HTC One M9

Dat de HTC One M9 qua uiterlijk erg veel weg heeft van zijn voorloper zou je snel op het verkeerde been zetten. Onder de motorkap zijn wel degelijk een aantal punten flink aangepakt. Lees hieronder meer over de HTC One M9.

Camera's

De HTC One M9 beschikt over een frontcamera van 4 megapixels. De pixels op deze beeldchip zijn zogenaamde ultrapixels. Door de techniek van de ultrapixels heb je de beschikking over een groter bereik aan kleuren en kun je in schemerige omstandigheden ook nog de fraaiste selfie's schieten.

Aan de achterkant een camera met een indrukwekkende 20 megapixels-sensor.
De lichtgevoeligheid van de lens is met f/2.0 de lichtgevoeligste in zijn klasse.

Processor en prestaties

Het kloppend hart in deze smartphone is een 8-core Qualcomm Snapdragon 810-processor die draait op een kloksnelheid van 2 GHz.

In combinatie met een werkgeheugen van 3 GB is is deze HTC klaar voor de nieuwste games, apps en mediatoepassingen.

Opslagcapaciteit

Op de 32 GB interne opslag kun je voldoende apps, foto's, games en documenten kwijt. Ben je verslaafd aan de nieuwste games en wil je veel filmpjes opslaan? Geen probleem! De HTC One M9 is voorzien van een microSD-kaart slot waarmee je de opslag kunt uitbreiden met maar liefst 128 GB!

Audio

Voorzien van twee stereospeakers, HTC BoomSound en Dolby Audio zal deze smartphone je versteld doen staan van zijn audiokwaliteiten. Ook zonder gebruik van een headset zal het geluid je verbazen.

Connenctiviteit en meer

Voorzien van de modernste interfaces als bluetooth 4.1, NFC, Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac en HDMI is deze smartphone jouw compagnon in alle mogelijke situaties.

En wat te denken van de snelle 4G LTE standaard? Op deze manier wordt het downloaden van media en apps nog écht leuk!

Uiteraard voorzien van alle belangrijke sensoren zoals onder andere omgevingslicht, versnellingsmeter, gyrosensor en kompas is deze HTC niet alleen een gsm maar een verlenging van jezelf.

Met deze HTC One M9 in strakke aluminium behuizing laat je zien dat jij kiest voor de combinatie van stijl én functionaliteit!