Philips Viva Collection HR2204 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Viva Collection HR2204 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

L ours 17-09-2021

Produit facile d utilisation

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Bon produit facile d utilisation et d ailleur j en ai offert un autre a ma maman bon appareil sans plus
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Zomers 07-09-2021

Soepmaker

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Heel tevreden van de soepmaker
Binnen de kortste tijd lekkere soep
Zou hem niet meer willen missen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

dtrv 30-08-2021

Supertoestel !

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Uiterst tevreden van dit product. Tijdbesparend, gemakkelijk in onderhoud, inhoud wordt goed gemixt en soep is op ideale temperatuur. Een echt ' hebbeding ' dat je zo goed als dagelijks gebruikt !
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Keukenfee 30-08-2021

Een geweldige aanwinst in de keuken

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Ik zou hem niet meer kunnen missen,iedere dag een andere verse soep,ideaal om restjes in te verwerken.Gebruiksvriendelijk,de soep is in 1,2,3 klaar
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

FamilieDekkers 28-08-2021

Geweldige soupmaker

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
We zijn heel erg tevreden met deze soupmaker. Niet gedacht dat het zo makkelijk zou zijn om een heerlijke kopje soep op tafel te zetten. Wij raden iedereen dit product aan.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

NAIJSEN 28-08-2021

Soupmaker van Philips heel praktisch en snel .

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Ideaal voor ons als ouder koppel! Niet meer bezig met grotte potten van 6 liter!
Heel snel wat lekkere soep gemaakt voor ons 2!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tina S 24-08-2021

Geweldig

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Je kunt er zoveel groenten in doen . Ik heb er ook snijbonen en paprika soep in gemaakt .
En in de winkel koop ik de aanbieding van groeten en maak er soep van en dan in de diepvries.
Hij gaat ook mee naar de camping! Heerlijk altijd verse soep. En ik heb al veel mensen aangestoken met mijn soupmaker! En heb er ook al veel smooties mee gemaakt . Seizoensfruit heerlijk.! Onmisbaar apparaatje!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Van de Wiel 23-08-2021

Eenvoudig te bedienen en de soep is snel klaar

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
De verse groenten alleen schoonspoelen, halveren en in de soupmaker leggen. De soupmaker doet de rest, snel klaar!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Soep monster 22-08-2021

Soep maken is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
In nog geen 20 minuten een heerlijke soep op tafel. Of je nu paprika, tomaten, broccoli, asperges, bloemkool of welke groente je ook neemt het smaakt super!
6 collega’s hebben na mijn enthousiasme ook meteen de soupmaker gekocht en zijn ook alle tevreden….
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

mae-tje 21-08-2021

Super

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
We kunnen niet meer zonder… Geweldig apparaat! Redelijk stil en erg snel. In 20 minuten de heerlijkste soep!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Soeplover 20-07-2021

Super snel lekkere soep of smoothie

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Heel gemakkelijk in gebruik. Snel soep zonder dat je er naar moet omzien. Alles ingrediënten erin, opzetten en klaar. Hetzelfde voor appelmoes, smoothie.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 01-06-2021

Perfect

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Maakt van alle groentenoverschotten heerlijke soep terwijl ji iets anders doet! Gewoon telkens ook een ajuin en een aardappel en bouillionblokje bijvoegen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Kelandy2 07-05-2021

Je recommande ce produit

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
J’adore ce produit , un gain de temps . Depuis que j’ai ce produit, je fais tout les jours des soupes différentes
Et surtout des fruits et légumes frais
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

fereold 11-04-2021

Excellent produit fonctionnel.

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Appareil très satisfaisant pour un petit ménage.
Facilité d'utilisation et rapidité d'exécution du programme choisi.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Boedha46 03-04-2021

Soupmaker

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Een fantastische product. Ik korte tijd een heerlijke kop soep op tafel. Recepten makkelijk te vinden. En aanrader dus
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Dupont en Dupont 21-01-2021

Een aanwinst

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Handig toestel.Het neemt niet teveel plaats in de keukenkast. Op een kwartier maak ik een liter zeer lekkere velouté. Alle groentenresten uit de koelkast komen in aanmerking.
Het enige nadeel voor mij is dat ik het niet in water kan onderdompelen om het te wassen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Deuf 18-01-2021

Produit remarquable

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Facilité d'emploi, rapidité, nettoyage facile.
Capacité pour 3 à 4 personnes, quantité qui me convient puisque le ménage se compose de 2 personnes
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Anoniem 16-01-2021

Gemakkelijk en snel

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren de soupmaker en toen deze was gesneuveld heb ik meteen een nieuwe besteld. Heerlijk verse soep die snel en makkelijk klaar te maken is en dat binnen een half uur.

Makkelijk: je gooit alles in de soupmaker, voeg er water bij (wel binnen de streepjes blijven) en je hebt 30 minuten later prachtige gladde soep.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Djou92 10-01-2021

Totalement fan

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

8,0
Je ne m'en lasse plus !
Si j'ai un petit bémol (mais tout petit) c'est qu'il faut faire attention en le nettoyant pour ne pas mouiller les deux parties électroniques et électriques
Max 1L de soupe mais juste ce qu'il faut pour ne pas en manger 3jours d'affiler
Produit conseillé il est juste top et en plus on n'a pas besoin de le cacher dans une armoire : il est beau
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Broek2 07-01-2021

Super apparaat

Geschreven voor: Philips Viva Collection HR2204

Algemene score

10,0
Echt een aanvulling op mijn Philips keukenapparaten. Je doet álle ingrediënten er in en de soupmaker maakt er een heerlijke soep van
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews