Testpanel: Samsung TMF RT53K6315SL

Het Kieskeurig.nl testpanel is er om de consumenten van een onafhankelijke opinie te voorzien. Er wordt een product getest door verschillende consumenten en de resultaten zullen wij met jullie delen. Ditmaal is het de beurt aan de Samsung TMF RT53K6315SL.

Wat de Samsung TMF RT3K6315SL betreft heeft deze koelkast een inhoud(netto) van 528 liter. Het geluid wat deze koelkast produceert is 40 dB en het gewicht komt neer op 84,5 kg. Daarbij verbruikt de koelkast jaarlijks 300 kWh. De Samsung TMF RT3K6315SL heeft een hoogte van 185,5 cm en is 79 cm breed. De diepte is 77 cm, hierdoor kun je veel producten kwijt in deze koelkast.

Aantal testers: 2
Geslacht: 2x man & 0x vrouw
Testperiode: November 2016
Duur: 2 weken


       


Ervaring

Edgar
De koelkast werkt snel. Daarbij is het ontwerp ook echt mooi! Zowel de binnen- als buitenkant.

Remco
Lekker ruim en goed cool.


Conversie stand

Edgar
Ik heb het systeem één keer getest, en het vriesdeel geconverteerd naar een koel gedeelte. Dat werkte prima. Het voegt wat mij betreft alleen iets toe als je ook nog een losse vriezer hebt. In die zin vind ik het minder praktisch. Je moet de conversie daarom echt plannen.

Remco
Hij is koeler dan mijn oude koelkast.


Smart space

Edgar
Dat de koelkast veel ruimte heeft, dat is duidelijk. Ik denk dat mijn eigen koelkast qua inhoud 2 keer in de Samsung past. Smart Space heb ik wel "gezien" maar niet echt goed kunnen ervaren. Misschien is de testperiode daarvoor iets te kort.

Remco
Hij is veel ruimer.


Positieve punten

Edgar
Het is een moderne koelkast met een schitterend uiterlijk. De koelkast werkt perfect en snel met koelen en vriezen. handig in gebruik door het zelf kunnen indelen van de liggers.

Remco
Hij is wel groot.


Verbeterpunten

Edgar
Ik zou denk ik het vriesgedeelte in 2 delen scheiden zodat je de conversie goed kunt gebruiken waarbij je één deel toch als vriesdeel kunt blijven gebruiken. Dus een keuze om het gehele vriesdeel te converteren naar koeldeel, of slechts de helft van het vriesdeel. Zo hoef je geen aparte vriezer ernaast het hebben.
En het geluid is niet hard en storend maar er wordt wel vaker geluid geproduceerd dan bij mijn huidige koelkast.

Remco
Niks.


Samsung TMF RT53K6315SL kopen


Samsung RT53K6315SL zilver, roestvrijstaal

Samsung RT53K6315SL zilver, roestvrijstaal Test panel 7,5 nov 2016
9,0 (1)
Test panel 7,5 nov 2016

Eindoordeel