Top 5 wireless speakers

Sit back. Relax. En geniet nu met deze 5 wireless speakers.

Wat is er nou het best om goed te relaxen? Juist ja, wat heerlijke muziek die jou begeleid met de leukste hits. Niet alleen is een wireless speaker handig om te relaxen, maar kun je van allerlei minder leuke klussen een gezellige boel maken. Zo kun je tijdens het schoonmaken of het opruimen van je kamer meezingen met je favoriete muziek. Kortom, reden genoeg voor ons om de meest populaire wireless speakers voor jou bij elkaar te zoeken!
1. JBL Charge 3

Wat een ding zeg, super

Gebruiker: BigM
"Wat een ding zeg, super. Verbind snel via BT en over behoorlijk grote afstand. Komt een volume uit waar je buren niet blij van worden :).."
Lees verder
JBL Charge 3 zwart

JBL Charge 3 zwart
7,9 (22)

3. Sonos PLAY:3


 

Kleine boxen met geweldig geluid

 Gebruiker: Henriette
"Kleine boxen met een geweldig geluid, makkelijk op te hangen aan de muur (ze kunnen ook op een standaard). Echt een geluidsbeleving, je wilt nooit meer anders..."
Lees verder

Sonos PLAY:3 zwart

Sonos PLAY:3 zwart
8,7 (15)

4. Denon Envaya


 

Mooi apparaat, fijn formaat

 Gebruiker: Steven
"Mooi apparaat, fijn formaat. Leuk dat je het front in verschillende kleuren meegeleverd krijgt. Opladen gaat vlot, accu gaat lekker lang mee..."
Lees verder

 
Denon Envaya zwart

Denon Envaya zwart
9,0 (5)

5. Ultimate Ears UE BOOM 2


 

Ik vind deze box het beste in zijn categorie

Gebruiker: Benjamin
"Ik vind deze box het beste in zijn categorie, voor deze prijs dit geluid en deze kwaliteit, met deze box heb je alles in je tas zitten (ik doe m altijd in mn tas)..."
Lees verderUltimate Ears BOOM 2 zwart

Ultimate Ears BOOM 2 zwart
7,6 (7)