Testpanel: Samsung TMF RT46K6600S9

Het Kieskeurig.nl testpanel is er om de consumenten van een onafhankelijke opinie te voorzien. Er wordt een product getest door verschillende consumenten en de resultaten zullen wij met jullie delen. Ditmaal is het de beurt aan de Samsung TMF RT46K6600S9.

De Samsung TMF RT46K6600S9 is een koelkast met een inhoud(netto) van 452 liter. De hoogte van de koelkast komt neer op 182,50 cm en de breedte is 70 cm. Het gewicht van de koelkast is 73,5 kg en hij is 70 cm diep. De Samsung TMF RT46K6600S9 heeft extra functies zoals een water dispenser en een ijsmaker. Het jaarlijkse energieverbruik komt neer op 300 kWh en er komt een geluid van 41 dB uit de koelkast.

Aantal testers: 2
Geslacht: 2x man & 0x vrouw
Testperiode: November 2016
Duur: 2 weken


       


Ervaring

Mark(31)
Ik vind dat de koeling veel lawaai maakt en het bovenste vakje vind ik te hoog, zodat je moet bukken om te zien wat er in de la ligt.

Rene(38)
De koelkast is net zo mooi van design al dat hij gebruiksvriendelijk is. Alle geboden functies doen wat ze beloven en zijn zeker pluspunten. Met deze koelkast heb je echt een apparaat in huis die zich aan past aan jouw wensen als gebruiker.


Conversie stand

Mark
Ik heb in mijn korte test periode niet veel gebruikt gemaakt van de conversie standen, dus kan ik ook geen duidelijk beeld geven over deze standen. Tevens werk ik normaliter maar met 1 stand, dus meerdere standen lijken mij overbodig.

Rene
Het is superhandig wanneer je meer koelruimte nodig hebt of juist meer vriesruimte. Je koelkast kan aanpassen naar het geen je op dat moment bewaard. We hadden nu juist meer koelruimte nodig voor taart, frisdranken en hapjes. Dan is is zeer eenvoudig om dan het vriesgedeelte te laten koelen.


Smart space

Mark
De schuiflade werkte prima, maar ik had niet het idee dat de koelkast veel ruimer was als mijn huidige koelkast.

Rene
Het smart space principe maakt dat je de koelkast makkelijk kunt indelen naar je provisie. Ook handig dat je de temperatuur kan aanpassen zodat b.v. je sla niet bevriest of je kwarktaart instort. De easy slide is ook erg handig omdat je deze zo naar je toe kan trekken. De koelkast heeft een ruime indeling waardoor dat je er behoorlijk wat in kwijt kan.Positieve punten

Mark
- De koeling is prima;
- het eten blijft vers;
- De schuif lade werkte prima en waren een meerwaarde, maar de hele deur moest hier wel voor open;
- Het moderne design sprak mij aan;
- De digitale temperatuur meter op de voorkant is een meerwaarde.
- Het energie verbruik

Rene
Dat hij heel veel functies heeft die je als gebruiker het gemak geven om je koelkast aan te passen op het gebruik en de voorraad die hij op dat moment moet opslaan. Zo kun je vries en koel ruimte aanpassen op gebruik. Daarnaast is hij zeer praktisch in te delen. Zeer mooi vormgegeven en daardoor een pronkstuk in je keuken. In de koelkastdeur zit een waterdispenser waaruit je een heerlijk glaasje koud water kan tappen. zeer tevreden over de koelkast.


Verbeterpunten

Mark
- Het motor geluid;
- De koelkast oogt te lomp;
- Een kijkvenster voor inspectie zonder energie te verliezen;
- De prijs.

Rene
In de deur is er ruimte voor frisdrankflessen en grote pakken drinken. Echter wanneer je 1,5 liter flessen er in zet gaan die bij open van de deur omvallen. Handig zou zijn dat je dan een beugeltje of inzet stuk hebt om dit tegen te gaan.


Samsung TMF RT46K6600S9 kopen


Samsung RT46K6600S9 zilver

Samsung RT46K6600S9 zilver Test panel 9 nov 2016
8,7 (7)
Test panel 9 nov 2016

Eindoordeel