Bosch MMB64G6M - Reviews

Specificaties
Vermogen
800 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB64G6M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 08-12-2018
  • Product gekocht

Super Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Super blij met deze ALLES blender! Je kunt er o.a. soepen, smoothies, notenmixen mee maken en ijsblokjes fijnmaken. De glazenkan is hitte bestendig, heeft een inhoud van 1,5 liter met een vulopening in de deksel. De blender heeft 3 standen met verstelbare toerental wat heel handig is. Je draait de onderkant van de kan, waar de mesjes zitten, er makkelijk uit. Zo kun je het apparaat goed schoonmaken. Deze blender werkt snel, geruisloos en is multi functioneel. Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • Multi functioneel
  • Glazenkan, hitte bestendig
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

oktaviani 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

heavy but works well

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
I recently bought this product to make juices everyday. This product is quite practical and relatively easy to clean. The jug is a bit heavy, but I'm a small person so maybe not a problem for other people. Also a bit hard for me to plug the jug out of the base, but maybe because it's also very new. Overall it works well in crunching hard fruits like apples, even without water, although we use the stick (included in the package) to help crunching down the fruits. So we're happy about the product. The sound is indeed not as disturbing as other blenders.

Pluspunten

  • strong

Minpunten

  • heavy

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Didy 07-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bosch MMB64G6M

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, handig om schoon te maken en veel stiller kwa geluid. Wordt gevarieerd door ons gebruikt.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Hans 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Uitstekend product. Maakt perfecte smooties. De blender weet goed raad met bevroren fruit. Het eindproduct is fijn van structuur en luchtig. Gemakkelijk te reinigen en de motor maak weinig lawaai. Handig zijn de voorgeprogrammeerde toetsen en niet te vergeten de pulse. Hierdoor kun je met een druk op de knop de inhoud van de kan een boost geven. Een aanwinst.

Pluspunten

  • Mooi eindresultaat
  • Geluidsarm
  • Eenvoudig te bedienen
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nour 03-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

SilentMixx

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Echt een top product is redelijk stil en erg krachtig. Het is makkelijk te gebruiken en de inhoud is groot genoeg om behoorlijk wat te blenden.

Pluspunten

  • Grote
  • Stil

Minpunten

  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Midejo 30-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Fijne geluidsarme blender en snel goed resultaat. Verwerkt in korte tijd ook harde groenten en ijsblokjes

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch Silentmixx blender

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Mooi design, handig in gebruik en eenvoudige bediening. Geluidsniveau valt erg mee en hakt moeiteloos grotere stukken fruit, ijs e.d. Goeie prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Design
  • Eenvoudige bediening
  • Weinig geluid
  • Toepasbaarheid oké
  • Goede prijs-/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoerd 23-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk echt duits apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Onze vorige blender is overleden.
Toen deze Bosch gekocht. Kwalitatief vergelijkbaar met de oudere Mercedessen. Zwaar en degelijk.
Degelijk net afgewerkt, stil. Meevaller: ook nog 20 euro cashback.
Helemaal blij.

Pluspunten

  • Stil
  • Extra maalbakje voor noten etc. erbij
  • Kan ook ijs malen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lambo 18-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke modieuze uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Zeer leuk uitziende blender die ook nog eens redelijk stil is en perfect werkt. Makkelijk te demonteren om zo makkelijk schoon te maken. De aanwezigheid van de sneltoetsen is zeker een pluspunt.

Pluspunten

  • Stil
  • Sneltoetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 12-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
prima blender, voldoet aan verwachting incl handige uien hakker, mooi design, de kan is wat groot omdat kunstof onderkant er aan blijft

Pluspunten

  • uienhakker
  • stil

Minpunten

  • hele grote kan ivm vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arjan 09-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch SilentMixx MMB64G6M

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
We zijn erg blij met deze blender. Het heeft een grote beker van glas en schenkt perfect uit. Het crtushen van ijs is ideaal voor DRANKJES MET FIJN blended-IJS, precies wat we zochten. Verder veel standen en snelheden!

Pluspunten

  • Grote beker die vrijwel
  • Makkelijk te verschonen
  • Veel snelheden
  • Perfect ijs-schilfers

Minpunten

  • Bij shakes blijft poeder wel een beetje plakken
  • Iets te zwaar voor minder sterke mensen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Lukasz 04-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Very nice blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
I am very pleased with my purchase. Blender is silent as promissed, and does the work in almost no time. Jug makes doing a smoothie easier due to big capacity. Definitelly recommend.

Pluspunten

  • Silent
  • Powerfull

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark187 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MMB64G6M SilentMixx - Blender.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Heb de blender nu een paar dagen en moet zeggen dat hij echt super zijn werk doet. Hij is lekker krachtig en zeer geluidsloos. Zeer vriendelijk in gebruik en makkelijk schoon te maken zoals al in de beschrijving stond. Het apparaat is vrij groot,maar mis staat zeker niet in de keuken. Jammer dat het pitjes filter er bij dit type niet bij zit. Maar de stamper is echt een must have. Bij mij heeft hij zijn vaste plekje gekregen. Weg stoppen is zonden. Zeker een aanrader voor iedere keuken!

Pluspunten

  • Stil
  • Makelijk schoon te maken
  • Makelijk in gebruik
  • Aanstamper super

Minpunten

  • Pitjes filter had er best bij gemogen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 02-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Het is voor mij echt de perfecte blender. Met hakmolen, dat wilde ik graag. Hij ziet er werkelijk prachtig uit!
De kan is van glas, dus duurzaam. Hij is daardoor ook erg makkelijk schoon te maken. Ik laat hem graag op het aanrecht staan, ondanks dat het ook niet de kleinste is. En heel erg stil, het is meer zoemen. Ik had niet verwacht dat hij zo stil zou zijn.

Pluspunten

  • Degelijkheid
  • Ziet er echt mooi uit!
  • Heel erg stil
  • Heeft een hakmolen
  • Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corrienne 30-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Mooie solide blender, stevig materiaal. De blender is opvallend stil (stiller dan eerdere blenders die ik heb gehad). Verder goed schoon te maken. Prima aankoop dus.

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Briljante blender 19-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Briljante blender

Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

9,0
Na eerst een concurrerend product gekocht te hebben, welke niet in staat bleek een havermout & fruit smoothie te blenden, heb ik deze Bosch blender aangeschaft. In één woord fantastisch; er kwam een perfecte smoothie uit, dus ik zal hem zeker vaak gaan gebruiken.

Pluspunten

  • Kracht motor
  • Voorgeprogrammeerde standen
  • Erg stil voor een blender
  • Messendeel kan eenvoudig los- en schoongemaakt

Minpunten

  • Kan wat zwaar en past niet in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.El Haik 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoek niet verder silent mixx is ideaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

8,0
Deze bosch silent mixx is perfect en stiller dan alle andere mixers en er zit ook een haker bij voor het malen voor nootjes kort om ik raad je om zo 1 te halen

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

M. Zoufri 12-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil tijdens gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB64G6M

Algemene score

10,0
Makkelijk bedienbaar krachtig en stil tijdens gebruik.
Van waterkoker tot droger heb ik van het merk bosch.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer