Ontharen met een epilator

Geen zin om regelmatig je benen te scheren? Door je haren te epileren, heb je een stuk langer gladde benen. Benieuwd naar de voor- en nadelen van een epilator? En welke epilator is nou eigenlijk de beste? Dat en natuurlijk heel veel tips om het beste eindresultaat te behalen lees je hier. 


De voordelen en de nadelen

Epileren kost doorgaans wat meer tijd dan scheren en is vaak niet pijnloos. Wel blijven je haren langer weg en went je huid op den duur aan het vervelende gevoel. Epileren is dus na een tijdje een stuk minder pijnlijk.

Heb je last van bijvoorbeeld eczeem of spataderen? Heb je een wondje op je been of last van verdikte moedervlekken? Dan raad ik je af om een epilator te gebruiken. Wil je toch epileren? Neem dan eerst even contact op met je (huis)arts.


De beste epilators kopen

Wil je een epilator aanschaffen? Deze drie worden door de bezoekers van Kieskeurig.nl als beste beoordeeld:

Epileren en een gevoelige huid

Als je last hebt van een gevoelige huid, zal je misschien denken dat epileren geen goed idee is. Dit hoeft niet zo te zijn. Veel epilatoren hebben verschillende standen, waardoor je de intensiteit kunt aanpassen naar wat jouw huid prettig vind. Heb je dus last van een gevoelige huid? Houd dan bij de aanschaf van een epilator rekening met deze optie! 

Tip: Epilator met ijsmethode

Sommige epilators hebben een speciale ijsmethode. Dit zorgt ervoor dat de huid verdoofd en verkoeld wordt, zodat het ontharen met een epilator minder pijnlijk wordt. Door een epilator met deze methode te gebruiken blijft de huid soepel en voorkom je huidirritatie.

Wil je een epilator met ijsmethode kopen? Klik dan hier.


Best of both worlds

Ben je benieuwd geraakt naar het gebruik van een epilator, maar zou je scheren niet helemaal op willen geven? Dat kan natuurlijk ook! Deze epilatoren kan je zowel gebruiken om te scheren en te epileren. Tevens hebben ze vaak ook een functie om je huid heerlijk zacht te scrubben! Wil je ze allemaal zien? Klik dan hier.