Braun MQ 9045 Aperitive - Reviews

Specificaties
Vermogen
1000 watt
Afneembare mengbeker
Ja
Inhoud mengbeker
1,25 liter

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 60 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hobbykok 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn vorige Braun staafmixer ruim 12 jaar gehad en omdat ik er altijd heel tevreden over was nu ook voor een Braun gekozen.
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer.
Alle (harde) noten, zaden etc. kan ik nu zelf fijn malen, dit is verser en goedkoper.
Maar ook een smoothie, muffinbeslag, pannekoekbeslag, soepen en sauzen en nog heel veel meer is in een mum van tijd en met weinig moeite gemixt.
Ik ga hier nog veel mee uitproberen en verwacht er nog lang en veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik
  • Sterke motor
  • Handige blenderkommen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagelijkse gebruiker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ9045X

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Beste staafmixer ooit! De geweldige active blade technologie komt zelfs bij de bodem waar normaal het voedsel altijd blijft liggen en niet opgepakt wordt. Deze staafmixer is zeer krachtig en vergt dus weinig kracht en bespaart tijd.

Pluspunten

  • active blade
  • krachtig
  • spettert niet
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenhulpje 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenhulp

Algemene score

8,0
Deze MQ9045X gekocht omdat de prijs/kwaliteit verhouding top was.
Het voordeel is dat er 2 bekers inzitten om te mixen.

Pluspunten

  • prijs
  • Toerental staafmixer traploos instelbaar.

Minpunten

  • Deksels van hakkommen klikken niet zo mooi vast.
  • plastic van de hakkommen mag degelijker aanvoelen.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig stevig en snel, mooie accessoires , is een complete keuken machine, ben er erg blij mee, en gaat lang mee

Pluspunten

  • Compact
  • Sterk
  • Veel mogelijkheden
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeanet 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na meerdere keren een goedkope staafmixer te hebben gekocht, die dan toch niet werken zoals je hoopt, deze staafmixer van Braun gekocht.
Het is gewoon plezierig om hier mee te werken, ik wilde dat ik hem al veel eerder aangeschaft had. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Supersnel
  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik
  • uitgebreide set
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een kracht!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden een Multiquick 5 van 3 jaar oud die helaas bruine vloeistof begon te lekken. Aangezien wij niet zonder een staafmixer kunnen voor het bereiden van onze gerechten hebben we ditmaal de krachtigste van de serie besteld. Maar liefst 1000Watt! En dat merk je tijdens het gebruik. We hebben hem kortstondig getest en zijn tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Kracht
  • Veilige aansluiting op accessoires

Minpunten

  • Prijzig
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Draats 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer met de juiste accesoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Alles wat je echt nodig hebt bij een staafmixer zit in dit pakket. Hij doet precies wat je mag verwachten, heerlijke smoothies en sauzen.

Pluspunten

  • Blenderkan
  • Traploze snelheid
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melle 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoals gewend van Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al een enige tijd was ik op zoek naar een goede multi in 1 voor een betaalbare prijs.
Heb dit apparaat bij mijn vriendin uitgeprobeerd en overheerlijke soepen en dergelijke gemaakt. Dit apparaat is eigenlijk een kleine variant van wat grote keukenmachine kan. Gelukkig neemt dit apparaat minder ruimte in beslag en het reinigen gaat je ook makkelijk af. Hij maakt geen lawaai en ligt goed in de hand. Prima product dus!

Pluspunten

  • Ruimtebesparend
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen opbergsysteem meegeleverd
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

BramvOh 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig apparaat voor zowel smoothies, sauzen, pesto's, cocktails. Veel mogelijkheden en handige pusleerknop
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Efi 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MQ9045

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed spul doet wat hij moet doen! Ik heb dit gekocht om mee te nemen naar buitenland ivm emigratie ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Veelzijdig
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.Mixer 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker smooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel soepel pureert de mixer rauwe groente, ook kaas hakken in de kleine hakker gaat super. En lekker stil, maakt geen herrie.

Pluspunten

  • Stil
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • messen zijn scherp dus goed opletten.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi degelijk apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb deze staafmixer gekregen als huwelijkscadeau. De staafmixer en de accessoires zien er degelijk uit. Er zit een beveiliging op, waardoor hij op slot gaat als hij even niet gebruikt wordt. Dit is op zich een goede veiligheidsoptie, maar voor mij wel wennen, ook vind ik dat hij vrij snel op slot gaat. Dus ik ben steeds op de vergrendeling aan het drukken.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Mooi design
  • Trekt niet vacuum

Minpunten

  • Wordt snel vergrendeld.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yogesh 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat andere staafmixer niet zo sterk zijn als deze. Het is sterktste omdat het 1000 watt motor heeft.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi hak resultaat

Algemene score

9,0
Fijne Staafmixer met mooie degelijke accessoires. Steeds weer een perfect resultaat en mooi controle van de fijnheid door de fijne gefaseerde bedieningsknop.

Pluspunten

  • Bediening
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.D.Oosterman 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Highspeed multifunctionele blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat onze vorige blender was gesneuveld moesten wij opzoek naar een nieuwe. En na een grondige speurtocht op het internet, kwam ik samen met mijn vriendin uit op de Braun MQ 9045.
De ervaringen die ik en mijn vriendin tot nu toe hebben met deze blender zijn zeer positief, het is echt een toevoeging aan onze keuken. Alles wat we hem tot nu toe hebben voorgeschotelt heeft de Braun zonder moeite verwerkt.
Het enige waar we soms tegenaan liepen is de plek waar het snoer zit. Deze kan zo af en toe in de weg zitten. Maar dit is wat ons betreft een zeer klein minpuntje en zeker geen reden om de aanschaf van de Braun MQ 9045 niet in everweging te nemen.
Wij kunnen deze staafmixer dan ook zeer zeker aanraden!

Pluspunten

  • Kachtige motor!
  • Traploos de snelheid aanpassen!
  • Multifunctioneel!

Minpunten

  • Plaatsing van het snoer.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saida 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi keukenhulpje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net binnen en ziet er heel goed uit. Eerder een Braun gehad en nu weer vanwege de lange levensduur van het apparaat.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Okkie Pepernoot 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ik kan nog niet zoveel over de staafmixer zeggen omdat ik hem nog maar net in mijn bezit heb. Maar mijn vorige staafmixer van Braun ging 20 jaar mee, dus ik heb er het volste vertrouwen in.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige multifunctionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De staafmixer kan veel aan en op voor veel verschillende manieren gebruikt worden wat het een handig apparaat maakt. ook de twee verschillende grotes mengkommen zijn ideaal. tel daarbij de functie voor icecrush op en het is een complete staafmixer

Pluspunten

  • twee kommen met mesjes
  • Icecrush
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun Multiquick 9 MQ9045 Aperitiv 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net binnen nog niet gebruikt

Algemene score

5,0
Cachback is voor mij de belangrijkste reden.
Bol.com. kerst tegoedbon gekregen van de zaak
En de ze actie was de doorslag
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Prima, degelijk staafmixer 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima compleet en degelijk staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima compleet en degelijk staafmixer voor een concurrerende prijs. Bruikbare accessoires en vaatwasser/waterbestendig.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • vele bruikbare accessoires
  • vaatwasbestendig
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews