Vitamix Pro 750 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 31-05-2017 Product paar dagen in bezit

Krachtige blender met ruime beker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben gekozen voor de Vitamix Pro 750 op basis van 3 criteria:
- het formaat van de beker, de Pro 750 heeft een bredere beker dan model 5200;
- resultaat van 'The Apple-test', deze blender heb je geen tamper (stamper) nodig om van een appel in enkele momenten puree te maken;
- laag model, past daardoor makkelijk onder de keukenkastjes.
Daarnaast is deze blender super-krachtig en voor het geleverde vermogen best stil (relatief).
Nadeeltje: de prijs is wel aan de hoge kant (al vind ik het het apparaat waard).
Over enkele weken, wanneer we alle opties hebben getest, zullen we een update plaatsen.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Formaat beker
  • Laag model
  • Geen stamper nodig

Minpunten

  • Duur in aanschaf
  • Beschikbaarheid (relatief lange levertijd)
  • Alleen verkrijgbaar via speciaalzaak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marina Saes 12-03-2017 Product paar weken in bezit

Vitamix Pro 750 doet wat hij beloofd

Algemene score

10,0
Na de desillusie van onze vorige blender (Kenwood), die continu lekte en dan moesten we hem weer naar België sturen ...... wilden we een echt goede profkwaliteit blender. Dan maar wat meer betalen. En .... deze is fantastisch. Hij doet alles wat je wilt snel, vaak automatisch met voorkeuzeknoppen en is gemakkelijk schoon te maken met een aparte knop hiervoor op het motorblok. Mijn vrouw gebruikt hem ELKE dag en dat geeft geweldige resultaten en geen mopperende vrouw. Wij hebben hem bij de Hanos gekocht. Ze hadden hem eerst niet in het assortiment, maar klanten vroegen er steeds om en nu zit hij ook bij hun in het assortiment.

Pluspunten

  • werkt zeer snel en betrouwbaar
  • is zeer stabiel, krachtig en stevig
  • professioneel blender in vele bedrijven gebruikt
  • gemakkelijk schoon te maken
  • verwisselbare onderdelen verkrijgbaar

Minpunten

  • geen Nederlandse gebruiksaanwijzing
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mischa 03-02-2017 Product paar weken in bezit

top blender!

Algemene score

10,0
Geweldige blender. Smoothies nog nooit zo smooth gehad! Zelfs de zaadjes uit de aardbeien alsook bosbessen mix verdwijnen.

Verder erg makkelijk schoon te maken/houden.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Xkimm 21-04-2016 Product paar dagen in bezit

Sooooo smooth!!!!

Algemene score

9,3
Heb hem nog maar net binnen maar ben nu al overtuigd! Smoothie nog nooit zo smooth gehad! Zelfs de zaadjes uit de bosbessen mix waren verdwenen. Impressive!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tonny 11-03-2016 Product paar weken in bezit

Goed apparaat

Algemene score

9,0
Het is een prima apparaat, werkt eenvoudig en is goed schoon te maken. De smoothies zijn smakkelijk en romig. En soep maken gaat ook prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stephanie 10-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Na lang twijfelen toch een Vitamix aangeschaft. Twijfelde vooral door de prijs, deze is natuurlijk hoger dan de prijs van een gemiddelde blender. Tot nu toe gelukkig helemaal. De lekkerste soepen en smoothies gemaakt. Zonder moeite worden zelfs bevroren stukjes fruit geblend. Erg tevreden dus. Hoop nog lang plezier te hebben van mijn Vitamix.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aydin 05-02-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Na veel informatie gezocht te hebben over welke blender ik zou moeten kopen heb ik de Vitamix pro series 750 gekocht. Ik heb gelukkig de juiste keus gemaakt. Deze blender staat op nummer 1 voor mij, omdat hij geen kleine stukjes achterlaat in je smoothie, je er ijsblokjes in kan doen, soep kan maken in minder dan 8 minuten, hummus, ijs en pindakaas kan maken en nog veel meer. Je kan ook makkelijk groente in kleine stukjes hakken. De pre-set programma's maken het blenden makkelijker en je hoeft je geen zorgen te maken over de tijd, want de blender stopt vanzelf. Er is ook een schoonmaakprogramma. Met deze blender bespaar ik tijd en moeite.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M 18-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
geweldig apparaat, doet veel meer dan alleen blenden van smoothies. Lang over nagedacht gezien de prijs, maar zou niet meer anders willen! Oerdegelijk product dat er ook nog eens mooi uitziet. De veilige, bijgeleverde tamper maakt het makkelijk om ingredienten een "zetje" te geven als dat nodig is. De voorgeprogrammeerde standen maken het de gebruiker extra makkelijk om bijv een goede smoothie te maken of de blender zichzelf automatisch schoon te laten maken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rosmar Buzòn 10-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Bij een bezoek van vrienden in Londen, die deze blender een paar weken ervoor hadden gekocht, was ik op slag verliefd! Ik heb veel blenders gehad en versleten, maar geen één had zoveel kracht en mogelijkheden. Ik heb de blender nu bijna twee weken zelf in huis en heb er al veel mee geëxperimenteerd. Telkens weer met een geweldig resultaat. Het receptenboek is ook te gek. Ik ben ambassadeur voor de Vitamix! ;)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer