Bosch PSR 14,4 LI - Reviews

Specificaties
Type/soort
accu boor-/schroefmachine
Toepassingen
boren, schroeven
Electronic Cell Protection (ECP)
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maurice 08-11-2016

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Accuschroefmachine van Bosch voldoet geheel aan mijn verwachtingen, laad snel op, krachtig, ergonomisch en makkelijk te bedienen.

Pluspunten

  • Ergonomisch
  • Krachtig
  • Led verlichting
  • Accu laad snel op

Minpunten

  • Tweede Accu is redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jaap 19-07-2016
  • Product jaar of meer in bezit

Fijne boor, maar alleen voor de kleine klusjes

Algemene score

6,5
Ik heb deze boor sinds 2012. Ik ben niet zo'n enorme klusser, maar een schroefboor is onmisbaar in ieder huishouden. Ik heb deze gebruikt voor het plaatsen van een schutting, het in elkaar zetten van kasten en diverse reparatieklussen. Deze boor is eenvoudig in gebruik en ik heb hem met plezier gebruikt voor diverse klusjes. Echter, na krap 4 jaar hielt hij er mee op. Geen idee wat de reden is, maar als ik nu het knopje indruk, draait de boor heel eventjes en houdt er dan mee op. Jammer...Hij ziet er nog als nieuw uit en waarschijnlijk is repareren duurder dan een nieuwe kopen. Ben je op zoek naar een duurzame schroefboor, kijk dan even verder naar een stevigere machine. Dat is in ieder geval wat ik zal doen.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

Gerjan 22-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Korte levensduur

Algemene score

7,0
Kocht 4 jaar geleden dit type vanwege goede verhalen over Bosch. Na twee jaar defect. Nieuwe gekocht maar helaas na 26 maanden weer defect. Ik had de levensduur toch iets langer ingeschat bij gebruik door een gemiddelde klusser. Accu is pima.

Pluspunten

  • accu
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • levensduur machine

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Marit 11-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Prima voor de thuisklusser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Handzame voor, makkelijk in gebruik. Prima om te schroeven, om te boren is hij eigenlijk niet krachtig genoeg. Een tweede accu erbij is onmisbaar.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Ikke 10-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Super

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Ergonomic Boormachine/ Accuschroefmachine ligt perfekt in de hand. Het is een fijn ding om mee te werken en vibreerd niet zo hard als andere machines

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 07-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Ideaal klusmaatje

Algemene score

10,0
Deze boormachine van Bosch werkt echt fijn. De schroeven draaien er heel gemakkelijk en gelijkmatig in en het lichtje op de kop is heel handig. De machine is lichtgewicht wat de preciesie bij het boren verbetert omdat je veel minder trilt.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Gelijkmatig indraaien schroeven
  • Lichtje op kop.
  • Lichtgewicht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Najim 07-11-2016
  • Product paar maanden in bezit

Accu boormachine

Algemene score

7,0
Een schroef boormachine die ideaal is voor klussen thuis, dit heeft vooral te maken met de accu duur, dat hij goed in de hand licht en erg sterk is.

Pluspunten

  • Accuduur
  • Goed in de hand
  • sterk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 07-11-2016
  • Product paar weken in bezit

Fijne boor, werkt makkelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima schroef/boormachine. Fijn dat er geen draad in de weg zit en de accu gaat lang genoeg mee om lekker wat te klussen of in elkaar te zetten. Werkt vrij simpel, dus snel onder de knie en ook fijn dat de boormachine niet zwaar is.

Pluspunten

  • Draadloos
  • Goeie accu
  • Lekker licht.

Minpunten

  • Geen extra bitjes

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Mark 17-10-2016
  • Product paar weken in bezit

handig om te schroeven & boren in hout maar niet in muren

Algemene score

8,0
Het is een handige accu schroef boor machine die licht gewicht is en handig in gebruik. Zeker als je veel wilt schroeven zoals meubels en kasten in en uit elkaar helpt hij je echt goed, kleine klusjes met boren in hout is mogelijk maar boren in beton is niet aan te raden ook al is het een boor machine. Verder zit er geen echt gebruiksaanwijzing bij het product maar op zich wel makkelijk te gebruiken als je logisch denkt. in makkelijke koffer op te bergen

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • niet geschikt voor boren in muren (wel hout)
  • geen gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer