Bosch i-Dos kopen? Bekijk hier de selectie.
v.a. -
Naar de laagste prijs

Was met Bosch i-DOS

Altijd het perfécte resultaat: de nieuwe wasmachines van Bosch met automatisch doseersysteem i-DOS doseren het wasmiddel op de milliliter nauwkeurig, met een druk op de knop. Exact gedoseerd wasmiddel is niet alleen goed voor je wasgoed, maar ook voor het milieu en je portemonnee.

Ontdek Bosch i-DOS

De wasmachine wéét wat je wast.

De nieuwe i-DOS wasmachines van Bosch met Home Connect

Een Bosch apparaat met Home Connect is klaar voor de toekomst. Met de nieuwe gebruiksmogelijkheden wordt het huishouden makkelijker en leuker. Bedien je apparaten op afstand via de Home Connect app op je tablet of smartphone. De nieuwe wasmachines WAYH2842NL en WAYH2892NL beschikken naast vele andere functies ook over Home Connect.

  • Home Connect: slim huishoudelijk apparaat dat je leven gemakkelijker maakt dankzij de bediening via de Home Connect App.
  • i-DOS™: doseert volledig automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel voor een perfect resultaat.
  • AntiVlekken: de vlekkenautomaat die de 16 meest voorkomende vlekken gericht verwijdert.
  • Extreem stil: genieten van een extreem laag geluidsniveau, 48dB wassen / 74dB centrifugeren.
  • ComfortControl Plus met verbruiksindicatie: intuïtieve bediening met aanduiding van energie- en waterverbruik.
  • Bekijk hier de gehele Bosch i-DOS serie

Perfect wasresultaat

Met i-DOS heeft u altijd de juiste dosering ongeacht de hoeveelheid wasgoed.

Gemaksbediening

Wassen zonder gedoe. Door het autoprogramma en het programma geheugen hoeft u bijna niks meer te doen. Bij het automatische programma bepaalt Bosch i-DOS aan de hand van het gewicht en vuilheid van uw wasgoed ook het ideale programma.

Bespaar

Zonder i-DOS doseert 90% van de mensen teveel. Door automatische dosering wordt er altijd met de juiste hoeveelheid wasmiddel en wasverachter gewassen. Zo bespaart u tijd, water en elektriciteit.

Bewust wassen

Door overdosering heeft de wascyclus extra spoelbeuren nodig waardoor u meer verbruikt. Met i-DOS voortkomt u onnodig verbruik. Zo beschermt u uw wasmachine en het milieu.

Bosch i-Dos kopen? Bekijk hier de selectie.
v.a. -
Naar de laagste prijs