ondanks dat je een uur langer kan blijven liggen, wil je toch lekker wakker worden. Daarom hebben wij voor jou de top vijf wekkers op een rijtje gezet.

1. Philips HF3520/01.


Heerlijk wakker worden door een wekker bestaat haast niet. De meeste personen hebben een wekker alarm waarbij ze het liefst de klok uit het raam gooien. Met de Philips HF3520/01 is dit niet meer het geval. Het licht wordt geleidelijk sterker en binnen 30 minuten verandert het licht van lichtrood naar oranje om je zo optimaal te ondersteunen bij het opstaan. Maar daar blijft het niet bij, want je kunt zelf een heerlijk natuurgeluid kiezen die net hard genoeg afgespeeld zal worden om je te wekken.

2. Philips HF3500/01.De Philips Wake-up Light is een product waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het effectief is. Door het fijne geluid in combinatie met opkomend licht zal je heerlijk wakker worden. Door het mooie uiterlijk weergeeft de klok ook de tijd op een mooie manier.

3. Philips AJB3552/12.


Deze wekker heeft een alarm dat geleidelijk toe zal nemen in volume. Hierdoor zal je de dag beginnen. Deze radiowekker wordt automatisch gesynchroniseerd met radiosignalen. Dit gebeurd ook wanneer de klok niet aanstaat. Wat is er nou lekkerder dan wakker worden op je favoriete muziek?

4. Medisana WL 450.


Een alarm met een groot en goed leesbaar display. Met zacht licht dat langzaam sterker wordt zal je heerlijk gewekt worden. De wekker heeft acht natuurgeluiden waaruit je kunt kiezen die je s’ochtends toe zullen zingen.

5. Philips HF 3505/01


Op de ingestelde tijd waardoor je gewekt wordt zorgt natuurlijk geluid ervoor dat je op een fijne manier opstaat. In korte tijd hoor je het geluid dat jij geselecteerd hebt langzaam toenemen. Kies uit twee natuurgeluiden om jou te wekken.