Energiedirect.nl

logo energiedirect.nl

De energieleverancier Energiedirect.nl bestaat inmiddels al meer dan 10 jaar en is een begrip in de energiewereld. Zij staan met hun energietarieven altijd scherp in de markt. Dit geldt voor zowel de nieuwe klanten als voor de bestaande klanten van Energiedirect.nl. Inmiddels levert Energiedirect.nl aan meer dan 700.000 consumenten energie.

Meer over Energiedirect.nl

Energiedirect.nl staat bekend om lage prijzen en grip op energiekosten. Als consument kun je gemakkelijk online jouw energieverbruik volgen om zo ook de energierekening te verminderen. Via Mijnenergiedirect.nl kun je ook je voorschot wijzigen of de meterstanden bekijken. Doordat zij veel online kunnen regelen, kunnen de tarieven voor energie ook voordelig blijven. Het overstappen gaan snel en is geen gedoe. Daar zorgt Energiedirect.nl voor. Bij Energiedirect.nl kun je kiezen voor een vast of variabel contract en daarnaast heb je de keuze tussen grijze en groene stroom.
 

Mocht je klachten hebben over Energiedirect.nl, dan kun je hierover meer informatie vinden via onderstaande link: http://www.energiedirect.nl/algemenevoorwaarden. Energiedirect.nl is aangesloten bij de Geschillencommissie en de Gedragscode.

Contactgegevens

T 0900-3347328 (€ 0,70 per gesprek, plus je gebruikelijke belkosten)

W http://www.energiedirect.nl

Buiten kantoortijden kun je ook contact opnemen via de Facebookpagina en via Twitter. Bij een stroomstoring kun je het Nationale Storingsnummer bellen: 0800-9009. Dit nummer is 24 uur per dag bereikbaar.

Adresgegevens

Energiedirect.nl
Willemsplein 4
5211 AK 's Hertogenbosch

Bekijk hoeveel jij kunt besparen

Naar energie vergelijken