Bosch MMB66G7M - Reviews

Specificaties
Vermogen
900 watt
Fabrikant kleur(en)
zwart
Type/soort
blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MMB66G7M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mandy 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

9,0
Ik was op zoek naar een blender voor het maken van smoothies. Hij is erg krachtig en maakt alles goed fijn zonder enige moeite. De highspeed stand is erg handig mocht het nog niet fijn genoeg zijn.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Goede hulpstukken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jay 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blender die voldoet naar al mijn wensen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

10,0
Dé perfecte type blender! Eindelijk een blender die naar al mijn wensen voldoet:

+ Materiaal: Van glas, dus geen krasjes op langere termijn
+ Capaciteit: 2,3 L, lekker groot, kan altijd meer smooties maken indien nodig
+ Veiligheid: Zuignapjes en Thermo Safe
+ Comfort: Snelheid in diversiteit en niet beperkt tot vb. 2 snelheden
+ Prijs: Elke cent waard! En niet te duur. Heb ook blenders gezien die duurder dan 200 zijn en zo weinig functies hebben
+ Extra: Eindelijk een blender die een filter optie heeft! handig voor als je bezoekers geen stukjes in hun smoothie willen en nog eens geschikt voor ijsblokjes!

Pluspunten

  • Glas
  • Lekker groot, 2.3L
  • Filter
  • Veiligheid, zuignapjes en Thermo Safe
  • Prijs, kwaliteit verhouding, functie verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

zjootje 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel geruislozer

Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

8,0
Ik vind het een fijne blender. Ik hoef me minder zorgen te maken om de buren als ik vroeg opsta en een shake maak. De blender maakt veel minder geluid dat de blender die ik hiervoor had. De verschillende standen (o.a. high speed) zijn ook heel fijn. Ik heb wel het idee dat het wat langer duurt om ingrediënten te malen, ondanks de vier mesjes.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • fijne standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

EvA 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en fijn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

8,0
Fijn apparaat wat niet teveel geluid maakt en goed werkt. Alle ingrediënten worden zoals het hoort zonder moeite verwerkt, zowel ingevroren als hardere groenten en fruit. Alle hulpstukken kunnen in de vaatwasser (behalve het mes zelf). Hij lekt niet en is goed in en uit elkaar te halen. De nopjes aan de onderkant zorgen ervoor dat hij goed blijft staan.

Pluspunten

  • Sterkte motor
  • stevige hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sacha 15-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

8,0
Inderdaad het geluid is nihil vergeleken bij andere Blenders. Vooral fijn dat er een hulpstuk aanwezig is om
de pulp bij smoothie maken in op te vangen. Aantal toeren is ook goed alles komt er 'glad' uit, geen klontjes.
Ik ben er zeer tevreden over, waar voor je geld en ook het schoonmaken onderdelen gaat uitstekend. Wel is het zo
dat het een vrij zwaar apparaat is. Dus mensen met bijv reuma goed de beker vasthouden is van dik glas. Is ook
nodig want je kan zelfs warme dranken bereiden.

Pluspunten

  • zeer geluidsarm
  • degelijk gefabriceerd

Minpunten

  • Zware beker

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Y 11-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met deze blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

9,0
Erg fijne blender. De grote glazen kom zorgt ervoor dat je ook warme soep kunt blenden.
De taploze snelheid van de messen zijn simpel in te stellen en werken fijn.
Het apparaat maakt beduidend minder lawaai dan mijn vorige blender.
Erg fijn!
Zelfs pitten uit de watermeloen weet hij tot sap te verwerken in turbo stand.

Een echte aanrader dus.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Blendt goed
  • Traploos in te stellen
  • Mooi
  • Glazen grote kom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastiaan 07-02-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sebas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

9,0
Werkt zeer goed en is lekker stil. Is erg makkelijk te bedienen, en schoon te houden. Een Topper moet ik zeggen

Pluspunten

  • Stil
  • Makkelijk te bedienen

Minpunten

  • Wat zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rik 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden met Bosch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MMB66G7M

Algemene score

10,0
Woensdag besteld, donderdag in huis en er inmiddels al de heerlijkste gerechten mee gemaakt. Een plaatje op het aanrecht, zeer solide, stil en snel. Kortom iets beters kon ik me niet wensen

Pluspunten

  • Solide
  • Mooi
  • Stil
  • Goede werking

Minpunten

  • mes mag niet in vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer