Testpanel Philips Sonicare Flexcare Platinum


Op deze pagina vind je het testrapport van het Kieskeurig.nl Testpanel van de Philips Sonicare Flexcare Platinum.

Voor het Kieskeurig.nl Testpanel hebben 10 testers, met een leeftijd van 30 jaar of ouder, 3 weken lang de Philips Sonicare Flexcare Platinum uitgebreid getest. De meeste testers maken momenteel gebruik van een elektrische tandenborstel.

Bij deze test is er onder andere gelet op de eventuele verbetering van het gebit, de batterijduur en het design.

philips sonicare beoordeling

Samenvatting


De Philips Sonicare Flexcare Platinum is voorzien van negen borstelopties, een druksensor en geavanceerde opzetborsteltechnologie en biedt meer dan gewone reiniging voor het buitengewone tandplakverwijdering en gezonder tandvlees.

Dat is wat Philips erover zegt, maar zijn de testers het hier ook mee eens? Dat de testers het hier inderdaad veel mee eens zijn blijkt uit de positieve antwoorden op de vragen. Zo zou 100% de tandenborstel zelf kopen en aanraden aan anderen.
 

philips sonicare flexcare

“De kracht van de borstel is veel intenser. Doordat je ook verschillende programma’s op de borstel hebt kan je meer doelgericht poetsen. Ook poets ik langer door deze mogelijkheid. 2 min het standaardprogramma, dan 30 sec op white voor mijn voortanden en dan 30 sec extra deep clean om de plakjes die extra aandacht hebben te poetsen. Ideaal.”, aldus één van de testers.

Ondanks dat Petra (35) vindt dat haar gebit na het poetsen echt schoner en gladder aanvoelt, heeft zij niet het idee dat de totale gezondheid van haar gebit hierdoor drastisch veranderd is.

Al met al zijn de testers erg positief over de tandenborstel, zo is 100% tevreden over het design, de opzetborstel, de verschillende standen en de batterijduur.


Voldoet de Philips Sonicare HX9172 aan de verwachting?


David (36)
Ik ben verbaasd over het frisse en gladde gevoel dat de Flexcare op mijn tanden achterlaat. Dit heb ik bijvoorbeeld niet bij mijn eigen Oral-B. Ook ben ik verbaasd over het tandvlees, ik heb namelijk diepe pockets en dus veel bloedend tandvlees. De pockets herstellen en het bloeden is weg.

Petra (35)

Na het poetsen voelt mijn gebit echt schoner en gladder aan dan mijn vorige tandenborstel. Dit gevoel blijft ietsje langer aanhouden gedurende de dag. Ik heb niet het idee dat de totale gezondheid van mijn gebit hierdoor drastisch is veranderd.

Cees (50)
De Philips Sonicare “voldoet”. Het is een prachtig product, maar in de handleiding staat vrijwel niets vermeld over de gebruiksmogelijkheden van de borstel. Wel hoe het apparaat werkt, maar niet Wanneer je wat het beste kunt doen in combinatie met de verschillende opzetborstels. Daar mag Philips zeker meer aandacht aan besteden, want hiermee doen ze de tandenborstel tekort.

Dasja (40)
Ik dacht dat de kracht van de borstel veel intenser was. Maar dit is gelukkig goed in te stellen met behulp van de diverse programma’s op de tandenborstel. Hierdoor kan ik dus veel doelgerichter poetsen. Ook poets ik langer door dankzij deze mogelijkheden. 2 minuten is het standaard programma van de borstel. Maar je kunt ‘m daarna ook op 30 seconden op het White programma zetten en vervolgens nog 30 seconden op Extra Deep Clean, zodat je de plekjes kunt bereiken die extra aandacht nodig hebben tijdens het poetsen. Ideaal!


Infographic Philips Sonicare Flexcare Platinum


Alle interessante data over het Philips Sonicare HX9172 testpanel hebben we ook verwerkt in een infographic. Ben je benieuwd wat er te zien is? Klik dan op de afbeelding hieronder:


Meer over Philips Sonicare Flexcare Platinum 
Meer over het product:

Wil je meer weten over de functionaliteiten, poetsstanden, extra mogelijkheden, reviews en het aanbod bij lokale winkels? Klik op één van onderstaande buttons om direct verder te gaan naar de productpagina van de Philips Sonicare Flexcare HX9172.
 

Social media

Ben je enthousiast geworden over dit testpanel met de Philips Sonicare Flexcare HX9172? Deel dit dan met je vrienden en volgers op social media. Klik één van onderstaande buttons en deel het op jouw favoriete sociale platform!