Bosch Oven serie 6 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 955,00
Naar de laagste prijs

Uniek: De alleskunner van Bosch

Benut alle talenten van de nieuwe Serie|6 oven om snel gezonde gerechten op tafel te kunnen zetten. Het is mogelijk om hete lucht te combineren met de grill en magnetronfunctie, en ook om 100% te stomen of stoom toe te voegen tijdens het gebruik. Wat je ook gaat klaarmaken, het resultaat zal voortreffelijk zijn. Ga voor meer informatie naar bosch-home.nl.

* Stoomfunctie
* Magnetronfunctie
* Hetelucht
* AutoPilot30

Autopilot

Elk gerecht is een succes dankzij 30 automatische programma's.

"Fijne combimagnetron met zelfs een stoomfunctie. Veel functionaliteiten voor een redelijke prijs. Helaas zit er alleen een glazen ovenplaat bij en een stoommandje en geen "gewone" ovenplaat. Makkelijk in gebruik."

8
Brigitte 18-4-2018

Bekijk alle reviews

Stoomfunctie

Eten dat in hete stoom wordt bereid, is niet alleen heerlijk sappig en mals, maar ook gezonder. Smaken, vitamines en mineralen blijven behouden. En het mooiste is dat u kunt koken op drie niveaus tegelijkertijd, zonder dat de geuren van de verschillende gerechten zich met elkaar vermengen. Een ander pluspunt: dankzij de geïntegreerde watertank is er geen directe wateraansluiting nodig.
Kortom, koken met behoud van vitamines en smaak.

Autopilot

Elk gerecht is een succes dankzij 30 automatische programma's.
Twijfel je aan de bereidingswijze van een bepaald gerecht? Grote kans dat de ideale instellingen ervan staan opgeslagen in de AutoPilot functie van de oven. Het enige dat je dan hoeft te doen is het gewicht aangeven, waarna automatisch de juiste temperatuur en baktijd worden ingesteld. Gegarandeerd makkelijk in gebruik, zonder uitzoekwerk of kans op mislukken.

Hetelucht

Uitstekende resultaten dankzij een optimale warmteverdeling.
Met 3D-hetelucht wordt de warmte gelijkmatig over de oven verdeeld en kun je op meerdere roosters en bakplaten tegelijkertijd bakken. Zelfs zoet en hartig samen, zonder dat smaken zich mengen.

Magnetronfunctie

Voor het snel bereiden, ontdooien en opwarmen van gerechten.

Bosch Oven serie 6 kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 955,00
Naar de laagste prijs