Testpanel: Melitta Cremio II melkopschuimer

Op deze pagina lees je het testrapport van het Kieskeurig.nl Testpanel over de Melitta Cremio II melkopschuimer.

Alle resultaten van de test over de Melitta Cremio melkopschuimer vind je terug op deze pagina waarin we dieper ingaan op de aspecten waarop door gebruikers is getest.

Specificaties

Aantal testers: 30
Geslacht: 5x man & 25x vrouw
Testperiode: December 2016
Duur: 3 weken

       Positieve punten

Joke (56 jaar)
Gemakkelijk in gebruik en goed schoon te maken. De beste die ik geprobeerd heb tot nu toe, want het schuim blijft stevig.

Erica (58 jaar)
Geeft heel mooi dik schuim, en simpel dmv één druk op de knop. Het is ook fijn dat hij zelf stopt als het klaar is.

Lia (50 jaar)
Geruisloos, melk is echt warm, en schuim is luchtig.

Marie (55 jaar)

Hij is makkelijk in gebruik en ook goed schoon te maken. Hij maakt lekker stevig schuim, ook van magere melk en het geeft een ruime hoeveelheid.

Marga (49 jaar)

Gemakkelijk in gebruik, stevig melkschuim, gemakkelijk schoonmaken, snelle bereiding.

Karin (41 jaar)

Mooi wit, zeer makkelijk schoonmaken, makkelijk in gebruik en zeer snel een mooi resultaat.

Annette(49 jaar)
Het schuim is stevig en warm waardoor je koffie niet afkoelt. Het apparaat is simpel schoon te maken door het af te spoelen met heet water en dan af te drogen. Ook koud schuim is mogelijk zodat je ijskoffie kunt maken. Lekkere, minder zoete, vervanging voor slagroom bij desserts. Wel wat minder stevig dan slagroom.

Tamara (32 jaar)
Met weinig moeite heb je binnen korte tijd een verwenkoffie met perfect melkschuim!

Eric (52 jaar)

Hij is compact, werkt snel en is makkelijk schoon te maken.

Lily (37 jaar)
Heerlijk dik schuim. Niet alleen de bovenste laag van de melk maar alle melk die ik erin giet, is luchtig en opgeklopt. Fijn dat je ook melk/chocomel kan opwarmen zonder het opkloppen.

Hugo (36 jaar)

Handig en snel apparaat, het apparaat is goed schoon te houden. Snel warme melk of chocomelk en zeer goed schuim! Verder een degelijk en mooi apparaat.

Verbeterpunten


Erica

Het enige minpuntje wat ik kan bedenken is dat het teveel schuim is voor 1 kop. Ook als je de minimale hoeveelheid gebruikt, dus je gooit dan nogal veel melk/schuim weg. Ook voor de bereiding van kant en klare chocomelk is het teveel voor een grote beker. Dus dit apparaat is geschikt voor +-2 kommen of koppen.

Lia
Het reservoir zou wat groter mogen zijn, zodat je voor meer mensen tegelijk melkschuim kunt maken, voor z'n 2-en, of een grote latte machiato.

Anne
Een bijgeleverde lepel om schuim eruit te scheppen, aangezien dit niet met een metalen lepel mag. Niet altijd even goed opgeschuimd, verschilt wel per melksoort. Schenktuit erop zou schenken wellicht makkelijker maken.
Schuim wordt vrij snel koud, het wordt niet superwarm.

Karin
Ik vind het handvat minder mooi, maar dat is dan ook echt het enige waar wat over te zeuren zou kunnen zijn. Zeer tevreden, boven verwachting zelfs.

Annette
Een schenktuit is makkelijker bij latte macchiato, nu moest ik het eerst overschenken in een schenkkan waardoor het schuim afkoelt.

Eric
Een langer snoer is praktischer in het gebruik. Ook het aanbrengen van een schenktuitje bevordert het gebruik.

Hugo
Ik vind zelf de melk niet zo erg warm waardoor chocolademelk snel afgekoeld is. Voor in de cappuccino is dat niet zo erg.Tevreden


Neny

We hebben de afgelopen weken genoten van lekkere koffie en chocomelk.

Joke
Goede stevige melkschuim wat ik bij andere melkopschuimers niet gehad heb. Mooi apparaat makelijk in gebruik en schoon te maken, super

Erica

Totaalplaatje is zeer positief en ik gebruik het voor zowel melk en chocomelk evenveel denk ik. Alleen voor 1 persoon is het teveel.

Lia
Eenvoudig te bedienen, wat ook fijn is dat ik melk eerst koud kan opschuimen en vervolgens direct nogmaals warm, heb ik nog meer volume, lekker hoor. Ook de choco is goed warm!

Marga
De Melitta Cremio is gemakkelijk in het gebruik gemakkelijk schoon te maken en geeft zeer goed en stevig melkschuim. Ook melk warmen gaat zeer goed, alles is in zeer korte tijd klaar.

Elsbeth

Het is een hele fijne melkopschuimer. En wanneer je zin hebt kun je ook gemakkelijk warme chocomelk maken. De vorm van de melkopschuimer is ook mooi.

Karin
Had nog niet eerder een melkopschuimer gebruikt, deed het nog altijd met een klopper en een pannetje op het vuur. Wat een uitvinding, heel blij mee. Mooi fijn en stevig schuim in no time en geen aangekoekte pannetjes. Zo snel in gebruik dat je er makkelijk een aantal koffieliefhebbers en warme chocomelfans mee kunt verassen.

Tamara
Het is een fijne toevoeging aan mijn keukenapparatuur. Door het gebruiksgemak is het apparaat perfect voor dagelijks gebruik.

Monique
Voor de Cremio maakte ik met de hand schuim voor de koffie wat meestal slap schuim was, nu heb je echt stevig schuim waar zelfs een suikerklontje op blijft liggen.

Eric
Hij is praktisch in gebruik, maakt stevig melkschuim. Melk is eveneens snel op te warmen. Ook de recepten op de site zijn goed bruikbaar en lekker. Met een langer snoer en een schenktuitje is het een goede aanvulling in de keuken.


Eindoordeel


Melitta Cremio II kopen


Melitta Cremio II Wit

Melitta Cremio II Wit
Test panel 8.6 jan 2017
8,3 (28)
Test panel 8.6 jan 2017