Russell Hobbs Colours Plus - Reviews

Specificaties
Kleuren
grijs, zwart
Type/soort
broodrooster

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter 25-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Perfect broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de broodrooster nu enkele maanden in huis.

In een woord: Perfect.

Lange sleuven. Ook een flinke snee brood kan er helemaal in. Ook zijn ze breed genoeg voor een tostie.
Sleuven zijn ook breed genoeg voor een tosti.
Flink vermogen. Werkt snel.
Opwarmroostertje. Verrassend handig om broodjes even op te warmen.

Pluspunten

  • Lange sleuven
  • Brede sleuven
  • Ontdooifunctie
  • Fiks vermogen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 07-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Leuk Retro Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb deze broodrooster gekocht vanwege de retro looks/design. Verder doet ie wat ie moet doen. Handig dat rooster voor broodjes.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alex 05-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Eyecatcher van goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Russell Hobbs is een bekend merk met bij mij een perceptie van mooi design in combinatie met kwalitatief goede producten. Vandaar dat ik geen moment getwijfeld heb (ok, ik heb over de kleur getwijfeld) om dit model aan te schaffen. En nog steeds naar volle tevredenheid!

Pluspunten

  • Supermooi design
  • Paktisch in design
  • Kwalitatief goed

Minpunten

  • (Nog) geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pipo 29-05-2018
  • Product gekocht

Broodrooster ziet er mooi uit.

Algemene score

8,0
Poduct net binnen kan er dus nog geen oordeel over geven.Ziet er wel prachtig uit. De toekomst zal leren hoe het broodrooster bevalt!
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Reageer

Ron 27-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Oude broodrooster defect. Gekeken naar diverse broodroosters en o.a deze werd door gebruikers goed beoordeeld. Experts zijn minder positief, maar de cashback actie maakte de prijs interessant. Dus toch gekocht en hij doet het prima.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Prima geroosterd brood
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Anthony4706 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat die moet doen gewoon goed. Staat mooi in de keuken en op de ontbijttafel. Schoon houden wordt vergemakkelijkt door de lade waar de kruimels in opgevangen worden.
Wordt alleen wel erg warm aan de buitenkant.

Pluspunten

  • Prijs/prestatie
  • Goede afwerking

Minpunten

  • Buitenkant wordt wel erg warm
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Nel 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie look, snel broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
stond in een test als goed product en is ook mooi om te zien. Met de cashback-actie van Russell Hobbs van 10 euro is de prijs trouwens ook heel aantrekkelijk.

Pluspunten

  • mooi apparaat (rood) om te zien
  • zeer snel opgewarmd
  • niet duur
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Y.Coenegracht 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel geroosterde boterham

Algemene score

8,0
product is gekozen vanwege goede prijs/kwaliteitverhouding van deze broodrooster. Opzetstuk is handig voor roosteren van broodje of stukje stokbrood. We wilden deze broodrooster ook graag in de rode kleur.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Guti 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snelle toaster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vandaag deze toaster gekocht, en natuurlijk gelijk getest. Toast snel, en egaal, perfect! De looks zijn mooi, past mooi in de keuken. We hebben de storm grey, fijne neutrale kleur maar de andere modellen zijn ook mooi als je wat meer kleur in je keuken wil hebben. Waar het om gaat is dat deze toaster goed doet wat hij moet doen... en dat doet ie!

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Snelle toast tijd
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Freek 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooi design, is in vele hippe kleuren leverbaar. Volgens de instructies kent het een korte opwarmtijd en is snel en correct geleverd. Aandachtspunt is het korte snoer dat standaard is, dit zorgt ervoor dat het niet overal plaatsbaar is.

Pluspunten

  • design
  • kruimel lade
  • breedte openingen

Minpunten

  • lengte snoer
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elise 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat heeft een mooie kleur en voelt degelijk aan. Hij is makkelijk in gebruik en toast mooi gelijkmatig bruin.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hans V 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen doet zijn werk snel en goed een paar weken in huis mooie getoost fijne tooster

Pluspunten

  • snel
  • mooi getoost

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

broodroosterman 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxueus ontwerp

Algemene score

9,0
Heb dit product gekocht vanwege de looks. Erg stijlvol en in een mooie kleur. Bouwkwaliteit is uitstekend en beschikt over de gewenste functies en meer.

Pluspunten

  • Geweldige looks
  • Degelijke build quality
  • Praktische functies

Minpunten

  • Prijs mag natuurlijk altijd lager
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Amanda K 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede broodrooster voor een goede prijs!

Algemene score

10,0
Werkt prima. Heb deze broodrooster van 1,5 maand en gebruikt heel vaak. Geen problemen met gebruik, doet wat moet doen. Past voor elke soort van brood. Ik beveel zeker dit product aan.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emmetje B 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design, goede breedte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Breedte waar brood in moet is perfect, mooi retro design, mooie grijze kleur, dik tevreden, veel mogelijkheden

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J.Jager 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een ruime opening voor alle boterhammen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In november 2017 heb ik op basis van uitmuntende reviews deze broodrooster gekocht voor vrienden. Zij zijn er zo enthousiast over, dat ik voor onszelf ook deze gekocht heb.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Reageer

Jet 11-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

hele fijne mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind deze broodrooster heel handig omdat hij zo'n grote opening heeft waar je desnoods een forse plak stokbrood in kunt doen. Ook de kleur is fijn. Wij roosteren er dagelijks ons brood mee, dus hij moet op het aanrecht staan, maar daar staat hij dan ook prachtig .
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Steef 06-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Broodrooster Russel Hobbs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed werkende broodrooster met mooi design. Handige ontdooi functie en warmhoud roostertje.
Zo eet je snel een heerlijk goed geroosterd broodje!
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

sylvia 04-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

broodrooster

Algemene score

10,0
ik heb deze aangeschaft omdat ik er nog geen had.
en het moet een rode zijn ivm een rode keuken.
super machine gelijk getest toen ik er mee thuis kwam.
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

arno 02-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie broodrooster

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs en kwaliteit verhouden zich erg goed. En een juweeltje op het aanrecht. Lekker toast, goed knapperig!

Pluspunten

  • ontwerp
  • prijs
  • makkelijk te bedienen
  • prima schoon te houden
Geschreven voor: Russell Hobbs Colours Plus

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews