Moulinex Ultrablend LM935E10 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karima89 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb de Moulinex Ultrablend voor zowel koude als warme gerechten gebruikt en het is een geweldige aanrader! Alseerst wat ben ik blij met de ijsmodus! Deze hakt grove en fijne stukjes tot een grote die jij wilt. Ik heb er ook ui ingedaan en dit ging probleemloos! Voor mij geen tranende ogen meer bij het hakken van een ui! Smoothies zijn in een oogwenk klaar!

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Hakfunctie
  • Ijsfunctie
  • Start snel op
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Charlotte 02-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Krachtige blender, handig in gebruik

Algemene score

8,0
De Moulinex Ultrablend is een heel krachtige blender, ideaal voor smoothies en soep. De blender is heel handig in gebruik dankzij de voorgeprogrameerde functies: fruit pellen en in grote stukken snijden, in de blender en op enkele minuten lekker gemixt, enkele ijsblokjes erbij en dan nog even kort en krachtig blenden en je hebt een heerlijk frisse smoothie. Ook heel handig voor soep waarbij ik echt tijd win doordat ik de soep nadien niet meer hoef te zeven.

Enige minpuntjes zijn de gebrekkige handleiding en het feit dat je het toestel moeilijk kan opbergen door zijn grootte. De gebrekkige handleiding mis je echter al snel niet aangezien de knopjes redelijk voor zich spreken.

Pluspunten

  • snelheid
  • krachtig
  • gemakkelijk te reinigen
  • voorgeprogrammeerde functies
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • gebrekkige handleiding
  • moeilijk op te bergen
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ina 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Tevreden van

Algemene score

8,0
Ik vind dit een zeer goed toestel die hele lekkere smoothies en soepen kan maken. Je steekt er de groenten in en hij maakt in amper enkele minuten echt zeer fijne soep. Aanrader

Pluspunten

  • Mixt superfijn
  • Kan ook hele lekkere soep maken

Minpunten

  • Groot
  • Niet goedkoop
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Maitechu 02-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Groot maar krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Wat een machine. Grote stukken zijn geen probleem. Bevroren fruit krijgt hij in no time klein. Smeuïge smoothies, soepen zijn top met deze blender. Mijn guacamole voor mijn ladiesnight was perfect. Ik heb er veel complimenten over gekregen. Elke morgend maak ik mijn ontbijt met de blender: fruit, granola en melk. Gemakkelijk in onderhoud met de speciale functie. Hij is helaas groot. Te groot voor het aanrecht bij mij.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Zeer smeuige resultaten
  • Ijsklonjtes crushen is kinderspel

Minpunten

  • Plastieken Kan
  • Groot
  • Luid
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

roodpakje 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een dik jaar zijn wij 180° veranderd qua voedingsgewoontes: enkel biologische, onverwerkte ingrediënten. Sindsdien starten we onze dag ook met een smoothie als ontbijt. Deze blender geeft een absoluut topresultaat in een mum van tijd: geen onvermalen stukjes en een heerlijk 'smooth' resultaat. Zeer eenvoudige bediening: soep-smoothie-sorbet-reinigen, dat is het. Soep ook zeer eenvoudig: even de groenten stomen tot ze wat zachter zijn, in de blender en klaar. Absolute aanrader!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • schitterend resultaat

Minpunten

  • plastiek (geur blijft hangen)
  • luid
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natascha 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gemakkelijk om te gebruiken en zeker de autoclean is een leuke bonus! Alles heel goed gemixt en veel programma’s waaruit je kan kiezen!

Pluspunten

  • Autoclean
  • Veel programma’s
  • Mixt heel fijn
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De_Tanty 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit is echt een zeer krachtige mixer, ook voor grote hoeveelheden. Ideaal om soep te mixen, een lekkere smooty te blenden of een heel smooty fruitpapje te maken. Ook de zelfreinigende functie is ideaal om de vlijmscherpe messen te reinigen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Ook grote hoeveelheden

Minpunten

  • Hoog, moeilijk op te bergen
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vicky24 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede blender

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit, blend heel fijn
Alle functies zijn top en zijn gemakkelijk te gebruiken. Ideaal om te gebruiken met kindjes

Pluspunten

  • Blend fijn

Minpunten

  • Geen receptenboekje
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Katja 28-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

groot

Algemene score

5,0
Ik vind deze blender niet zo praktisch, hij is voor ons te groot en past niet handig in en onder de keukenkasten. Ook in de vaatwasmachine past de kan niet en daardoor moeilijk proper te krijgen. De schoonmaakstand vinden we onvoldoende om hem goed proper te krijgen.
Voor het maken van soep is hij oké als we hem gebruiken als mixer, maar we moeten wel uitkijken of het eten niet te warm is als het in de blender gaat en dat is dan weer minder handig. Een gewone staafmixer doet de klus even goed. Grappig is dat de soepmaakstand 7 minuten duurt, terwijl de soep op 1,5 minuten ook gemixt is hoor.
Voor het maken van guacamole vonden wij de blender niet oké, het lukte echt niet goed.
Voor smoothies lukt het wel vrij goed.
Pluspunt vind ik de plastiek kan, hij weegt niet zoveel.
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Jessica 25-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Ultrablender

Algemene score

7,0
Bij het uitpakken valt de grootte van het motorblok en de kan meteen op. Hij kan niet praktisch opgeborgen worden en neemt veel plaats in.
Er zijn verschillende programma’s op de display. Het is zelf een beetje uitzoeken hoe de blender werkt, want er zit een minimale gebruiksaanwijzing bij.
Een smoothie glad blenden is in een wip gebeurd.
Maar waar ik het meest tevreden over ben, is hoe soep in 20 seconden glad wordt gemixt. Met mijn vorige blender moest ik mijn soep nog zeven. Met de ultrablend is dat niet meer nodig: de soep is perfect glad en zelfs romig van smaak.
Er zit ook een zelfreinigend programma op. Deze vind ik geen meerwaarde omdat enkel de mesjes en het onderste deel van de kan worden gereinigd.
Een ander nadeel is dat het toestel wel veel lawaai maakt.

Pluspunten

  • Grote kan
  • Verschillende programma’s
  • Soep is romig na het blenden
  • Werkt erg snel

Minpunten

  • Grote motor
  • Neemt veel plaats in
  • Maakt veel lawaai
  • Weinig uitleg/gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeskevg 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
krachtige blender mixt super glad, waardoor romige smaak
lawaai neem ik er graag bij
groot waardoor moeilijk in onderhoud
zelfreiniging goed voor de messen, maar reinigt niet tot helemaal boven
leuk door de automatische programmas
mis een receptenboekje en een grotere handleiding
mixt soep maar je moet de groenten voorstoven
vind het een duur toestel

Pluspunten

  • mixt glad en snel
  • romige smaak daardoor

Minpunten

  • maakt lawaai
  • duur
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Il 22-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

degelijk en kwalitatief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bij het uitpakken van de blender was ik al aangenaam verrast door de degelijkheid; het toestel voelt heel zwaar en kwalitatief. De beker is ook voldoende groot voor een gezin van 4, zodat er niet in delen moet gewerkt worden. We gebruiken de blender in de eerste plaats voor een groene smoothie elke ochtend. Heel lekker en zo gemakkelijk. Het toestel is bovendien veel sneller te reinigen dan een sapcentrifuge. Het enige nadeel bij het maken van de smoothies is dat ze door de wrijving wat warm worden, maar dit is op te lossen door er ijs onder te mengen. Opgelet: geen ijsblokjes onder mixen, want dat beschadigt de beker - hebben we helaas al ondervonden. Verder hebben we al een komkommer-avocadosoep en smakelijke verse champignonsoep bereid. Allemaal even glad gemixt. Tot hiertoe dus heel positieve ervaringen met als enige minpuntjes het warm worden van koude mixen en een redelijk aantal decibels wanneer het toestel gebruikt wordt. Wat ik ook een beetje mis, is een receptenboekje met startersideetjes .

Pluspunten

  • grote beker
  • gemakkelijke reiniging
  • kwalitatief

Minpunten

  • vrij lawaaierig bij gebruik
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Saar 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Smooth resultaat met deze zalige blender

Algemene score

8,0
Ik had reeds een blender in huis, dus ik was heel benieuwd wat de meerwaarde van deze zou zijn. Een eerste test gebeurde met een smoothie en ik wist meteen: dit toestel is de max! Het is duidelijk een pak krachtiger dan een gewone blender en de textuur van de smoothie was smoother dan smooth. Ook met het maken van sauzen was er hier veel enthousiasme. Ik hoef geen tomatensaus uit een potje meer te gebruiken, deze blender maakt geweldig mooie en gladde sauzen van alle groenten. De selfcleanfunctie is ook heel handig om het toestel proper te houden. Al is een grondige poetsbeurt niet onnodig. Ik ben overtuigd van de meerwaarde van deze blender. Het toestel maakt wel een hoop lawaai in een wereld waar alle huishoudtoestellen steeds stiller worden. Ook vond ik het ontbreken van een receptenboekje wel een minpunt. Volgens mij kan je meer met het toestel dan ik nu al weet, maar is het kwestie van 'zelf uitvinden'. En dat is op zich ook een geweldige uitdaging!

Pluspunten

  • Krachtig toestel
  • Perfect resultaat
  • Makkelijk te onderhouden

Minpunten

  • Te beknopte handleiding
  • Maakt veel lawaai
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anja De Winne (Annelena) 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

De koning der blenders

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Toen ik de blender op mijn keukenkast stelde, had ik iets van wow zo'n een grote! Met mijn groot gezin niet te groot, de meeste blenders zijn net iets te klein en dan deed ik die eigenlijk te vol. Nu is dit super, in één keer een portie voor allemaal 6 tot 7 personen. hij mixt alles heel smeuïg en glad. Beetje veel lawaai, maar doordat er een vaste tijd in zit, duurde dit niet lang. Van de ijsblokjes was ook niets meer terug te vinden en was alles super cool. Voor de aanbevolen prijs, zou er toch wel een receptenboekje mogen bij zitten. Sorbet recepten met de blender vond ik online niet en weet er zelf ook geen. Mij smoothie vonden ze hier bij mij allemaal lekker. Ik ben in ieder geval zeker dat ze iets lekker en gezond hebben! 100% zonder toegevoegde suikers. De reinigingsmodus is super gemakkelijk, ik heb het wel onmiddelijk toegepast zodat de resten niet zouden aankleven. Voor een aperitiefsoepje is deze zeker aan te raden, daar de blender de soep romig proeft zonder room aan toe te voegen, en geen stukjes meer terug te vinden zijn. Voor mij is deze blender een echte topper!

Pluspunten

  • mixt heel fijn
  • reinigingsmodus
  • automatische instellingen

Minpunten

  • maakt veel lawai
  • mini receptenboekje zou er toch bij moeten
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pascale 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supermotor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na het openen van de verpakking krijg je een prachtige blender te zien, die mooi in de keuken staat.
De toetsen wijzen zichzelf voor een groot stuk uit. Zo heb je oa de smoothie, de soep en de zelfreinigende functie. Deze zijn vooraf ingesteld en makkelijk te bedienen met een druk op de knop.
Natuurlijk kan je ook zelf de snelheid en de tijd die de blender draait regelen.
Voor de lekkerste soep laat je je groenten even voorgaren, maar een gazpacho lukt ook zonder problemen door zijn kracht.
Minpuntje is het gebrek aan een receptenboekje en toch ook wel het feit dat hij lawaaierig is.
Verder een prima toestel!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • romige soep
  • grote beker
  • zelfreinigende functie

Minpunten

  • lawaaierig
  • smoothie wordt warm
  • geen receptenboekje
  • prijs
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Eva Cordier 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede blender

Algemene score

7,0
Goede blender, zeer krachtig.
Leuk dat je verschillende programma’s hebt.
De soepfunctie is niet wat ik ervan verwacht had. De groenten moeten al gegaard zijn voor ze in de blender kunnen.

Pluspunten

  • Super krachtige blender
  • Mooi

Minpunten

  • Zwaar
  • Soepfunctie niet ideaal
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Elke 18-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

meer dan een mixer

Algemene score

6,0
Ik ben direct verschillende soepen gaan maken. Deze soepen kan je superfijn gemixt worden, zo fijn dat de soep zelfs romig is zonder room te gebruiken. De grootte van de kan is goed voor een liter soep, ook al is de kan groter. Je moet wat ruimte extra voorzien voor het blenden. Er komt ook schuim op de soep en de eerste maal had ik kleine overstroming ... Ik vind de machine ook aan de luide kant. Praktisch in gebruik wel, alles mag in de vaatwas maar de kan is net te hoog voor in mijn vaatwas te kunnen, gelukkig is er een autocleanprogramma waardoor je de kan eigenlijk niet in de vaatwas moet stoppen. Enkel afdrogen na het programma.

Pluspunten

  • interessante functies
  • cleanprogramma

Minpunten

  • te veel lawaai
  • te groot voor in vaatwas
  • geen receptenboekje
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ddewaele 17-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtig voor gladde soep

Algemene score

6,0
Voorheen gebruikte ik een Bosch keukentoestel die zowel blender als keukenrobot is. Deze kan hem niet vervangen jammer genoeg.
1) omdat ik het 3x week makkelijk gebruiken door de afmetingen ik hem telkens moet opbergen. In het begin ook wat vragen omdat de kan niet "vastgeklikt" staat op het onderstel, maar dat blijkt bij het werken geen probleem te zijn. Jammer van het geluid en de geur die hij maakt.
2) Hij is vooral geschikt voor mixen van gladde soep, heb er ook al meermaals cakedeeg in gemaakt (die warmt echter op wat niet zo goed is voor de eitjes)
3) Schoonmaken achteraf is vaak een uitdaging met een blender maar deze heeft het Autoclean programma. Vooral voor het cakedeeg is dit een erg aangename functie. Voor hoeveelheden 0,75L aanrader maar kleinere hoeveelheden erg prutsen door de grotere (scherpe) messen.

Pluspunten

  • Mixt feilloos gladde soep
  • Zowel voor cakedeeg/ijssorbet/smoothies/soep
  • Instelbare snelheid en meerdere programma's
  • Autoclean functie

Minpunten

  • Maakt veel lawaai
  • Warmt snel op en geeft zo geur af
  • Afmetingen - moet worden opgeborgen
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Fanny 16-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Soepen en smoothies met fluweelachtige structuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De blender neemt enorm veel plaats in en is zeer luidruchtig. Maar de soep en smoothies hebben een fluweelachtige structuur die ik niet kan bekomen met een gewone mixer. "Soepmaker" is een misleidend woord, gezien je de soep eerst gewoon moet maken op het vuur, en dan overgieten in de blender om te mixen. Maar, mijn kinderen zijn enorme fan want het kleinste stukje vissen ze uit de soep, en dit is hier niet het geval want er zijn geen stukjes te vinden. Het mixen ging enorm snel, ik heb de volledige tijd van de functie niet moeten afwachten, op 2min was de soep gemixt. Ook de sorbet is zeer goed geslaagd en heeft een enorm fijne structuur. Een receptenboekje zou er wel mogen bijzitten, gezien de functies en de prijs van het toestel.

Pluspunten

  • sterke motor
  • superfijne structuur
  • zelfreinigend
  • grote inhoud
  • snel klaar

Minpunten

  • zeer groot
  • lawaaiierig
  • kan is te groot voor de vaatwas
  • geen receptenboekje
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lilian 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat hij belooft

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
-De gebruiksaanwijzing is minimaal voor iemand die nog geen ervaring heeft met een blender en ik had in de doos op zijn minst enkele eenvoudige “starters”-recepten verwacht.
-Maar, het moet gezegd: de ultrablend doet wat beloofd wordt. Mijn eenvoudige soepjes zien eruit én smaken als ware feestsoepen.
Ook over de functie smoothies, die ik voor mijn milkshakes gebruik, ben ik zeer tevreden.
-Met de automatische programma's is het makkelijk om vlug een perfect gemixt resultaat te bekomen

Pluspunten

  • gemakkelijk in gebruik
  • grote inhoud

Minpunten

  • maakt veel lawaai
  • neemt veel plaats in
Geschreven voor: Moulinex Ultrablend LM935E10

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews